Dhemen Dhemen Dewek

Versi: Reny Farida

Koyo-koyo, gemantung tanpo cantelan
Koyo mego, awake layang layangan..
Ketel-ketel, ketele isi bubukan
Kentel-kentel, kemantel sing kaibukan..

Koyo kendang, kendang ditabuh selisih
Dhemen dewek, dhemene sing timbang asih..
Cingkir-cingkir, cingkire wadahe kopi
Tuwas mikir, dipikir ngeloro ati..

Ukur-ukur, sing diukur wong dhemen dewek
Ring kono mungkur ring kene mbewek mbewek..
Gelimpangan, sing biso turu gelibegan
Ra weruho hang kono sing paran paran..

Dhemen dewek, dhemen ledang kelambine
Tuwas gering, keneng diitung gambange..
Gelas-gelas, ngombe wedang jajan marning
Plas dikiplas, agage goleto maning..

reff:
Koyo kendang, kendang ditabuh selisih
Dhemen dewek, dhemene sing timbang asih..
Cingkir-cingkir, cingkire wadahe kopi
Tuwas mikir, dipikir ngeloro ati..

Ukur-ukur, sing diukur wong dhemen dewek
Ring kono mungkur ring kene mbewek mbewek..
Gelimpangan, sing biso turu gelibegan
Ra weruho hang kono sing paran paran..

Dhemen dewek, dhemen ledang kelambine
Tuwas gering, keneng diitung gambange..
Gelas-gelas, ngombe wedang jajan marning
Plas dikiplas, agage goleto maning..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *