Dalan Anyar (Jogjakarta)


Didi-Kempot_20
Versi : Didi kempot

KEMBANG TEBU SING KABUR KANGINAN,
SAKSI BISU, SING DADI KENANGAN..
PRASETYAMU KUWI MUNG KIASAN,
TRESNAMU SAK IKINE ILANG..

NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
AKU NGERTI DEWE NENG NGAREPE MOTO..
NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
NENG KULON BANDARA ADI SUCIPTO..JOGJA..

reff:
KEMBANG TEBU SING NENG SAWAH NDESO,
ORA GARING NADYAN MONGSO KETIGO..
TANSAH ELING, JAMANE SEMONO
NGANTI SEPRENE, TANSAH KATON NENG MOTO..

NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
AKU NGERTI DEWE NENG NGAREPE MOTO..
NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
NENG KULON BANDARA ADI SUCIPTO..

NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
AKU NGERTI DEWE NENG NGAREPE MOTO..
NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
NENG KULON BANDARA ADI SUCIPTO..

NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
NENG KULON BANDARA ADI SUCIPTO..
NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
NENG KULON BANDARA ADI SUCIPTO..,JOGJA..
—————-
[ver: lyrics]
[id: hnvkwasw]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Dalan Anyar (jogjakarta)]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:37]
[00:01.60]Dalan Anyar (Jogjakarta)
[00:22.60]Versi : Didi kempot
[00:25.60]
[00:28.60]>>>
[00:29.60]>>
[00:30.60]>
[00:31.60]KEMBANG TEBU, SING KABUR KANGINAN
[00:37.84]SEKSI BISU, SING DADI KENANGAN..
[00:43.86]PRASETYAMU, KUWI MUNG KIASAN
[00:50.44]TRESNAMU, SAK IKINE ILANG..
[00:56.82]NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
[01:03.15]AKU NGERTI DEWE NENG NGAREPE MOTO..
[01:09.60]NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
[01:15.89]NENG KULON BANDARA ADI SUCIPTO..JOGJA..
[01:24.94]
[01:27.74]==didi kempot, dalan anyar(jogjakarta)==
[01:41.15]
[01:44.15]>>>
[01:45.15]>>
[01:46.15]>
[01:47.15]KEMBANG TEBU, SING NENG SAWAH NDESO
[01:54.54]ORA GARING, NADYAN MONGSO KETIGO..
[02:00.67]TANSAH ELING, JAMANE SEMONO
[02:06.95]NGANTI SEPRENE, TANSAH KATON NENG MOTO..
[02:13.59]NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
[02:19.87]AKU NGERTI DEWE NENG NGAREPE MOTO..
[02:26.08]NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
[02:32.54]NENG KULON BANDARA ADI SUCIPTO..
[02:39.13]NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
[02:45.27]AKU NGERTI DEWE NENG NGAREPE MOTO..
[02:51.73]NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
[02:58.06]NENG KULON BANDARA ADI SUCIPTO..
[03:05.21]NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
[03:10.79]NENG KULON BANDARA ADI SUCIPTO..
[03:17.25]NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
[03:23.40]NENG KULON BANDARA ADI SUCIPTO..,JOGJA..
[03:32.16]
———–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s