Merinding


Bije-Patik_3
Versi: Bije Patik

Nyatane atiku seneng,
Nek nyawang kowe, rasane adem
Sabendina mung tek angen-angen,
Kowe gawe aku kesengsem..

Polahmu nyenengna ati
Nek lagi ngguyu, tambah ngangeni
Saben
Apa kowe ra ngerti..

Wis tek tahan-tahan,
Malah tambah kangen pisan,
Kegawa
Malah dadi ra karuan..

Dasar kowe manis rupane,
Luwes pisan
Aku dadi kemutan, wektu lagi peretan
Rasane merinding tekan mbun-mbunan..

reff:
Nyatane atiku seneng,
Nek nyawang kowe, rasane adem
Sabendina mung tek angen-angen,
Kowe gawe aku kesengsem..

Polahmu nyenengna ati
Nek lagi ngguyu, tambah ngangeni
Saben
Apa kowe ra ngerti..

Wis tek tahan-tahan,
Malah tambah kangen pisan,
Kegawa
Malah dadi ra karuan..

Dasar kowe manis rupane,
Luwes pisan
Aku dadi kemutan, wektu lagi peretan
Rasane merinding tekan mbun-mbunan..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Bije Patik]
[ti: Merinding]
[al: Dangdut Banyumasan]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:10]
[id: izulwvsw]
[00:01.55]Merinding
[00:31.55]Versi : Bije Patik
[00:34.55]
[00:37.55]>>>
[00:38.55]>>
[00:39.55]>
[00:40.55]Nyatane atiku seneng,
[00:44.82]Nek nyawang kowe, rasane adem
[00:48.37]Sabendina mung tek angen-angen,
[00:51.87]Kowe gawe aku kesengsem..
[00:57.43]Polahmu nyenengna ati,
[01:01.81]Nek lagi ngguyu, tambah ngangeni
[01:04.92]Saben turu nganti kegawa ngimpi,
[01:08.82]Apa kowe ra ngerti..
[01:14.57]Wis tek tahan-tahan,
[01:16.38]Malah tambah kangen pisan,
[01:21.87]Kegawa wipuran?,
[01:22.93]Malah dadi ra karuan..
[01:28.38]Dasar kowe manis rupane,
[01:35.77]Luwes pisan peladi kewean?,
[01:43.80]Aku dadi kemutan, wektu lagi perekan
[01:51.45]Rasane merinding tekang mbun-mbunan..
[01:58.59]
[02:01.09]==bije patik, merinding==
[02:29.09]
[02:32.09]>>>
[02:33.09]>>
[02:34.09]>
[02:35.09]Nyatane atiku seneng,
[02:38.79]Nek nyawang kowe, rasane adem
[02:42.95]Sabendina mung tek angen-angen,
[02:46.63]Kowe gawe aku kesengsem..
[02:52.09]Polahmu nyenengna ati,
[02:55.76]Nek lagi ngguyu, tambah ngangeni
[02:59.55]Saben turu nganti kegawa ngimpi,
[03:03.15]Apa kowe ra ngerti..
[03:08.65]Wis tek tahan-tahan,
[03:11.66]Malah tambah kangen pisan,
[03:15.79]Kegawa wipuran?,
[03:17.47]Malah dadi ra karuan..
[03:23.14]Dasar kowe manis rupane,
[03:30.07]Luwes pisan peladi kewean?,
[03:38.11]Aku dadi kemutan, wektu lagi perekan
[03:45.55]Rasane mrinding tekang mbun-mbunan..
[03:52.20]Merinding tekang mbun-mbunan..
[04:01.34]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s