Semeloheh


Versi: Ratna Antika

Sopo sing kesengsem, nyawang riko
Mesti baen ijo hang arane moto..
Ndeleng prawakan lare, semeloheh
Masiyo mandeng suwe sing waleh..

Sopo sing kesengsem, nyawang riko
Mesti baen ijo hang arane moto..
Ndeleng prawakan lare, semeloheh
Masiyo mandeng suwe sing waleh..

reff:
Pancen mulus temenan,
Rambut disemir abang koyo biduan..
Kabeh uwong pating noleh riko,
Podo mandeng riko, sampek koyo kesurupan..

Weruh bokong bahenol,
Lambe hang kari menol,
Mripate lare, melek merem koyo moto kidang
Pating jelalatan, kudu kudu nyawang..

reff:
Sopo sing kesengsem, nyawang riko
Mesti baen ijo hang arane moto..
Ndeleng prawakan lare, semeloheh
Masiyo mandeng suwe sing waleh..

reff:
Pancen mulus temenan,
Rambut disemir abang koyo biduan..
Kabeh uwong pating noleh riko,
Podo mandeng riko, sampek koyo kesurupan..

Weruh bokong bahenol,
Lambe hang kari menol,
Mripate lare, melek merem koyo moto kidang
Pating jelalatan, kudu kudu nyawang..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *