Trimo Sepi


Elton-Sodikromo_1
Versi: Elton Sodikromo

Yen kelingan marang sliramu,
Aku ora pinter turu..
Banyu mili songko mripatku,
Kowe katut angin merdu..
Kapan kapan biso petuk mene,
Karep ati kepengen ketemu slirane..

Tansah keloro tansah nelongso,
Yen kowe bakal lungo..
Ojo nganti lali janji semono,
Janji janji thek’e wong loro..

Aku trimo sepi, ngenteni..
Warase, tatuning iki..
Turu-turu ra turu ngenteni awakmu,
Loroning atiku dak ora ketemu..
Ho ho ho…

Tansah keloro tansah nelongso,
Yen kowe bakal lungo..
Ojo nganti lali janji semono,
Janji janji thek’e wong loro..

Aku trimo sepi, ngenteni..
Warase, tatuning iki..
Turu-turu ra turu ngenteni awakmu,
Loroning atiku dak ora ketemu..
Ho ho ho…

reff:
Aku trimo sepi, ngenteni..
Warase, tatuning iki..
Turu-turu ra turu ngenteni awakmu,
Loroning atiku dak ora ketemu..
Loroning atiku dak ora ketemu..
Ho ho ho…
——————
[ver: lyrics]
[id: abswwbsw]
[ar: Elton Sodikromo]
[ti: Trimo Sepi]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:07]
[00:01.35]Trimo Sepi
[00:08.35]Versi : Elton Sodikromo
[00:10.35]
[00:13.35]>>>
[00:14.35]>>
[00:15.35]>
[00:16.35]Yen kelingan marang sliramu,
[00:22.29]Aku ora inter? turu..
[00:29.95]Banyu mili songko mripatku,
[00:36.30]Kowe katut angin merdu..
[00:43.21]Kapan kapan biso petuk mene,
[00:49.86]Karep ati kepengen ketemu slirane..
[00:58.02]Tansah keloro tansah nelongso,
[01:04.92]Yen kowe bakal lungo..
[01:12.13]Ojo nganti lali janji semono,
[01:19.07]Janji janji thek’e wong loro..
[01:26.33]Aku trimo sepi, ngenteni..
[01:32.60]Warase, tatuning iki..
[01:40.16]Turu-turu ra turu ngenteni awakmu,
[01:46.81]Loroning atiku dak ora ketemu..
[01:54.16]Ho ho ho…
[02:00.03]Tansah keloro tansah nelongso,
[02:06.56]Yen kowe bakal lungo..
[02:14.14]Ojo nganti lali janji semono,
[02:21.58]Janji janji thek’e wong loro..
[02:27.76]Aku trimo sepi, ngenteni..
[02:34.29]Warase, tatuning iki..
[02:41.01]Turu-turu ra turu ngenteni awakmu,
[02:48.35]Loroning atiku dak ora ketemu..
[02:55.58]Ho ho ho…
[03:00.37]
[03:03.27]==elton sodikromo, trimo sepi==
[03:11.27]
[03:14.27]>>>
[03:15.27]>>
[03:16.27]>
[03:17.27]Aku trimo sepi, ngenteni..
[03:24.44]Warase, tatuning iki..
[03:31.46]Turu-turu ra turu ngenteni awakmu,
[03:38.24]Loroning atiku dak ora ketemu..
[03:45.67]Loroning atiku dak ora ketemu..
[03:54.61]Ho ho ho…
[03:59.38]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s