Tresno Suci (iin bisono)


Iin-Bisono
Versi: Iin Bisono

Aku ngerti jroning ati tenan,
Yen bakale ora kaleksanan..
Ning tresnaku dudu mung dolanan,
Tanpo wates pindho dawaning dalan..

Sliramu mesti pancen ra percoyo,
Mbok padhakke karo wong wadon liyo..
Ora selak katresnanku suci,
Dak antebi nganti tekaning pati..

Yen mbesuk’e,
Wis dadi duwek’e wong liyo..
Tak dongakke rip mulyo,
Kemulono slendang sutro..

Ning janjiku,
Wong urip bakale mati..
Ra biso nggandheng ing ndunyo,
Dak enteni ing lawange swargo..

reff:
Aku ngerti jroning ati tenan,
Yen bakale ora kaleksanan..
Ning tresnaku dudu mung dolanan,
Tanpo wates pindho dawaning dalan..

Sliramu mesti pancen ra percoyo,
Mbok padhakke karo wong wadon liyo..
Ora selak katresnanku suci,
Dak antebi nganti tekaning pati..

Yen mbesuk’e,
Wis dadi duwek’e wong liyo..
Tak dongakke rip mulyo,
Kemulono slendang sutro..

Ning janjiku,
Wong urip bakale mati..
Ra biso nggandheng ing ndunyo,
Dak enteni ing lawange swargo..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Iin Bisono]
[ti: Tresno Suci]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:33]
[id: ukvnwpsw]
[00:00.04]Tresno Suci
[00:00.04]by: Iin Bisono
[00:17.04]
[00:20.04]>>>
[00:21.04]>>
[00:22.04]>
[00:23.04]Aku ngerti jroning ati tenan,
[00:30.32]Yen bakale ora kaleksanan..
[00:37.97]Ning tresnaku dudu mung dolanan,
[00:45.29]Tanpo wates pindho dawaning dalan..
[00:52.55]Sliramu mesti pancen ra percoyo,
[00:59.62]Mbok padhakke karo wong wadon liyo..
[01:07.00]Ora selak katresnanku suci,
[01:14.20]Dak antebi nganti tekaning pati..
[01:21.96]Yen mbesuk’e,
[01:26.04]wis dadi duwek’e wong liyo..
[01:35.04]Tak dongakke urip mulyo,
[01:43.26]kemulono slendang sutro..
[01:49.79]Ning janjiku,
[01:55.07]wong urip bakale mati..
[02:02.78]Ra biso nggandheng ing ndunyo,
[02:08.51]Dak enteni ing lawanging swargo..
[02:15.81]
[02:18.15]=iin bisono, tresno suci=
[02:28.03]
[02:31.03]>>>
[02:32.03]>>
[02:33.03]>
[02:34.03]Aku ngerti jroning ati tenan,
[02:40.16]Yen bakale ora kaleksanan..
[02:47.85]Neng tresnaku dudu mung dolanan,
[02:54.46]Tanpo wates pindho dawaning dalan..
[03:01.21]Sliramu mesti pancen ra percoyo,
[03:07.69]Mbok padhakke karo wong wadon liyo..
[03:14.90]Ora selak katresnanku suci,
[03:21.72]Dak antebi nganti tekaning pati..
[03:28.86]Yen mbesuk’e,
[03:33.27]wis dadi duwek’e wong liyo..
[03:41.29]Tak dongakke urip mulyo,
[03:49.35]kemulono slendang sutro..
[03:56.16]Neng janjiku, wong urip bakale mati
[04:09.14]Ra biso nggandheng ing ndunyo,
[04:14.14]Dak enteni ing lawanging swargo..
[04:22.94]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s