Kadang Pandemen

Versi: Dedy Pitak

Numpak becak rodane miring mas mas,
Ari kepenak sepisan maning..

Para kadhang pandemen,
Mbok aja mung glendham glendhem..
Melu nyanyi sih ngapa,
Aja isin kaya karo sapa..
Angger pancen pada gelem,
Toli nambah kanca..

Kader mung seneng seneng,
Nyanyi bareng karo wong ngganteng..
Bebek kon ora silem,
Awake dhewek kon ora dialem..
Senajan aku kukulen,
Anggep bintang film..

reff:
Aja kuatir, dasar aku bocah ndesa
Sing jeneng batir, kaya ngapa bae mesti nampa..
Njajal dipikir, kok kurang apik sepira
Sing arep naksir, ngomong bae aku ora papa..

(Mangan jenang untune lara,)
(Aku nembang mung nggolet kanca..)
(Mbok ngasi ana sing pada gela,)
(Aku njaluk dingapura..)

reff:
Para kadhang pandemen,
Mbok aja mung glendham glendhem..
Melu nyanyi sih ngapa,
Aja isin kaya karo sapa..
Angger pancen pada gelem,
Toli nambah kanca..

Kader mung seneng seneng,
Nyanyi bareng karo wong ngganteng..
Bebek kon ora silem,
Awake dhewek kon ora dialem..
Senajan aku kukulen,
Anggep bintang film..

reff:
Aja kuatir, dasar aku bocah ndesa
Sing jeneng batir, kaya ngapa bae mesti nampa..
Njajal dipikir, kok kurang apik sepira
Sing arep naksir, ngomong bae aku ora papa..

(Mangan jenang untune lara,)
(Aku nembang mung nggolet kanca..)
(Mbok ngasi ana sing pada gela,)
(Aku njaluk dingapura..)
Numpak becak rodane miring mas mas,
Ari kepenak sepisan maning..

reff:
Para kadhang pandemen,
Mbok aja mung glendham glendhem..
Melu nyanyi sih ngapa,
Aja isin kaya karo sapa..
Angger pancen pada gelem,
Toli nambah kanca..

Kader mung seneng seneng,
Nyanyi bareng karo wong ngganteng..
Bebek kon ora silem,
Awake dhewek kon ora dialem..
Senajan aku kukulen,
Anggep bintang film..

reff:
Aja kuatir, dasar aku bocah ndesa
Sing jeneng batir, kaya ngapa bae mesti nampa..
Njajal dipikir, kok kurang apik sepira
Sing arep naksir, ngomong bae aku ora papa..

(Mangan jenang untune lara,)
(Aku nembang mung nggolet kanca..)
(Mbok ngasi ana sing pada gela,)
(Aku njaluk dingapura..)

reff:
Para kadhang pandemen,
Mbok aja mung glendham glendhem..
Melu nyanyi sih ngapa,
Aja isin kaya karo sapa..
Angger pancen pada gelem,
Toli nambah kanca..

Kader mung seneng seneng,
Nyanyi bareng karo wong ngganteng..
Bebek kon ora silem,
Awake dhewek kon ora dialem..
Senajan aku kukulen,
Anggep bintang film..

reff:
Aja kuatir, dasar aku bocah ndesa
Sing jeneng batir, kaya ngapa bae mesti nampa..
Njajal dipikir, kok kurang apik sepira
Sing arep naksir, ngomong bae aku ora papa..

(Mangan jenang untune lara,)
(Aku nembang mung nggolet kanca..)
(Mbok ngasi ana sing pada gela,)
(Aku njaluk dingapura..)
Numpak becak rodane miring mas mas,
Ari kepenak sepisan maning..

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *