Sego Tiwul Seksi Katresnanku

Versi: Nur Banyan

Sego tiwul jangan lompong iwak pindang,
Ing gisik segoro munjungan..
Nyinekseni roso naliko pacaran,
Kutho nggalek nyimpen kenangan..

Gilar gilar ombak banyu,
Ing gisik segoro munjungan..
Ngiris ati iki tansah kelingan,
Naliko pamitku arep budhal makaryo,
Neng luar kutho aku ngupoyo upo..

Aku sih eling pamitku budhal mergawe,
Mbok sangoni alen-alen kripik tempe..
Soyo trenyuh yen kelingan,
Neng pinggir laut munjungan,
Mangan sego tiwul ro dulang-dulangan..

Nanging baliku tekan makaryo,
Sliramu wis sumandhing karo wong liyo..
Pupus roso tresno, kenangan kari cerito
Sego tiwul kutho nggalek seksi bisu katresnanku..

reff:
Gilar gilar ombak banyu,
Ing gisik segoro munjungan..
Ngiris ati iki tansah kelingan,
Naliko pamitku arep budhal makaryo,
Neng luar kutho aku ngupoyo upo..

Aku sih eling pamitku budhal mergawe,
Mbok sangoni alen-alen kripik tempe..
Soyo trenyuh yen kelingan,
Neng pinggir laut munjungan,
Mangan sego tiwul ro dulang-dulangan..

Nanging baliku soko makaryo,
Sliramu wis sumandhing karo wong liyo..
Pupus roso tresno, kenangan kari cerito
Sego tiwul kutho nggalek seksi bisu katresnanku..
Sego tiwul kutho nggalek seksi bisu katresnanku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *