Merinding

Versi: Bije Patik

Nyatane atiku seneng,
Nek nyawang kowe, rasane adem
Sabendina mung tek angen-angen,
Kowe gawe aku kesengsem..

Polahmu nyenengna ati
Nek lagi ngguyu, tambah ngangeni
Saben
Apa kowe ra ngerti..

Wis tek tahan-tahan,
Malah tambah kangen pisan,
Kegawa
Malah dadi ra karuan..

Dasar kowe manis rupane,
Luwes pisan
Aku dadi kemutan, wektu lagi peretan
Rasane merinding tekan mbun-mbunan..

reff:
Nyatane atiku seneng,
Nek nyawang kowe, rasane adem
Sabendina mung tek angen-angen,
Kowe gawe aku kesengsem..

Polahmu nyenengna ati
Nek lagi ngguyu, tambah ngangeni
Saben
Apa kowe ra ngerti..

Wis tek tahan-tahan,
Malah tambah kangen pisan,
Kegawa
Malah dadi ra karuan..

Dasar kowe manis rupane,
Luwes pisan
Aku dadi kemutan, wektu lagi peretan
Rasane merinding tekan mbun-mbunan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *