Lali Sedulur


Nogling_6
Versi: Nogling

BIYEN TAK BELANI, TAK JUNJUNG TAK PIKUL DHUWUR
LORO TAK KANCANI, BEN KOWE BISO MISUWUR..
DUDU SANAK KADANG, NANGING TAK ANGGEP SEDULUR
SAIKI WIS KONDHANG, LALI KONCO LALI DULUR..

PUTIH SING TAK SAWANG, JEBUL MRIPATKU SING LAMUR
KOWE SING TAK SAYANG, JEBULE KOK MALAH NYINGKUR..
REMBULAN TAK GADHANG, NANGING KETUTUPAN MENDHUNG
NANDUR KABECIKAN, NING KOK BALES KARO PENTHUNG..

reff:
SING TAK TANDUR PARI, SING THUKUL SUKETE TEKI
SING TAK PUJI-PUJI, JEBUL KOK NGLARAKKE ATI..
DURUNG GARING LAMBE, ANGGONMU NGUCAPKE JANJI
WIS ILANG DALANE, KOWE BANJUR NYULAYANI..

ATURE WONG TUWO, JOK SENENG NYIDRANI JANJI
MANUNGSO BAKALE, NGUNDHUH AWOHE PAKERTI..
SENADYAN SAIKI, URIPMU MULYO LAN MUKTI
ING TEMBE MBURINE, GETUNMU KEPATI-PATI..

reff:
BIYEN TAK BELANI, TAK JUNJUNG TAK PIKUL DHUWUR
LORO TAK KANCANI, BEN KOWE BISO MISUWUR..
DUDU SANAK KADANG, NANGING TAK ANGGEP SEDULUR
SAIKI WIS KONDHANG, LALI KONCO LALI DULUR..

reff:
SING TAK TANDUR PARI, SING THUKUL SUKETE TEKI
SING TAK PUJI-PUJI, JEBUL KOK NGLARAKKE ATI..
DURUNG GARING LAMBE, ANGGONMU NGUCAPKE JANJI
WIS ILANG DALANE, KOWE BANJUR NYULAYANI..

ATURE WONG TUWO, JOK SENENG NYIDRANI JANJI
MANUNGSO BAKALE, NGUNDHUH AWOHE PAKERTI..
SENADYAN SAIKI, URIPMU MULYO LAN MUKTI
ING TEMBE MBURINE, GETUNMU KEPATI-PATI..
ING TEMBE MBURINE, GETUNMU KEPATI-PATI..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Nogling]
[ti: Lali Sedulur]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:07]
[00:01.05]Lali Sedulur
[00:22.05]Versi : Nogling
[00:25.05]
[00:28.05]>>>
[00:29.05]>>
[00:30.05]>
[00:31.05]BIYEN TAK BELANI,
[00:34.27]TAK JUNJUNG TAK PIKUL DHUWUR,
[00:38.13]LORO TAK KANCANI,
[00:40.78]BEN KOWE BISO MISUWUR..
[00:44.88]DUDU SANAK KADANG,
[00:47.89]NANGING TAK ANGGEP SEDULUR,
[00:51.28]SAIKI WIS KONDHANG,
[00:54.44]LALI KONCO LALI DULUR..
[00:59.71]PUTIH SING TAK SAWANG,
[01:02.45]JEBUL MRIPATKU SING LAMUR,
[01:06.14]KOWE SING TAK SAYANG,
[01:09.07]JEBULE KOK MALAH NYINGKUR..
[01:12.90]REMBULAN TAK GADHANG,
[01:15.90]NANGING KETUTUPAN MENDHUNG,
[01:19.30]NANDUR KABECIKAN,
[01:22.19]NING KOK BALES KARO PENTHUNG..
[01:26.40]
[01:37.23]>>>
[01:38.23]>>
[01:39.23]>
[01:40.23]SING TAK TANDUR PARI,
[01:43.82]SING THUKUL SUKETE TEKI,
[01:46.89]SING TAK PUJI-PUJI,
[01:50.64]JEBUL KOK NGLARAKKE ATI..
[01:54.06]
[02:01.21]DURUNG GARING LAMBE,
[02:04.00]ANGGONMU NGUCAPKE JANJI,
[02:07.79]WIS ILANG DALANE,
[02:10.67]KOWE BANJUR NYULAYANI..
[02:14.90]ATURE WONG TUWO,
[02:18.70]JOK SENENG NYIDRANI JANJI,
[02:22.43]MANUNGSO BAKALE,
[02:25.48]NGUNDHUH AWOHE PAKERTI..
[02:29.00]SENADYAN SAIKI,
[02:31.88]URIPMU MULYO LAN MUKTI,
[02:35.61]ING TEMBE MBURINE,
[02:38.68]GETUNMU KEPATI-PATI..
[02:43.47]
[02:46.93]==nogling, lali sedulur==
[03:05.93]
[03:08.93]>>>
[03:09.93]>>
[03:10.93]>
[03:11.93]BIYEN TAK BELANI,
[03:14.76]TAK JUNJUNG TAK PIKUL DHUWUR,
[03:18.33]LORO TAK KANCANI,
[03:21.41]BEN KOWE BISO MISUWUR..
[03:25.03]DUDU SANAK KADANG,
[03:28.10]NANGING TAK ANGGEP SEDULUR,
[03:31.46]SAIKI WIS KONDHANG,
[03:34.62]LALI KONCO LALI DULUR..
[03:38.70]
[03:49.35]>>>
[03:50.35]>>
[03:51.35]>
[03:52.35]SING TAK TANDUR PARI,
[03:56.38]SING THUKUL SUKETE TEKI,
[03:59.35]SING TAK PUJI-PUJI,
[04:02.63]JEBUL KOK NGLARAKKE ATI..
[04:07.46]
[04:12.25]DURUNG GARING LAMBE,
[04:16.46]ANGGONMU NGUCAPKE JANJI,
[04:20.22]WIS ILANG DALANE,
[04:23.16]KOWE BANJUR NYULAYANI..
[04:27.87]ATURE WONG TUWO,
[04:30.98]JOK SENENG NYIDRANI JANJI,
[04:34.69]MANUNGSO BAKALE,
[04:37.79]NGUNDHUH AWOHE PAKERTI..
[04:41.45]SENADYAN SAIKI,
[04:44.32]URIPMU MULYO LAN MUKTI,
[04:47.87]ING TEMBE MBURINE,
[04:50.93]GETUNMU KEPATI-PATI..
[04:54.73]ING TEMBE MBURINE,
[04:57.56]GETUNMU KEPATI-PATI..
[05:02.64]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s