Tak Eling Eling (dian kusuma)

Versi: Dian Kusuma

TAK ELING ELING,
OPO SLIRAMU, SING NATE KETEMU..
DEK NALIKO IKU,
CANDIK AYU SUMUNAR NETRAMU..

SORE KANG EDI,
AMUNG ESEMU, SING ORA NGUWATI..
NADYAN WIDODARI,
KALAH ENDAH, ANYENGSEMKE ATI..

SEMAR SABRANG,
LEGAG LEGOG, NING OMAH BINGUNG..
JAE WONO SAK UPOMO,
WIWIT IKU, ATIKU POYANG PAYINGAN..

TAK ELING ELING,
PANCEN SLIRAMU, SING MARA MARAI..
MBESOK KAPAN AKU,
BISO NYANDHING, LINTANG PANJERINO..

REFF :
SORE KANG EDI,
AMUNG ESEMU, SING ORA NGUWATI..
NADYAN WIDODARI,
KALAH ENDAH, ANYENGSEMKE ATI..

SEMAR SABRANG,
LEGAG LEGOG, NING OMAH BINGUNG..
JAE WONO SAK UPOMO,
WIWIT IKU, ATIKU POYANG PAYINGAN..

TAK ELING ELING,
PANCEN SLIRAMU, SING MARA MARAI..
MBESOK KAPAN AKU,
BISO NYANDHING, LINTANG PANJERINO..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *