Sakit Rindu (dian kusuma)

Versi: Dian kusuma ft. Tommy

Pr:
Luwih becik loro untu, daripada sirahe ngelu
Sakit cinta sakit rindu..
Yen wengi ora biso turu, yen awan ra doyan mangan
Amargo tansah kelingan..

Lk:
Betul kowe betul kandamu, cah ayu tak tunggu tunggu
Ora liyo mung sliramu..
Rino wengi dadi impenku, wani sumpah opo njalukmu
Cah ayu, ojo ngguya-ngguyu..

Pr: Lali anak lali bojo..
Lk: Lali wayah lali petung..

Pr: Rasane wong lagi gandrung,
Pilih mbacut opo pilih wurung..
Lk: Yen wurung tak trimo nggantung..

Pr:
Malaria opo mala rindu, sedino rasane sewindu
Ning awak marakke kuru..
Numpak dokar mlakune ngulon,wong sabar mesti kelakon
Wong sabar mesti kelakon..

Lk:
Aduh bapak aduh biyung, anakmu koyo wong gemblung
Kapan ndiko paring pitulung..
Iwak cucut mlebu neng karung, kebacut alias kadhung
Ngentekke sawah, ngentekke kampung..

reff:
Lk:
Betul kowe betul kandamu, cah ayu tak tunggu tunggu
Ora liyo mung sliramu..
Rino wengi dadi impenku, wani sumpah opo njalukmu
Cah ayu, ojo ngguya-ngguyu..

Pr: Lali anak lali bojo..
Lk: Lali wayah lali petung..

Pr: Rasane wong lagi gandrung,
Pilih mbacut opo pilih wurung..
Lk: Yen wurung tak trimo nggantung..

Pr:
Malaria opo mala rindu, sedino rasane sewindu
Ning awak marakke kuru..
Numpak dokar mlakune ngulon,wong sabar mesti kelakon
Wong sabar mesti kelakon..

Lk:
Aduh bapak aduh biyung, anakmu koyo wong gemblung
Kapan ndiko paring pitulung..
Iwak cucut mlebu neng karung, kebacut alias kadhung
Ngentekke sawah, ngentekke kampung..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *