Amung Roso Kangen


Lilin-Herlina
Versi : Lilin Herlina

Sing tak rasakne, amung roso kangen
Marang sliramu wong bagus..
Nanging aku amung biso nggonku nyimpen roso,
Mergo kowe sing tak tresno,
Uwis diduweni wong liyo..
Nelongso..

Sumilir angin dadi konco saben wengi,
Adem banget tak rasakne..
Nanging aku amung biso nangis mbrebes mili,
Mergo sing tak tresnani,
Uwis ono sing nduweni..

Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku,
Nandang roso kangen, kangen marang sliramu..
Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku,
Nandang roso kangen, kangen marang sliramu..
Kang mas..

reff:
Sumilir angin dadi konco saben wengi,
Adem banget tak rasakne..
Nanging aku amung biso nangis mbrebes mili,
Mergo sing tak tresnani,
Uwis ono sing nduweni..

Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku,
Nandang roso kangen, kangen marang sliramu..
Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku,
Nandang roso kangen, kangen marang sliramu..
Kang mas..

reff:
Sumilir angin dadi konco saben wengi,
Adem banget tak rasakne..
Nanging aku amung biso nangis mbrebes mili,
Mergo sing tak tresnani,
Uwis ono sing nduweni..

Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku,
Nandang roso kangen, kangen marang sliramu..
Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku,
Nandang roso kangen, kangen marang sliramu..
Kang mas..

Lk:
Wong ayu sak tenane aku ngerti roso atimu,
Wis lalekno aku pancen dudu jodomu..
Lilakno..
————
[ver: lyrics]
[id: szsqzbsw]
[ar: Lilin Herlina]
[ti: Amung Roso Kangen]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:49]
[00:01.02]Amung Roso Kangen
[00:32.02]by : Lilin Herlina
[00:35.02]
[00:38.02]>>>
[00:39.02]>>
[00:40.02]>
[00:41.02]Sing tak rasakne,
[00:44.71]amung roso kangen..
[00:48.72]Marang sliramu wong bagus..
[00:55.33]Nanging aku amung biso
[01:00.33]nggonku nyimpen roso,
[01:02.95]Mergo kowe sing tak tresno,
[01:06.09]Uwis diduweni wong liyo..
[01:11.30]Nelongso..
[01:14.81]
[01:29.25]Sumilir angin
[01:32.00]dadi konco saben wengi..
[01:36.56]Adem banget tak rasakne..
[01:43.35]Nanging aku amung biso
[01:47.55]nangis mbrebes mili..
[01:51.20]Mergo sing tak tresnani,
[01:53.46]Uwis ono sing nduweni..
[01:58.44]Nangis sak bendino aku
[02:01.79]nganti asat eluhku..
[02:06.45]Nandang roso kangen,
[02:09.32]kangen marang sliramu..
[02:15.47]Nangis sak bendino aku
[02:17.59]nganti asat eluhku,
[02:22.75]Nandang roso kangen,
[02:25.06]kangen marang sliramu..
[02:29.81]Kang mas..
[02:34.97]
[02:37.23]=lilin herlina, amung roso kangen=
[02:42.23]
[02:45.23]>>>
[02:46.23]>>
[02:47.23]>
[02:48.23]Sumilir angin
[02:51.62]dadi konco saben wengi..
[02:56.19]Adem banget tak rasakne..
[03:03.24]Nanging aku amung biso
[03:07.55]nangis mbrebes mili..
[03:10.58]Mergo sing tak tresnani,
[03:14.05]Uwis ono sing nduweni..
[03:19.35]Nangis sak bendino aku
[03:21.88]nganti asat eluhku..
[03:26.44]Nandang roso kangen,
[03:28.92]kangen marang sliramu..
[03:35.35]Nangis sak bendino aku
[03:37.12]nganti asat eluhku..
[03:42.47]Nandang roso kangen,
[03:44.84]kangen marang sliramu..
[03:49.21]Kang mas..
[03:54.95]
[04:05.45]>>>
[04:06.45]>>
[04:07.45]>
[04:08.45]Sumilir angin
[04:10.90]dadi konco saben wengi..
[04:16.06]Adem banget tak rasakne..
[04:22.88]Nanging aku amung biso
[04:25.95]nangis mbrebes mili..
[04:30.74]Mergo sing tak tresnani,
[04:34.18]Uwis ono sing nduweni..
[04:39.42]Nangis sak bendino aku
[04:41.52]nganti asat eluhku,
[04:46.75]Nandang roso kangen,
[04:48.80]kangen marang sliramu..
[04:55.42]Nangis sak bendino aku
[04:57.38]nganti asat eluhku,
[05:02.81]Nandang roso kangen,
[05:04.91]kangen marang sliramu..kang mas..
[05:12.05]Lk: Wong ayu sak tenane
[05:13.80]aku ngerti roso atimu,
[05:18.50]Lk: Wis lalekno aku
[05:22.02]pancen dudu jodomu..
[05:26.52]Lk: Lilakno..
[05:35.24]
—————
Preview:

Advertisements

6 thoughts on “Amung Roso Kangen

    • Terima kasih bos infonya, tentunya saya tambahkan dicatatan kaki, karena memang pada sumber video tidak disertakan nama penciptanya, dan sekali lagi terima kasih atas kunjungannya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s