Sego Tiwul Seksi Katresnanku


Nur-Bayan_14
Versi: Nur Banyan

Sego tiwul jangan lompong iwak pindang,
Ing gisik segoro munjungan..
Nyinekseni roso naliko pacaran,
Kutho nggalek nyimpen kenangan..

Gilar gilar ombak banyu,
Ing gisik segoro munjungan..
Ngiris ati iki tansah kelingan,
Naliko pamitku arep budhal makaryo,
Neng luar kutho aku ngupoyo upo..

Aku sih eling pamitku budhal mergawe,
Mbok sangoni alen-alen kripik tempe..
Soyo trenyuh yen kelingan,
Neng pinggir laut munjungan,
Mangan sego tiwul ro dulang-dulangan..

Nanging baliku tekan makaryo,
Sliramu wis sumandhing karo wong liyo..
Pupus roso tresno, kenangan kari cerito
Sego tiwul kutho nggalek seksi bisu katresnanku..

reff:
Gilar gilar ombak banyu,
Ing gisik segoro munjungan..
Ngiris ati iki tansah kelingan,
Naliko pamitku arep budhal makaryo,
Neng luar kutho aku ngupoyo upo..

Aku sih eling pamitku budhal mergawe,
Mbok sangoni alen-alen kripik tempe..
Soyo trenyuh yen kelingan,
Neng pinggir laut munjungan,
Mangan sego tiwul ro dulang-dulangan..

Nanging baliku soko makaryo,
Sliramu wis sumandhing karo wong liyo..
Pupus roso tresno, kenangan kari cerito
Sego tiwul kutho nggalek seksi bisu katresnanku..
Sego tiwul kutho nggalek seksi bisu katresnanku..
——————-
[ver: lyrics]
[id: bqpwwqsw]
[ar: Nur bayan]
[ti: Sego tiwul seksi katresnanku]
[al: Dangdut jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:08]
[00:00.03]Sego Tiwul Seksi Katresnanku
[00:00.03]Versi : Nur Banyan
[00:08.03]
[00:10.03]>>>
[00:11.03]>>
[00:12.03]>
[00:13.03]Sego tiwul jangan lompong iwak pindang,
[00:20.71]Ing gisik segoro munjungan..
[00:27.56]Nyinekseni roso naliko pacaran,
[00:35.31]Kutho nggalek nyimpen kenangan..
[00:43.59]
[01:01.21]Gilar gilar ombak banyu,
[01:05.02]Ing gisik segoro munjungan..
[01:09.35]Ngiris ati iki tansah kelingan,
[01:16.45]Naliko pamitku arep budhal makaryo,
[01:24.09]Neng luar kutho aku ngupoyo upo..
[01:34.31]Aku sih eling pamitku budhal mergawe,
[01:42.43]Mbok sangoni alen-alen kripik tempe..
[01:50.50]Soyo trenyuh yen kelingan,
[01:54.06]Neng pinggir laut munjungan,
[01:57.90]Mangan sego tiwul ro dulang-dulangan..
[02:06.47]
[02:12.50]Nanging baliku tekan makaryo,
[02:20.00]Sliramu wis sumandhing karo wong liyo..
[02:27.89]Pupus roso tresno, kenangan kari cerito
[02:35.11]Sego tiwul kutho nggalek seksi bisu katresnanku..
[02:43.76]
[03:09.51]>>>
[03:10.51]>>
[03:11.51]>
[03:12.51]Gilar gilar ombak banyu,
[03:16.24]Ing gisik segoro munjungan..
[03:20.47]Ngiris ati iki tansah kelingan,
[03:27.52]Naliko pamitku arep budhal makaryo,
[03:35.20]Neng luar kutho aku ngupoyo upo..
[03:46.47]Aku sih eling pamitku budhal mergawe,
[03:53.47]Mbok sangoni alen-alen kripik tempe..
[04:01.49]Soyo trenyuh yen kelingan,
[04:04.76]Neng pinggir laut munjungan,
[04:08.86]Mangan sego tiwul ro dulang-dulangan..
[04:17.35]
[04:23.90]Nanging baliku soko makaryo,
[04:31.18]Sliramu wis sumandhing karo wong liyo..
[04:39.11]Pupus roso tresno, kenangan kari cerito
[04:46.32]Sego tiwul kutho nggalek seksi bisu katresnanku..
[04:53.98]Sego tiwul kutho nggalek seksi bisu katresnanku..
[05:02.71]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s