Samudono (dian kusuma)


Dian-Kusuma_14
Versi: Dian Kusuma

Bebasan uripku iki,
Koyo godong jati garing..
Kleyang kabur lan kanginan,
Pikiran tansah montang manting..

Rinujid rasaning ati,
Nandang polahing nafsu dur angkoro..
Opo pancen kuwi wis dadi,
Jantrane pepesti..

Nadyan wis lungguh jejer,
Ono dampare kencono..
Malah agawe kekese,
Pepes ing jiwo ragaku..

Mugi gusti paring kekiyatan,
Anggen kulo ngundhuh,
Wohing pakarti..

reff :

Rinujid rasaning ati,
Nandang polahing nafsu dur angkoro..
Opo pancen kuwi wis dadi,
Jantrane pepesti..

Nadyan wis lungguh jejer,
Ono dampare kencono..
Malah agawe kekese,
Pepes ing jiwo ragaku..

Mugi gusti paring kekiyatan,
Anggen kulo ngundhuh,
Wohing pakarti..
——————
[ver: lyrics]
[id: qwwlwhsw]
[ar: Dian Kusuma]
[ti: Samudono]
[al: Bosas Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:36]
[00:01.06]Samudono
[00:16.06]Versi : Dian Kusuma
[00:19.06]
[00:22.06]>>>
[00:23.06]>>
[00:24.06]>
[00:25.06]Bebasan uripku iki,
[00:29.75]Koyo, godong jati garing..
[00:39.15]Kleyang kabur lan kanginan,
[00:48.45]Pikiran tansah, montang manting..
[00:57.97]Rinujid rasaning ati,
[01:03.35]Nandang, polahing nafsu dur angkoro..
[01:14.36]Opo pancen kuwi wis dadi,
[01:21.03]Jantrane pepesti..
[01:31.27]Nadyan wis lungguh jejer,
[01:37.26]Ono dampare kencono..
[01:46.30]Malah agawe kekese,
[01:54.60]Pepes ing jiwo ragaku..
[02:04.23]Mugi gusti paring kekiyatan,
[02:12.60]Anggen kulo ngundhuh, wohing pakarti..
[02:21.37]
[02:24.06]==dian kusuma, samudono==
[02:50.06]
[02:53.06]>>>
[02:54.06]>>
[02:55.06]>
[02:56.06]Rinujid rasaning ati,
[03:01.36]Nandang, polahing nafsu dur angkoro,
[03:11.17]Opo pancen kuwi wis dadi,
[03:19.54]Jantrane pepesti..
[03:28.61]Nadyan wis lungguh jejer,
[03:35.59]Ono dampare kencono..
[03:45.98]Malah agawe kekese,
[03:52.47]Pepes ing jiwo ragaku..
[04:02.84]Mugi gusti paring kekiyatan,
[04:11.13]Anggen kulo ngundhuh, wohing pakarti..
[04:19.94]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s