Dalan Anyar (Jogjakarta)

Versi : Didi kempot

KEMBANG TEBU SING KABUR KANGINAN,
SAKSI BISU, SING DADI KENANGAN..
PRASETYAMU KUWI MUNG KIASAN,
TRESNAMU SAK IKINE ILANG..

NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
AKU NGERTI DEWE NENG NGAREPE MOTO..
NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
NENG KULON BANDARA ADI SUCIPTO..JOGJA..

reff:
KEMBANG TEBU SING NENG SAWAH NDESO,
ORA GARING NADYAN MONGSO KETIGO..
TANSAH ELING, JAMANE SEMONO
NGANTI SEPRENE, TANSAH KATON NENG MOTO..

NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
AKU NGERTI DEWE NENG NGAREPE MOTO..
NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
NENG KULON BANDARA ADI SUCIPTO..

NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
AKU NGERTI DEWE NENG NGAREPE MOTO..
NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
NENG KULON BANDARA ADI SUCIPTO..

NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
NENG KULON BANDARA ADI SUCIPTO..
NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
NENG KULON BANDARA ADI SUCIPTO..,JOGJA..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *