Sakit Rindu (dian kusuma)


Dian-Kusuma_Tommy
Vokal : Dian kusuma ft. Tommy

Pr:
Luwih becik loro untu, daripada sirahe ngelu
Sakit cinta sakit rindu..
Yen wengi ora biso turu, yen awan ra doyan mangan
Amargo tansah kelingan..

Lk:
Betul kowe betul kandamu, cah ayu tak tunggu tunggu
Ora liyo mung sliramu..
Rino wengi dadi impenku, wani sumpah opo njalukmu
Cah ayu, ojo ngguya-ngguyu..

Pr: Lali anak lali bojo..
Lk: Lali wayah lali petung..

Pr: Rasane wong lagi gandrung,
Pilih mbacut opo pilih wurung..
Lk: Yen wurung tak trimo nggantung..

Pr:
Malaria opo mala rindu, sedino rasane sewindu
Ning awak marakke kuru..
Numpak dokar mlakune ngulon,wong sabar mesti kelakon
Wong sabar mesti kelakon..

Lk:
Aduh bapak aduh biyung, anakmu koyo wong gemblung
Kapan ndiko paring pitulung..
Iwak cucut mlebu neng karung, kebacut alias kadhung
Ngentekke sawah, ngentekke kampung..

reff:
Lk:
Betul kowe betul kandamu, cah ayu tak tunggu tunggu
Ora liyo mung sliramu..
Rino wengi dadi impenku, wani sumpah opo njalukmu
Cah ayu, ojo ngguya-ngguyu..

Pr: Lali anak lali bojo..
Lk: Lali wayah lali petung..

Pr: Rasane wong lagi gandrung,
Pilih mbacut opo pilih wurung..
Lk: Yen wurung tak trimo nggantung..

Pr:
Malaria opo mala rindu, sedino rasane sewindu
Ning awak marakke kuru..
Numpak dokar mlakune ngulon,wong sabar mesti kelakon
Wong sabar mesti kelakon..

Lk:
Aduh bapak aduh biyung, anakmu koyo wong gemblung
Kapan ndiko paring pitulung..
Iwak cucut mlebu neng karung, kebacut alias kadhung
Ngentekke sawah, ngentekke kampung..
——————-
[ver: lyrics]
[id: cosawusw]
[ar: Dian Kusuma f. Tommy]
[ti: Sakit Rindu]
[al: Bosas Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:12]
[00:01.02]Sakit Rindu
[00:13.02]Versi : Dian Kusuma f. Tommy
[00:16.02]
[00:19.02]>>>
[00:20.02]>>
[00:21.02]>
[00:22.02]Pr: Luwih becik loro untu,
[00:26.44]Pr: daripada sirahe ngelu,
[00:30.72]Pr: Sakit cinta sakit rindu..
[00:39.05]Pr: Yen wengi ora biso turu,
[00:43.52]Pr: yen awan ra doyan mangan,
[00:48.43]Pr: Amargo tansah kelingan..
[00:56.71]Lk: Betul kowe betul kandamu,
[01:01.28]Lk: cah ayu tak tunggu tunggu,
[01:05.30]Lk: Ora liyo mung sliramu..
[01:13.91]Lk: Rino wengi dadi impenku,
[01:18.20]Lk: wani sumpah opo njalukmu,
[01:22.72]Lk: Cah ayu, ojo ngguya-ngguyu..
[01:31.33]Pr: Lali anak lali bojo..
[01:37.80]Lk: Lali wayah lali petung..
[01:48.63]Pr: Rasane wong lagi gandrung,
[01:53.36]Pr: Pilih mbacut opo pilih wurung..
[01:57.21]Lk: Yen wurung tak trimo nggantung..
[02:06.28]Pr : Malaria opo mala rindu,
[02:11.54]Pr: sedino rasane sewindu,
[02:15.23]Pr: Ning awak marakke kuru..
[02:23.95]Pr: Numpak dokar mlakune ngulon,
[02:28.18]Pr: wong sabar mesti kelakon,
[02:32.87]Pr: Wong sabar mesti kelakon..
[02:40.41]Lk: Aduh bapak ala aduh biyung,
[02:45.77]Lk: anakmu koyo wong gemblung,
[02:50.45]Lk: Kapan ndiko paring pitulung..
[02:56.88]Lk: Iwak cucut mlebu neng karung,
[03:03.07]Lk: kebacut alias kadhung,
[03:06.58]Lk: Ngentekke sawah, ngentekke kampung..
[03:13.55]
[03:16.00]==dian kusuma f. tommy, sakit rindu==
[03:35.03]
[03:38.03]>>>
[03:39.03]>>
[03:40.03]>
[03:41.03]Lk: Betul kowe betul kandamu,
[03:45.77]Lk: cah ayu tak tunggu tunggu,
[03:50.48]Lk: Ora liyo mung sliramu..
[03:58.08]Lk: Rino wengi dadi impenku,
[04:03.00]Lk: wani sumpah opo njalukmu,
[04:07.75]Lk: Cah ayu, ojo ngguya-ngguyu..
[04:16.12]Pr: Lali anak lali bojo..
[04:21.06]Lk: Lali wayah lali petung..
[04:32.57]Pr: Rasane wong lagi gandrung,
[04:37.77]Pr: Pilih mbacut opo pilih wurung..
[04:42.37]Lk: Yen wurung tak trimo nggantung..
[04:50.54]Pr : Malaria opo mala rindu,
[04:54.83]Pr: sedino rasane sewindu,
[04:59.39]Pr: Ning awak marakke kuru..
[05:07.18]Pr: Numpak dokar mlakune ngulon,
[05:12.25]Pr: wong sabar mesti kelakon,
[05:16.47]Pr: Wong sabar mesti kelakon..
[05:23.61]Lk: Aduh bapak ala aduh biyung,
[05:29.38]Lk: anakmu koyo wong gemblung,
[05:34.08]Lk: Kapan ndiko paring pitulung..
[05:40.62]Lk: Iwak cucut mlebu neng karung,
[05:46.14]Lk: kebacut alias kadhung,
[05:49.64]Lk: Ngentekke sawah, ngentekke kampung..
[05:56.77]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s