Methuk (nurhana)


Nurhana_22
Versi: Nurhana

Janjine saguh methuk,
Tiwas diadhang nganti ngantuk-antuk..
Kene sing dandan mbengku,
Thingak-thinguk jebul ra dipetuk..

Omongane nggedupuk,
Tiwas digugu jebul ora ora gathuk..
Alesane sak thekruk,
Monthak-manthuk samar yen diamuk..

Untung isih pacaran,
Mumpung durung tenanan,
Becike sowang-sowangan..
Kolang-kaling akeh tlutuhe,
Isih kempling podo wutuhe,
Isih kempling podo wutuhe..

reff:
Janjine saguh methuk,
Tiwas diadhang nganti ngantuk-antuk..
Kene sing dandan mbengku,
Thingak-thinguk jebul ra dipetuk..

Omongane nggedupuk,
Tiwas digugu jebul ora ora gathuk..
Alesane sak thekruk,
Monthak-manthuk samar yen diamuk..

Untung isih pacaran,
Mumpung durung tenanan,
Becike sowang-sowangan..
Kolang-kaling akeh tlutuhe,
Isih kempling podo wutuhe,
Isih kempling podo wutuhe..
——————
[ver: lyrics]
[id: hsaowusw]
[ar: Nurhana]
[ti: Methuk]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:37]
[00:01.19]Methuk
[00:09.19]Versi : Nurhana
[00:12.19]
[00:15.19]>>>
[00:16.19]>>
[00:17.19]>
[00:18.19]Janjine saguh methuk,
[00:22.40]Tiwas diadhang nganti ngantuk ngantuk..
[00:31.13]Kene sing dandan mbengkuk,
[00:37.29]Thingak-thinguk, jebul ra dipethuk..
[00:44.71]Omongane nggedupuk,
[00:47.66]Tiwas digugu, jebul ora ora gathuk..
[00:57.84]Alesane sak thekruk,
[01:03.05]Monthak-manthuk, samar yen diamuk..
[01:11.39]Untung isih pacaran,
[01:14.82]Mumpung durung tenanan,
[01:18.15]Becike, sowang-sowangan..
[01:24.68]Kolang kaling akeh tlutuhe,
[01:28.23]Isih kempling podo wutuhe,
[01:31.53]Isih kempling podo wutuhe..
[01:36.96]
[01:39.83]==nurhana, metuk==
[01:59.17]
[02:02.17]>>>
[02:03.17]>>
[02:04.17]>
[02:05.17]Janjine saguh methuk,
[02:09.06]Tiwas diadhang nganti ngantuk ngantuk..
[02:17.36]Kene sing dandan mbengkuk,
[02:23.57]Thingak-thinguk, jebul ra dipethuk..
[02:31.75]Omongane nggedupuk,
[02:35.73]Tiwas digugu, jebul ora ora gathuk..
[02:44.97]Alesane sak thekruk,
[02:50.54]Monthak-manthuk, samar yen diamuk..
[02:58.55]Untung isih pacaran,
[03:01.87]Mumpung durung tenanan,
[03:05.37]Becike, sowang-sowangan..
[03:11.71]Kolang kaling akeh tlutuhe,
[03:15.18]Isih kempling podo wutuhe,
[03:18.69]Isih kempling podo wutuhe..
[03:23.98]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s