Mendem Kangen

Versi: Suliyana

Abot rasane nandang kangen ati,
Mergo tresnoku sing gedi..
Tansah kelingan awan bengi..
Mung biso telfun marang sliramu,
Gawe tombo kangen rinduku..
Mergo adoh jarak sliramu..

Mendem kangen, jeroning atiku
Soyo jeru, mung telfun sliramu..
Mendem kangen, pengen ketemu
Nadyan sak kethip wis mareng atiku..

Mendem kangen, jeroning atiku
Nambah jeru, mergo tresnaku..
Mendem kangen, pengen ketemu
Nadyan sedelo, wis adhem atiku..

reff:
Abot rasane nandang kangen ati,
Mergo tresnoku sing gedi..
Tansah kelingan awan bengi..
Mung biso telfun marang sliramu,
Gawe tombo kangen rinduku..
Mergo adoh jarak sliramu..

Mendem kangen, jeroning atiku
Soyo jeru, mung telfun sliramu..
Mendem kangen, pengen ketemu
Nadyan sak kethip wis mareng atiku..

Mendem kangen, jeroning atiku
Nambah jeru, mergo tresnaku..
Mendem kangen, pengen ketemu
Nadyan sedelo, wis adhem atiku..
Nadyan sedelo, wis adhem atiku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *