Kadang Pandemen


Dedy-Pitak_7
Versi: Dedy Pitak

Numpak becak rodane miring mas mas,
Ari kepenak sepisan maning..

Para kadhang pandemen,
Mbok aja mung glendham glendhem..
Melu nyanyi sih ngapa,
Aja isin kaya karo sapa..
Angger pancen pada gelem,
Toli nambah kanca..

Kader mung seneng seneng,
Nyanyi bareng karo wong ngganteng..
Bebek kon ora silem,
Awake dhewek kon ora dialem..
Senajan aku kukulen,
Anggep bintang film..

reff:
Aja kuatir, dasar aku bocah ndesa
Sing jeneng batir, kaya ngapa bae mesti nampa..
Njajal dipikir, kok kurang apik sepira
Sing arep naksir, ngomong bae aku ora papa..

(Mangan jenang untune lara,)
(Aku nembang mung nggolet kanca..)
(Mbok ngasi ana sing pada gela,)
(Aku njaluk dingapura..)

reff:
Para kadhang pandemen,
Mbok aja mung glendham glendhem..
Melu nyanyi sih ngapa,
Aja isin kaya karo sapa..
Angger pancen pada gelem,
Toli nambah kanca..

Kader mung seneng seneng,
Nyanyi bareng karo wong ngganteng..
Bebek kon ora silem,
Awake dhewek kon ora dialem..
Senajan aku kukulen,
Anggep bintang film..

reff:
Aja kuatir, dasar aku bocah ndesa
Sing jeneng batir, kaya ngapa bae mesti nampa..
Njajal dipikir, kok kurang apik sepira
Sing arep naksir, ngomong bae aku ora papa..

(Mangan jenang untune lara,)
(Aku nembang mung nggolet kanca..)
(Mbok ngasi ana sing pada gela,)
(Aku njaluk dingapura..)
Numpak becak rodane miring mas mas,
Ari kepenak sepisan maning..

reff:
Para kadhang pandemen,
Mbok aja mung glendham glendhem..
Melu nyanyi sih ngapa,
Aja isin kaya karo sapa..
Angger pancen pada gelem,
Toli nambah kanca..

Kader mung seneng seneng,
Nyanyi bareng karo wong ngganteng..
Bebek kon ora silem,
Awake dhewek kon ora dialem..
Senajan aku kukulen,
Anggep bintang film..

reff:
Aja kuatir, dasar aku bocah ndesa
Sing jeneng batir, kaya ngapa bae mesti nampa..
Njajal dipikir, kok kurang apik sepira
Sing arep naksir, ngomong bae aku ora papa..

(Mangan jenang untune lara,)
(Aku nembang mung nggolet kanca..)
(Mbok ngasi ana sing pada gela,)
(Aku njaluk dingapura..)

reff:
Para kadhang pandemen,
Mbok aja mung glendham glendhem..
Melu nyanyi sih ngapa,
Aja isin kaya karo sapa..
Angger pancen pada gelem,
Toli nambah kanca..

Kader mung seneng seneng,
Nyanyi bareng karo wong ngganteng..
Bebek kon ora silem,
Awake dhewek kon ora dialem..
Senajan aku kukulen,
Anggep bintang film..

reff:
Aja kuatir, dasar aku bocah ndesa
Sing jeneng batir, kaya ngapa bae mesti nampa..
Njajal dipikir, kok kurang apik sepira
Sing arep naksir, ngomong bae aku ora papa..

