Dhemen Dhemen Dewek


Reny-Farida_17
Versi: Reny Farida

Koyo-koyo, gemantung tanpo cantelan
Koyo mego, awake layang layangan..
Ketel-ketel, ketele isi bubukan
Kentel-kentel, kemantel sing kaibukan..

Koyo kendang, kendang ditabuh selisih
Dhemen dewek, dhemene sing timbang asih..
Cingkir-cingkir, cingkire wadahe kopi
Tuwas mikir, dipikir ngeloro ati..

Ukur-ukur, sing diukur wong dhemen dewek
Ring kono mungkur ring kene mbewek mbewek..
Gelimpangan, sing biso turu gelibegan
Ra weruho hang kono sing paran paran..

Dhemen dewek, dhemen ledang kelambine
Tuwas gering, keneng diitung gambange..
Gelas-gelas, ngombe wedang jajan marning
Plas dikiplas, agage goleto maning..

reff:
Koyo kendang, kendang ditabuh selisih
Dhemen dewek, dhemene sing timbang asih..
Cingkir-cingkir, cingkire wadahe kopi
Tuwas mikir, dipikir ngeloro ati..

Ukur-ukur, sing diukur wong dhemen dewek
Ring kono mungkur ring kene mbewek mbewek..
Gelimpangan, sing biso turu gelibegan
Ra weruho hang kono sing paran paran..

Dhemen dewek, dhemen ledang kelambine
Tuwas gering, keneng diitung gambange..
Gelas-gelas, ngombe wedang jajan marning
Plas dikiplas, agage goleto maning..
——————
[ver: lyrics]
[id: nppnzzsw]
[ar: Reny farida]
[ti: Dhemen dhemen dewek]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:20]
[00:01.10]Dhemen-Dhemen Dewek
[00:20.10]Versi : Reny Farida
[00:23.10]
[00:26.10]>>>
[00:27.10]>>
[00:28.10]>
[00:29.10]Koyo-koyo, gemantung tanpo cantelan
[00:35.47]Koyo mego, awake layang layangan..
[00:42.19]Ketel-ketel, ketele isi bubukan
[00:48.67]Kentel-kentel, kemantel sing kaibukan..
[00:55.67]Koyo kendang, kendang ditabuh selisih
[01:02.11]Dhemen dewek, dhemene sing timbang asih..
[01:08.88]Cingkir-cingkir, cingkire wadahe kopi
[01:15.46]Tuwas mikir, dipikir ngeloro ati..
[01:22.31]Ukur-ukur, sing diukur wong dhemen dewek
[01:29.55]Ring kono mungkur ring kene mbewek mbewek..
[01:36.25]Gelimpangan, sing biso turu gelibegan
[01:42.98]Ra weruho hang kono sing paran paran..
[01:49.54]Dhemen dewek, dhemen ledang kelambine
[01:57.18]Tuwas gering, keneng diitung gambange..
[02:03.96]Gelas-gelas, ngombe wedang jajan marning
[02:10.53]Plas dikiplas, agage goleto maning..
[02:17.76]
[02:41.90]>>>
[02:42.90]>>
[02:43.90]>
[02:44.90]Koyo kendang, kendang ditabuh selisih
[02:51.14]Dhemen dewek, dhemene sing timbang asih..
[02:57.76]Cingkir-cingkir, cingkire wadahe kopi
[03:04.18]Tuwas mikir, dipikir ngeloro ati..
[03:11.58]Ukur-ukur, sing diukur wong dhemen dewek
[03:17.99]Ring kono mungkur ring kene mbewek mbewek..
[03:23.82]Gelimpangan, sing biso turu gelibegan
[03:31.18]Ra weruho hang kono sing paran paran..
[03:37.99]Dhemen dewek, dhemen ledang kelambine
[03:45.30]Tuwas gering, keneng diitung gambange..
[03:52.11]Gelas-gelas, ngombe wedang jajan marning
[03:58.56]Plas dikiplas, agage goleto maning..
[04:05.41]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s