Samudono (dian kusuma)


Versi: Dian Kusuma

Bebasan uripku iki,
Koyo godong jati garing..
Kleyang kabur lan kanginan,
Pikiran tansah montang manting..

Rinujid rasaning ati,
Nandang polahing nafsu dur angkoro..
Opo pancen kuwi wis dadi,
Jantrane pepesti..

Nadyan wis lungguh jejer,
Ono dampare kencono..
Malah agawe kekese,
Pepes ing jiwo ragaku..

Mugi gusti paring kekiyatan,
Anggen kulo ngundhuh,
Wohing pakarti..

reff:
Rinujid rasaning ati,
Nandang polahing nafsu dur angkoro..
Opo pancen kuwi wis dadi,
Jantrane pepesti..

Nadyan wis lungguh jejer,
Ono dampare kencono..
Malah agawe kekese,
Pepes ing jiwo ragaku..

Mugi gusti paring kekiyatan,
Anggen kulo ngundhuh,
Wohing pakarti..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *