Meteng Nganggur

Versi: Didi Kempot

Mumpung durung yo nduk yo, nemoni getun
Tak kandhani yo nduk yo, jo turu klurung..
Wayah wengi kuwi akeh kadal bingung,
Keluyuran, golek mungsuh prawan tanggung..

Kudu was-was nyedak’i, umur pitulas
Ngati ati, salah sithik biso amblas..
Ojo seneng, dolanan barang sing panas
Kudu mikir, ojo angger kowe puas..

Sekolah kok mritil pager,
Pamit sinau kok ngempit daster..
Biyen ceking saiki bunder,
Jebulane bubar cek dokter..
Mumpung durung yo nduk yo, kebacut getun..

reff:
Pacaran kok pulang pagi,
Mulih esuk ngebyar sewengi..
Dikandhani malah mangsuli,
Yen wis ngunu sopo sing rugi..

Pacaran kok pulang pagi,
Mulih esuk ngebyar sewengi..
Dikandhani ora nuruti,
Meteng nganggur sopo sing rugi..

Kudu was-was nyedak’i, umur pitulas
Ngati ati, salah sithik biso amblas..
Ojo seneng, dolanan barang sing panas
Kudu mikir, ojo angger kowe puas..

Sekolah kok mritil pager,
Pamit sinau kok ngempit daster..
Biyen ceking saiki bunder,
Jebulane bubar cek dokter..
Mumpung durung yo nduk yo, kebacut getun..

reff:
Pacaran kok pulang pagi,
Mulih esuk ngebyar sewengi..
Dikandhani malah mangsuli,
Yen wis ngunu sopo sing rugi..

Pacaran kok pulang pagi,
Mulih esuk ngebyar sewengi..
Dikandhani ora nuruti,
Meteng nganggur sopo sing rugi..
Mumpung durung yo nduk yo, kebacut getun..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *