Andum Tresno


Pakne-Orient_Elly
Versi: Pakne Orient ft. Elly

Pr:
Mas..mbokyo rodo’ nyedak mrene,
Atiku wis kangen wis suwe ora ketemu..
Lk:
Dik..ora koyo adat saben,
Lha kok neko-neko alias sampean macem-macem..

Pr:
Mas..kae lintange gumebyar,
Mbulane gumuyu gawe senenge atiku..
Lk:
Dik..semono ugo aku, bungah wengi iki
Bareng mbulan kang ndadari..

Ft:
Eling dek jaman semono..
Nalikane lagi andum tresno..
Eling dek jaman semono..
Nalikane lagi andum tresno..

reff:
Pr:
Mas..mbokyo rodo’ nyedak mrene,
Atiku wis kangen wis suwe ora ketemu..
Lk:
Dik..ora koyo adat saben,
Lha kok neko-neko alias sampean macem-macem..

Pr:
Mas..kae lintange gumebyar,
Mbulane gumuyu gawe senenge atiku..
Lk:
Dik..semono ugo aku, bungah wengi iki
Bareng mbulan kang ndadari..

Ft:
Eling dek jaman semono..
Nalikane lagi andum tresno..
Eling dek jaman semono..
Nalikane lagi andum tresno..

Eling dek jaman semono..
Nalikane lagi andum tresno..
Eling dek jaman semono..
Nalikane lagi andum tresno..
—————–
[ver: lyrics]
[id: uvvuwbsw]
[ar: Pakne Orient f. Elly]
[ti: Andum Tresno]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:05]
[00:01.46]Andum Tresno
[00:47.46]Versi : Pakne Orient f. Elly
[00:50.46]
[00:53.46]>>>
[00:54.46]>>
[00:55.46]>
[00:56.46]Pr: Mas..mbokyo rodo’ nyedak mrene,
[01:04.51]Pr: Atiku wis kangen wis suwe ora ketemu..
[01:13.25]Lk: Dik..ora koyo adat saben,
[01:21.70]Lk: Lha kok neko-neko alias sampean macem-macem..
[01:32.12]Pr: Mas..kae lintange gumebyar,
[01:40.72]Pr: Mbulane gumuyu gawe senenge atiku..
[01:50.99]Lk: Dik..semono ugo aku, bungah wengi iki
[02:00.65]Lk: Bareng mbulan kang ndadari..
[02:07.63]Ft: Eling dek jaman semono..
[02:12.55]Ft: Nalikane lagi andum tresno..
[02:17.11]Ft: Eling dek jaman semono..
[02:21.45]Ft: Nalikane lagi andum tresno..
[02:26.50]
[03:02.10]>>>
[03:03.10]>>
[03:04.10]>
[03:05.10]Pr: Mas..mbokyo rodo’ nyedak mrene,
[03:12.88]Pr: Atiku wis kangen wis suwe ora ketemu..
[03:23.03]Lk: Dik..ora koyo adat saben,
[03:30.18]Lk: Lha kok neko-neko alias sampean macem-macem..
[03:40.38]Pr: Mas..kae lintange gumebyar,
[03:49.02]Pr: Mbulane gumuyu gawe senenge atiku..
[03:59.36]Lk: Dik..semono ugo aku, bungah wengi iki
[04:08.58]Lk: Bareng mbulan kang ndadari..
[04:17.89]Ft: Eling dek jaman semono..
[04:22.09]Ft: Nalikane lagi andum tresno..
[04:26.82]Ft: Eling dek jaman semono..
[04:31.03]Ft: Nalikane lagi andum tresno..
[04:36.01]Ft: Eling dek jaman semono..
[04:40.01]Ft: Nalikane lagi andum tresno..
[04:44.66]Ft: Eling dek jaman semono..
[04:48.96]Ft: Nalikane lagi andum tresno..
[04:54.26]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s