Amung Roso Kangen

Versi : Lilin Herlina

Sing tak rasakne, amung roso kangen
Marang sliramu wong bagus..
Nanging aku amung biso nggonku nyimpen roso,
Mergo kowe sing tak tresno,
Uwis diduweni wong liyo..
Nelongso..

Sumilir angin dadi konco saben wengi,
Adem banget tak rasakne..
Nanging aku amung biso nangis mbrebes mili,
Mergo sing tak tresnani,
Uwis ono sing nduweni..

Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku,
Nandang roso kangen, kangen marang sliramu..
Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku,
Nandang roso kangen, kangen marang sliramu..
Kang mas..

reff:
Sumilir angin dadi konco saben wengi,
Adem banget tak rasakne..
Nanging aku amung biso nangis mbrebes mili,
Mergo sing tak tresnani,
Uwis ono sing nduweni..

Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku,
Nandang roso kangen, kangen marang sliramu..
Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku,
Nandang roso kangen, kangen marang sliramu..
Kang mas..

reff:
Sumilir angin dadi konco saben wengi,
Adem banget tak rasakne..
Nanging aku amung biso nangis mbrebes mili,
Mergo sing tak tresnani,
Uwis ono sing nduweni..

Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku,
Nandang roso kangen, kangen marang sliramu..
Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku,
Nandang roso kangen, kangen marang sliramu..
Kang mas..

Lk:
Wong ayu sak tenane aku ngerti roso atimu,
Wis lalekno aku pancen dudu jodomu..
Lilakno..

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *