Sing Ono Liyane

Versi: Reny Agustin

Welas hang isun isun duweni, kang..
Iki yo mung kanggo riko..
Keneng paran maning riko sing percoyo,
Njaluk gedigi njaluk gedigu,
Wis kabeh isun turuti..
Ngelayung bingung, awak kulo..

Kudune riko ngerteni, kang..
Uliye isun mikiri..
Mulo riko sing ono liyane,
Sun kudang kudang sun eman eman,
Koyo bayi nong gendhongan..
Mugo teko.., sampek akhir jaman..

reff:
Masiyo.., gedene alangan hang ono
Isun sing arep ngeliyo..
Siji gandolane ati,
Yo mung riko yo mung riko,
Dadi sigarane nyowo..

Ibarate.., siro kembang melati
Nggowo gondo arum wangi..
Riko hang sun welasi,
Sun asihi sun asihi,
Sampek tumekane pati..

Kudune riko ngerteni, kang..
Uliye isun mikiri..
Mulo riko sing ono liyane,
Sun kudang kudang sun eman eman,
Koyo bayi nong gendhongan..
Mugo teko.., sampek akhir jaman..

reff:
Masiyo.., gedene alangan hang ono
Isun sing arep ngeliyo..
Siji gandolane ati,
Yo mung riko yo mung riko,
Dadi sigarane nyowo..

Ibarate.., siro kembang melati
Nggowo gondo arum wangi..
Riko hang sun welasi,
Sun asihi sun asihi,
Sampek tumekane pati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *