Andum Tresno

Versi: Pakne Orient ft. Elly

Pr:
Mas..mbokyo rodo’ nyedak mrene,
Atiku wis kangen wis suwe ora ketemu..
Lk:
Dik..ora koyo adat saben,
Lha kok neko-neko alias sampean macem-macem..

Pr:
Mas..kae lintange gumebyar,
Mbulane gumuyu gawe senenge atiku..
Lk:
Dik..semono ugo aku, bungah wengi iki
Bareng mbulan kang ndadari..

Ft:
Eling dek jaman semono..
Nalikane lagi andum tresno..
Eling dek jaman semono..
Nalikane lagi andum tresno..

reff:
Pr:
Mas..mbokyo rodo’ nyedak mrene,
Atiku wis kangen wis suwe ora ketemu..
Lk:
Dik..ora koyo adat saben,
Lha kok neko-neko alias sampean macem-macem..

Pr:
Mas..kae lintange gumebyar,
Mbulane gumuyu gawe senenge atiku..
Lk:
Dik..semono ugo aku, bungah wengi iki
Bareng mbulan kang ndadari..

Ft:
Eling dek jaman semono..
Nalikane lagi andum tresno..
Eling dek jaman semono..
Nalikane lagi andum tresno..

Eling dek jaman semono..
Nalikane lagi andum tresno..
Eling dek jaman semono..
Nalikane lagi andum tresno..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *