Sego Thiwul


Titin-Jayanti_4
Versi: Titin Jayanti

Duh embok..aku luwih..
Aku ngelih..wis rong ndino..durung mangan..
O alah mbok mbok uripku kok nelongso banget sih mbok

Sabar sabar dhisik,
Oh anakku sing tak sayang..
Simbok durung adang,
Wiwit esuk nganti awan golek pangan..

Gaplek sego thiwul, sing kanggo nambani
Tangis jroning ati..
Mergo keadaan, mergo larang pangan
Sarwo kekurangan..

Simbok buruh tandur, simbok buruh nyuci
Menowo nyukupi..
Luwih dino iki, mugo mugo gusti
Esuk bakal ngganti..

reff:
Duh embok..aku luwih..
Aku ngelih..wis rong ndino..durung mangan..

Sabar sabar dhisik,
Oh anakku sing tak sayang..
Simbok durung adang,
Wiwit esuk nganti awan golek pangan..

Gaplek sego thiwul, sing kanggo nambani
Tangis jroning ati..
Mergo keadaan, mergo larang pangan
Sarwo kekurangan..

Simbok buruh tandur, simbok buruh nyuci
Menowo nyukupi..
Luwih dino iki, mugo mugo gusti
Esuk bakal ngganti..
—————–
[ver: lyrics]
[id: blnkwqsw]
[ar: Titin Jayanti]
[ti: Sego Thiwul]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:56]
[00:01.88]Sego Thiwul
[00:30.88]Versi : Titin Jayanti
[00:33.88]
[00:36.88]>>>
[00:37.88]>>
[00:38.88]>
[00:39.88]Adhuh embok..aku luwih..
[00:47.24]Aku ngelih..wis rong ndino..durung mangan..
[01:00.48]O alah mbok mbok uripku–
[01:03.71]kok nelongso banget sih mbok..
[01:06.98]Sabar sabar dhisik,
[01:11.27]Oh anakku sing tak sayang..
[01:20.32]Simbok durung adang,
[01:23.75]Wiwit esuk nganti awan golek pangan..
[01:32.83]
[01:40.58]Gaplek sego thiwul,
[01:44.58]Sing kanggo nambani
[01:48.66]Tangis jroning ati..
[01:54.53]Mergo keadaan, mergo larang pangan
[02:03.27]Sarwo kekurangan..
[02:09.01]
[02:16.50]Simbok buruh tandur,
[02:20.50]Simbok buruh nyuci
[02:24.51]Menowo nyukupi..
[02:31.71]Luwih dino iki, mugo mugo gusti
[02:39.55]Esuk bakal ngganti..
[02:44.72]
[03:11.28]>>>
[03:12.28]>>
[03:13.28]>
[03:14.28]Adhuh embok..aku luwih..
[03:22.48]Aku ngelih..wis rong ndino..durung mangan..
[03:34.28]
[03:42.17]Sabar sabar dhisik,
[03:46.97]Oh anakku sing tak sayang..
[03:55.19]Simbok durung adang,
[03:58.74]Wiwit esuk nganti awan golek pangan..
[04:07.63]
[04:15.44]Gaplek sego thiwul,
[04:19.99]Sing kanggo nambani,
[04:23.87]Tangis jroning ati..
[04:31.57]Mergo keadaan, mergo larang pangan
[04:38.81]Sarwo kekurangan..
[04:43.84]
[04:51.90]Simbok buruh tandur,
[04:55.87]Simbok buruh nyuci,
[04:59.73]Menowo nyukupi..
[05:07.37]Luwih dino iki, mugo mugo gusti
[05:14.84]Esuk bakal ngganti..
[05:19.87]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s