Gendhing Tresno


Dedy-Pitak_8
Versi: Dedy Pitak

Aku ra’ biso nglalekke sliramu,
Snajan saiki kowe wis ono sing duwe..
Nanging ati iki ra’ bakal ngapusi,
Aku isih tresno mring awakmu..

Snajan ra’ pantes yen diucapake,
Pancen koyo ngene kang dadi nyatane..
Abot ati iki yen arep nglalekke,
Kowe ora ono cidrone..

Atiku nandang loro mergo kowe tego,
Janjimu mung abang lambe atiku kuciwo..
Gendhing tresno sing tak tabuh saiki ra’ ono,
Roso tresnamu mring aku wis katutup mego..

Wis tak lilakno sliramu sing tego,
Ninggalake aku kang nandang asmoro..
Loro batin iki durung ono tambane,
Aku saiki mung pasrah wae..

reff:
Snajan ra’ pantes yen diucapake,
Pancen koyo ngene kang dadi nyatane..
Abot ati iki yen arep nglalekke,
Kowe ora ono cidrone..

Atiku nandang loro mergo kowe tego,
Janjimu mung abang lambe atiku kuciwo..
Gendhing tresno sing tak tabuh saiki ra’ ono,
Roso tresnamu mring aku wis katutup mego..

Wis tak lilakno sliramu sing tego,
Ninggalake aku kang nandang asmoro..
Loro batin iki durung ono tambane,
Aku saiki mung pasrah wae..

Atiku nandang loro mergo kowe tego,
Janjimu mung abang lambe atiku kuciwo..
Gendhing tresno sing tak tabuh saiki ra’ ono,
Roso tresnamu mring aku wis katutup mego..

Gendhing tresno sing tak tabuh saiki ra’ ono,
Roso tresnamu mring aku wis katutup mego..
—————–
[ver: lyrics]
[id: nbpiwhsw]
[ar: Dedy Pitak]
[ti: Gendhing Tresno]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:21]
[00:01.12]Gendhing Tresno
[00:24.12]Versi : Dedy Pitak
[00:27.12]
[00:30.12]>>>
[00:31.12]>>
[00:32.12]>
[00:33.12]Aku ra’ biso nglalekke sliramu,
[00:39.40]Snajan saiki kowe wis ono sing duwe..
[00:47.32]Nanging ati iki ra’ bakal ngapusi,
[00:54.85]Aku isih tresno mring awakmu..
[01:01.15]Snajan ra’ pantes yen diucapake,
[01:07.73]Pancen koyo ngene kang dadi nyatane..
[01:15.22]Abot ati iki yen arep nglalekke,
[01:22.87]Kowe ora ono cidrone..
[01:28.77]
[01:32.82]Atiku nandang loro mergo kowe tego,
[01:39.82]Janjimu mung abang lambe atiku kuciwo..
[01:46.46]Gendhing tresno sing tak tabuh saiki ra’ ono,
[01:53.63]Roso tresnamu mring aku wis katutup mego..
[02:01.66]
[02:05.05]Wis tak lilakno sliramu sing tego,
[02:11.25]Ninggalake aku kang nandang asmoro..
[02:18.59]Loro batin iki durung ono tambane,
[02:26.03]Aku saiki mung pasrah wae..
[02:32.31]
[02:35.18]==dedy pitak, gendhing tresno==
[02:54.18]
[02:57.18]>>>
[02:58.18]>>
[02:59.18]>
[03:00.18]Snajan ra’ pantes yen diucapake,
[03:07.21]Pancen koyo ngene kang dadi nyatane..
[03:14.91]Abot ati iki yen arep nglalekke,
[03:22.35]Kowe ora ono cidrone..
[03:28.11]
[03:31.75]Atiku nandang loro mergo kowe tego,
[03:39.13]Janjimu mung abang lambe atiku kuciwo..
[03:46.14]Gendhing tresno sing tak tabuh saiki ra’ ono,
[03:53.21]Roso tresnamu mring aku wis katutup mego..
[04:00.87]Wis tak lilakno sliramu sing tego,
[04:07.07]Ninggalake aku kang nandang asmoro..
[04:14.48]Loro batin iki durung ono tambane,
[04:21.96]Aku saiki mung pasrah wae..
[04:28.07]Atiku nandang loro mergo kowe tego,
[04:35.29]Janjimu mung abang lambe atiku kuciwo..
[04:41.94]Gendhing tresno sing tak tabuh saiki ra’ ono,
[04:49.57]Roso tresnamu mring aku wis katutup mego..
[04:56.24]Gendhing tresno sing tak tabuh saiki ra’ ono,
[05:03.41]Roso tresnamu mring aku wis katutup mego..
[05:10.93]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s