Mendem Kangen


Suliyana_45
Versi: Suliyana

Abot rasane nandang kangen ati,
Mergo tresnoku sing gedi..
Tansah kelingan awan bengi..
Mung biso telfun marang sliramu,
Gawe tombo kangen rinduku..
Mergo adoh jarak sliramu..

Mendem kangen, jeroning atiku
Soyo jeru, mung telfun sliramu..
Mendem kangen, pengen ketemu
Nadyan sak kethip wis mareng atiku..

Mendem kangen, jeroning atiku
Nambah jeru, mergo tresnaku..
Mendem kangen, pengen ketemu
Nadyan sedelo, wis adhem atiku..

reff:
Abot rasane nandang kangen ati,
Mergo tresnoku sing gedi..
Tansah kelingan awan bengi..
Mung biso telfun marang sliramu,
Gawe tombo kangen rinduku..
Mergo adoh jarak sliramu..

Mendem kangen, jeroning atiku
Soyo jeru, mung telfun sliramu..
Mendem kangen, pengen ketemu
Nadyan sak kethip wis mareng atiku..

Mendem kangen, jeroning atiku
Nambah jeru, mergo tresnaku..
Mendem kangen, pengen ketemu
Nadyan sedelo, wis adhem atiku..
Nadyan sedelo, wis adhem atiku..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Suliyana]
[ti: Mendem Kangen]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:26]
[id: znbwznsw]
[00:01.02]Mendem Kangen
[00:23.02]Versi : Suliyana
[00:26.02]
[00:29.02]>>>
[00:30.02]>>
[00:31.02]>
[00:32.02]Abot rasane nandang kangen ati,
[00:39.39]Mergo tresnoku sing gedi..
[00:45.93]Tansah kelingan awan bengi..
[00:53.78]Mung biso telfun marang sliramu,
[01:00.77]Gawe tombo kangen rinduku..
[01:07.46]Mergo adoh jarak sliramu..
[01:14.32]
[01:27.47]Mendem kangen, jeroning atiku
[01:35.34]Soyo jeru, mung telfun sliramu..
[01:41.81]Mendhem kangen, pengen ketemu
[01:49.49]Nadyan sak kethip wis mareng atiku..
[01:57.76]Mendhem kangen, jeroning atiku
[02:05.46]Nambah jeru, mergo tresnaku..
[02:12.73]Mendhem kangen, pengen ketemu
[02:19.97]Nadyan sedelo, wis adhem atiku..
[02:29.34]
[02:32.07]==suliyana, mendem kangen==
[03:06.01]
[03:09.01]>>>
[03:10.01]>>
[03:11.01]>
[03:12.01]Abot rasane nandang kangen ati,
[03:19.17]Mergo tresnoku sing gedi..
[03:25.75]Tansah kelingan awan bengi..
[03:33.56]Mung biso telfun marang sliramu,
[03:40.49]Gawe tombo kangen rinduku..
[03:47.15]Mergo adoh jarak sliramu..
[03:53.51]
[04:05.57]Mendhem kangen, jeroning atiku
[04:12.86]Soyo jeru, mung telfun sliramu..
[04:19.93]Mendhem kangen, pengen ketemu
[04:27.37]Nadyan sak kethip wis mareng atiku..
[04:36.00]Mendhem kangen, jeroning atiku
[04:42.89]Nambah jeru, mergo tresnaku..
[04:49.85]Mendhem kangen, pengen ketemu
[04:57.38]Nadyan sedelo, wis adhem atiku..
[05:07.16]Nadyan sedelo, wis adhem atiku..
[05:16.53]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s