Cinta BKM


Jeni-Anggoro_1
Versi: Jeni Anggoro

Nangapa bli ngomong terang-terangan,
Yen bengen pernah due rasa sayang..
Sekien kakang wis kawin wong liyan,
Ora sanggup, lamun kongkon wayuan..

Cinta memang bli kudu memiliki,
Cinta suci jumeneng ning njero ati..
Senajan bli klakon dadi sawiji,
Asal cinta, kasih kita abadi..

reff:
Aja nyalahaken cerita,
Lan aja sampe putus asa..

Kudu nrima ning kenyataan,
Bokat dadi kehendak tuhan..

Cinta memang bli kudu memiliki,
Cinta suci jumeneng ning njero ati..
Senajan bli klakon dadi sawiji,
Asal cinta, kasih kita abadi..

reff:
Aja nyalahaken cerita,
Lan aja sampe putus asa..

Kudu nrima ning kenyataan,
Bokat dadi kehendak tuhan..

Nangapa bli ngomong terang-terangan,
Yen bengen pernah due rasa sayang..
Sekien kakang wis kawin wong liyan,
Ora sanggup, lamun kongkon wayuan..

Cinta memang bli kudu memiliki,
Cinta suci jumeneng ning njero ati..
Senajan bli klakon dadi sawiji,
Asal cinta, kasih kita abadi..
—————–
[ver: lyrics]
[id: hovhwvsw]
[ar: Jeni Anggoro]
[ti: Cinta BKM]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:02]
[00:01.94]Cinta BKM
[01:05.94]Versi: Jeni Anggoro
[01:08.94]
[01:10.94]>>>
[01:11.94]>>
[01:12.94]>
[01:13.94]Nangapa bli ngomong terang-terangan,
[01:20.46]Yen bengen pernah due rasa sayang..
[01:27.46]Sekien kakang wis kawin wong liyan,
[01:34.01]Ora sanggup, lamun kongkon wayuan..
[01:40.42]
[01:48.24]Cinta memang bli kudu memiliki,
[01:54.82]Cinta suci jumeneng ning njero ati..
[02:01.34]Senajan bli klakon dadi sawiji,
[02:07.86]Asal cinta, kasih kita abadi..
[02:14.63]
[02:17.08]==jeni anggoro, cinta bkm==
[02:36.49]
[02:39.49]>>>
[02:40.49]>>
[02:41.49]>
[02:42.49]Aja nyalahaken cerita,
[02:50.33]Lan aja sampe putus asa..
[02:57.08]
[03:03.68]Kudu nrima ning kenyataan,
[03:10.50]Bokat dadi kehendak tuhan..
[03:18.38]Cinta memang bli kudu memiliki,
[03:26.06]Cinta suci jumeneng ning njero ati..
[03:32.94]Senajan bli klakon dadi sawiji,
[03:39.31]Asal cinta, kasih kita abadi..
[03:45.89]
[03:48.61]==cinta bkm, jeni anggoro==
[04:08.56]
[04:11.56]>>>
[04:12.56]>>
[04:13.56]>
[04:14.56]Aja nyalahaken cerita,
[04:21.59]Lan aja sampe putus asa..
[04:28.61]
[04:35.11]Kudu nrima ning kenyataan,
[04:41.65]Bokat dadi kehendak tuhan..
[04:49.56]Nangapa bli ngomong terang-terangan,
[04:56.84]Yen bengen pernah due rasa sayang..
[05:03.99]Sekien kakang wis kawin wong liyan,
[05:10.17]Ora sanggup, lamun kongkon wayuan..
[05:16.42]
[05:24.21]Cinta memang bli kudu memiliki,
[05:31.01]Cinta suci jumeneng ning njero ati..
[05:37.92]Senajan bli klakon dadi sawiji,
[05:44.14]Asal cinta, kasih kita abadi..
[05:50.86]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s