Meteng Nganggur


Didi-Kempot_3
Versi: Didi Kempot

Mumpung durung yo nduk yo, nemoni getun
Tak kandhani yo nduk yo, jo turu klurung..
Wayah wengi kuwi akeh kadal bingung,
Keluyuran, golek mungsuh prawan tanggung..

Kudu was-was nyedak’i, umur pitulas
Ngati ati, salah sithik biso amblas..
Ojo seneng, dolanan barang sing panas
Kudu mikir, ojo angger kowe puas..

Sekolah kok mritil pager,
Pamit sinau kok ngempit daster..
Biyen ceking saiki bunder,
Jebulane bubar cek dokter..
Mumpung durung yo nduk yo, kebacut getun..

reff:
Pacaran kok pulang pagi,
Mulih esuk ngebyar sewengi..
Dikandhani malah mangsuli,
Yen wis ngunu sopo sing rugi..

Pacaran kok pulang pagi,
Mulih esuk ngebyar sewengi..
Dikandhani ora nuruti,
Meteng nganggur sopo sing rugi..

Kudu was-was nyedak’i, umur pitulas
Ngati ati, salah sithik biso amblas..
Ojo seneng, dolanan barang sing panas
Kudu mikir, ojo angger kowe puas..

Sekolah kok mritil pager,
Pamit sinau kok ngempit daster..
Biyen ceking saiki bunder,
Jebulane bubar cek dokter..
Mumpung durung yo nduk yo, kebacut getun..

reff:
Pacaran kok pulang pagi,
Mulih esuk ngebyar sewengi..
Dikandhani malah mangsuli,
Yen wis ngunu sopo sing rugi..

Pacaran kok pulang pagi,
Mulih esuk ngebyar sewengi..
Dikandhani ora nuruti,
Meteng nganggur sopo sing rugi..
Mumpung durung yo nduk yo, kebacut getun..
—————–
[ver: lyrics]
[id: pqlpwvsw]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Meteng Nganggur]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:41]
[00:01.88]Meteng Nganggur
[00:25.88]Versi : Didi Kempot
[00:28.88]
[00:31.88]>>>
[00:32.88]>>
[00:33.88]>
[00:34.88]Mumpung durung yo nduk yo, nemoni getun
[00:41.63]Tak kandhani yo nduk yo, jo turuh klurung..
[00:49.00]Wayah wengi kuwi akeh kadal bingung,
[00:55.11]Keluyuran, golek mungsuh prawan tanggung..
[01:03.97]Kudu was-was nyedak’i, umur pitulas
[01:11.06]Ngati ati, salah sithik biso amblas..
[01:18.62]Ojo seneng, dolanan barang sing panas..
[01:26.13]Kudu mikir, ojo angger kowe puas..
[01:33.82]Sekolah kok mritil pager,
[01:37.70]Pamit sinau kok ngempit daster..
[01:41.35]Biyen ceking saiki bunder,
[01:44.90]Jebulane bubar cek dokter..
[01:49.69]Mumpung durung yo nduk yo, kebacut getun..
[01:57.64]
[02:00.41]==didi kempot, meteng nganggur==
[02:07.03]
[02:10.03]>>>
[02:11.03]>>
[02:12.03]>
[02:13.03]Pacaran kok pulang pagi,
[02:16.26]Mulih esuk ngebyar sewengi..
[02:20.16]Dikandhani malah mangsuli,
[02:23.75]Yen wis ngunu sopo sing rugi..
[02:28.92]Pacaran kok pulang pagi,
[02:32.89]Mulih esuk ngebyar sewengi..
[02:36.61]Dikandhani ora nuruti,
[02:40.18]Meteng nganggur sopo sing rugi..
[02:45.69]Kudu was-was nyedak’i, umur pitulas
[02:52.83]Ngati ati, salah sithik biso amblas..
[03:00.16]Ojo seneng, dolanan barang sing panas
[03:07.61]Kudu mikir, ojo angger kowe puas..
[03:15.14]Sekolah kok mritil pager,
[03:19.00]Pamit sinau kok ngempit daster..
[03:22.66]Biyen ceking saiki bunder,
[03:26.34]Jebulane bubar cek dokter..
[03:31.68]Mumpung durung yo nduk yo, kebacut getun..
[03:38.52]
[03:41.89]==didi kempot, meteng nganggur==
[03:47.43]
[03:50.43]>>>
[03:51.43]>>
[03:52.43]>
[03:53.43]Pacaran kok pulang pagi,
[03:57.37]Mulih esuk ngebyar sewengi..
[04:01.28]Dikandhani malah mangsuli,
[04:05.01]Yen wis ngunu sopo sing rugi..
[04:10.28]Pacaran kok pulang pagi,
[04:14.06]Mulih esuk ngebyar sewengi..
[04:17.81]Dikandhani ora nuruti,
[04:21.40]Meteng nganggur sopo sing rugi..
[04:26.74]Mumpung durung yo nduk yo, kebacut getun..
[04:34.07]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s