Tresno Suci (iin bisono)

Versi: Iin Bisono

Aku ngerti jroning ati tenan,
Yen bakale ora kaleksanan..
Ning tresnaku dudu mung dolanan,
Tanpo wates pindho dawaning dalan..

Sliramu mesti pancen ra percoyo,
Mbok padhakke karo wong wadon liyo..
Ora selak katresnanku suci,
Dak antebi nganti tekaning pati..

Yen mbesuk’e,
Wis dadi duwek’e wong liyo..
Tak dongakke rip mulyo,
Kemulono slendang sutro..

Ning janjiku,
Wong urip bakale mati..
Ra biso nggandheng ing ndunyo,
Dak enteni ing lawange swargo..

reff:
Aku ngerti jroning ati tenan,
Yen bakale ora kaleksanan..
Ning tresnaku dudu mung dolanan,
Tanpo wates pindho dawaning dalan..

Sliramu mesti pancen ra percoyo,
Mbok padhakke karo wong wadon liyo..
Ora selak katresnanku suci,
Dak antebi nganti tekaning pati..

Yen mbesuk’e,
Wis dadi duwek’e wong liyo..
Tak dongakke rip mulyo,
Kemulono slendang sutro..

Ning janjiku,
Wong urip bakale mati..
Ra biso nggandheng ing ndunyo,
Dak enteni ing lawange swargo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *