Sing Ono Liyane


Reny-Agustin
Versi: Reny Agustin

Welas hang isun isun duweni, kang..
Iki yo mung kanggo riko..
Keneng paran maning riko sing percoyo,
Njaluk gedigi njaluk gedigu,
Wis kabeh isun turuti..
Ngelayung bingung, awak kulo..

Kudune riko ngerteni, kang..
Uliye isun mikiri..
Mulo riko sing ono liyane,
Sun kudang kudang sun eman eman,
Koyo bayi nong gendhongan..
Mugo teko.., sampek akhir jaman..

reff:
Masiyo.., gedene alangan hang ono
Isun sing arep ngeliyo..
Siji gandolane ati,
Yo mung riko yo mung riko,
Dadi sigarane nyowo..

Ibarate.., siro kembang melati
Nggowo gondo arum wangi..
Riko hang sun welasi,
Sun asihi sun asihi,
Sampek tumekane pati..

Kudune riko ngerteni, kang..
Uliye isun mikiri..
Mulo riko sing ono liyane,
Sun kudang kudang sun eman eman,
Koyo bayi nong gendhongan..
Mugo teko.., sampek akhir jaman..

reff:
Masiyo.., gedene alangan hang ono
Isun sing arep ngeliyo..
Siji gandolane ati,
Yo mung riko yo mung riko,
Dadi sigarane nyowo..

Ibarate.., siro kembang melati
Nggowo gondo arum wangi..
Riko hang sun welasi,
Sun asihi sun asihi,
Sampek tumekane pati..
—————–
[ver: lyrics]
[id: nspvznsw]
[ar: Reny Agustin]
[ti: Sing Ono Liyane]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:08]
[00:01.41]Sing Ono Liyane
[00:25.41]Versi: Reny Agustin
[00:28.41]
[00:31.41]>>>
[00:32.41]>>
[00:33.41]>
[00:34.41]Welas hang isun isun duweni, kang..
[00:38.84]Iki yo mung kanggo riko..
[00:43.05]Keneng paran maning riko sing percoyo,
[00:51.64]Njaluk gedigi njaluk gedigu,
[00:56.64]Wis kabeh isun turuti..
[01:01.79]Ngelayung bingung, awak kulo..
[01:11.29]Kudune riko ngerteni, kang..
[01:15.71]Uliye isun mikiri..
[01:19.75]Mulo riko sing ono liyane,
[01:28.18]Sun kudang kudang sun eman eman,
[01:33.69]Koyo bayi nong gendhongan..
[01:38.37]Mugo teko.., sampek akhir jaman..
[01:46.32]
[01:49.36]==reny agustin, sing ono liyane==
[02:26.36]
[02:29.36]>>>
[02:30.36]>>
[02:31.36]>
[02:32.36]Masiyo.., gedene alangan hang ono
[02:41.39]Isun sing arep ngeliyo..
[02:48.83]Siji gandolane ati,
[02:53.66]Yo mung riko yo mung riko,
[02:58.37]Dadi sigarane nyowo..
[03:03.99]Ibarate.., siro kembang melati
[03:12.72]Nggowo gondo arum wangi..
[03:19.90]Riko hang sun welasi,
[03:23.84]Sun asihi sun asihi,
[03:29.02]Sampek tumekane pati..
[03:35.02]Kudune riko ngerteni, kang..
[03:40.08]Uliye isun mikiri..
[03:44.82]Mulo riko sing ono liyane,
[03:52.75]Sun kudang kudang sun eman eman,
[03:57.95]Koyo bayi nong gendhongan..
[04:02.77]Mugo teko.., sampek akhir jaman..
[04:10.54]
[04:13.54]==sing ono liyane, reny agustin==
[04:50.55]
[04:53.55]>>>
[04:54.55]>>
[04:55.55]>
[04:56.55]Masiyo.., gedene alangan hang ono
[05:05.67]Isun sing arep ngeliyo..
[05:13.41]Siji gandolane ati,
[05:17.82]Yo mung riko yo mung riko,
[05:22.70]Dadi sigarane nyowo..
[05:27.88]Ibarate.., siro kembang melati
[05:36.36]Nggowo gondo arum wangi..
[05:43.62]Riko hang sun welasi,
[05:48.22]Sun asihi sun asihi,
[05:52.94]Sampek tumekane pati..
[05:58.62]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s