Tak Eling Eling (dian kusuma)


Dian-Kusuma_11
Versi: Dian Kusuma

Tak eling eling,
Opo sliramu, sing nate ketemu..
Dek naliko iku,
Candik ayu sumunar netramu..

Sore kang edi,
Amung esemu, sing ora nguwati..
Nadyan widodari,
Kalah endah, anyengsemke ati..

Semar sabrang,
Legag legog, ning omah bingung..
Jae wono sak upomo,
Wiwit iku, atiku poyang payingan..

Tak eling eling,
Pancen sliramu, sing mara marai..
Mbesok kapan aku,
Biso nyandhing, lintang panjerino..

reff :
Sore kang edi,
Amung esemu, sing ora nguwati..
Nadyan widodari,
Kalah endah, anyengsemke ati..

Semar sabrang,
Legag legog, ning omah bingung..
Jae wono sak upomo,
Wiwit iku, atiku poyang payingan..

Tak eling eling,
Pancen sliramu, sing mara marai..
Mbesok kapan aku,
Biso nyandhing, lintang panjerino..
—————–
[ver: lyrics]
[id: hvanwisw]
[ar: Dian Kusuma]
[ti: Tak Eling Eling]
[al: Bosas Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:01]
[00:01.83]Tak Eling Eling
[00:14.83]by: Dian Kusuma
[00:17.83]
[00:20.83]>>>
[00:21.83]>>
[00:22.83]>
[00:23.83]Tak eling eling,
[00:28.57]Opo sliramu, sing nate ketemu..
[00:38.70]Dek naliko iku,
[00:46.78]Candik ayu sumunar netramu..
[00:55.79]Sore kang edi,
[01:02.49]Amung esemu, sing ora nguwati..
[01:13.05]Nadyan widodari,
[01:18.88]Kalah endah, anyengsemke ati..
[01:30.56]Semar sabrang,
[01:36.40]Legag legog, ning omah bingung..
[01:46.78]Jae wono sak upomo,
[01:52.49]Wiwit iku, atiku poyang payingan..
[02:05.47]Tak eling eling,
[02:11.00]Pancen sliramu, sing mara marai..
[02:20.87]Mbesok kapan aku,
[02:28.51]Biso nyandhing, lintang panjerino..
[02:37.46]
[02:40.43]==dian kusuma, tak eling eling==
[02:54.43]
[02:57.43]>>>
[02:58.43]>>
[02:59.43]>
[03:00.05]Sore kang edi,
[03:05.08]Amung esemu, sing ora nguwati..
[03:15.15]Nadyan widodari,
[03:21.24]Kalah endah, anyengsemke ati..
[03:33.15]Semar sabrang,
[03:38.94]Legag legog, ning omah bingung..
[03:48.75]Jae wono sak upomo,
[03:55.45]Wiwit iku, atiku poyang payingan..
[04:06.82]Tak eling eling,
[04:13.78]Pancen sliramu, sing mara marai..
[04:23.72]Mbesok kapan aku,
[04:30.92]Biso nyandhing, lintang panjerino..
[04:40.36]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s