(Mangan jenang untune lara,)
(Aku nembang mung nggolet kanca..)
(Mbok ngasi ana sing pada gela,)
(Aku njaluk dingapura..)
Numpak becak rodane miring mas mas,
Ari kepenak sepisan maning..
—————–
[ver: lyrics]
[id: hwvhwlsw]
[ar: Dedy Pitak]
[ti: Kadang Pendemen]
[al: Banyumasan]
[by: Yanilipatro]
[length: 8:25]
[00:03.17]Numpak becak rodane miring mas mas,
[00:07.20]Ari kepenak sepisan maning..
[00:10.96]
[00:13.86]Kadang Pandemen
[00:18.10]Versi: Dedy Pitak
[00:20.10]
[00:22.10]>>>
[00:23.10]>>
[00:24.10]>
[00:25.10]Para kadhang pandemen,
[00:28.81]Mbok aja mung glendham glendhem..
[00:32.89]Melu nyanyi sih ngapa,
[00:36.09]Aja isin kaya karo sapa..
[00:39.68]Angger pancen pada gelem,
[00:42.34]Tolih nambah kanca..
[00:46.03]Kader mung seneng seneng,
[00:50.13]Nyanyi bareng karo wong ngganteng..
[00:54.06]Bebek kon ora silem,
[00:56.88]Awake dhewek kon ora dialem..
[01:00.52]Senajan aku kukulen,
[01:03.06]Anggep bintang film..
[01:06.91]
[01:21.22]>>>
[01:22.22]>>
[01:23.22]>
[01:24.22]Aja kuatir, dasar aku bocah ndesa
[01:30.98]Sing jeneng batir, kaya ngapa bae mesti nampa..
[01:40.02]Njajal dipikir, kok kurang apik sepira
[01:47.34]Sing arep naksir, ngomong bae aku ora papa..
[01:52.98](Mangan jenang untune lara,)
[01:56.96](Aku nembang mung nggolet kanca..)
[02:00.89](Mbok ngasi ana sing pada gela,)
[02:04.30](Aku njaluk dingapura..)
[02:08.75]
[02:23.57]>>>
[02:24.57]>>
[02:25.57]>
[02:26.57]Para kadhang pandemen,
[02:29.30]Mbok aja mung glendham glendhem..
[02:33.27]Melu nyanyi sih ngapa,
[02:36.45]Aja isin kaya karo sapa..
[02:39.92]Angger pancen pada gelem,
[02:42.73]Tolih nambah kanca..
[02:47.70]Kader mung seneng seneng,
[02:50.35]Nyanyi bareng karo wong ngganteng..
[02:55.04]Bebek kon ora silem,
[02:58.39]Awake dhewek kon ora dialem..
[03:01.92]Senajan aku kukulen,
[03:04.28]Anggep bintang film..
[03:07.92]
[03:22.69]>>>
[03:23.69]>>
[03:24.69]>
[03:25.69]Aja kuatir, dasar aku bocah ndesa
[03:32.21]Sing jeneng batir, kaya ngapa bae mesti nampa..
[03:41.40]Njajal dipikir, kok kurang apik sepira
[03:48.25]Sing arep naksir, ngomong bae aku ora papa..
[03:55.12](Mangan jenang untune lara,)
[03:58.20](Aku nembang mung nggolet kanca..)
[04:01.79](Mbok ngasi ana sing pada gela,)
[04:05.30](Aku njaluk dingapura..)
[04:09.95]Numpak becak rodane miring mas mas,
[04:14.56]Ari kepenak sepisan maning..
[04:18.38]
[04:29.49]>>>
[04:30.49]>>
[04:31.49]>
[04:32.49]Para kadhang pandemen,
[04:35.92]Mbok aja mung glendham glendhem..
[04:40.00]Melu nyanyi sih ngapa,
[04:43.33]Aja isin kaya karo sapa..
[04:46.79]Angger pancen pada gelem,
[04:49.49]Tolih nambah kanca..
[04:54.06]Kader mung seneng seneng,
[04:57.39]Nyanyi bareng karo wong ngganteng..
[05:01.21]Bebek kon ora silem,
[05:04.29]Awake dhewek kon ora dialem..
[05:07.65]Senajan aku kukulen,
[05:10.42]Anggep bintang film..
[05:13.76]
[05:27.89]>>>
[05:28.89]>>
[05:29.89]>
[05:30.89]Aja kuatir, dasar aku bocah ndesa
[05:38.29]Sing jeneng batir, kaya ngapa bae mesti nampa..
[05:47.35]Njajal dipikir, kok kurang apik sepira
[05:54.42]Sing arep naksir, ngomong bae aku ora papa..
[06:00.81](Mangan jenang untune lara,)
[06:04.23](Aku nembang mung nggolet kanca..)
[06:07.93](Mbok ngasi ana sing pada gela,)
[06:11.32](Aku njaluk dingapura..)
[06:16.05]
[06:31.06]>>>
[06:32.06]>>
[06:33.06]>
[06:34.06]Para kadhang pandemen,
[06:36.84]Mbok aja mung glendham glendhem..
[06:40.92]Melu nyanyi sih ngapa,
[06:44.34]Aja isin kaya karo sapa..
[06:47.82]Angger pancen pada gelem,
[06:50.62]Tolih nambah kanca..
[06:55.10]Kader mung seneng seneng,
[06:58.47]Nyanyi bareng karo wong ngganteng..
[07:02.22]Bebek kon ora silem,
[07:05.16]Awake dhewek kon ora dialem..
[07:08.80]Senajan aku kukulen,
[07:11.91]Anggep bintang film..
[07:15.05]
[07:30.05]>>>
[07:31.05]>>
[07:32.05]>
[07:33.05]Aja kuatir, dasar aku bocah ndesa
[07:39.01]Sing jeneng batir, kaya ngapa bae mesti nampa..
[07:48.51]Njajal dipikir, kok kurang apik sepira
[07:55.35]Sing arep naksir, ngomong bae aku ora papa..
[08:01.70](Mangan jenang untune lara,)
[08:04.98](Aku nembang mung nggolet kanca..)
[08:08.62](Mbok ngasi ana sing pada gela,)
[08:12.12](Aku njaluk dingapura..)
[08:16.76]Numpak becak rodane miring mas mas,
[08:21.47]Ari kepenak sepisan maning..
[08:24.47]
————–
Preview:

Advertisements

4 thoughts on “Kadang Pandemen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s