Kepikiran Kangen

Versi: Demy

Bingung awak iki, sampek kegowo warang
Nglamun katon katonen, riko hang sun eman..
Kepikiran kangen, hang keliwat kangen
Kangen iki kari kenemenen..

Sing sanggup isun nyidem kangen iki,
Tambah suwi soyo nyikso nggrogot ati..
Sun roso mulo sing gampang adoh ambi demenan
Sabendino batin ngenes kepikiran kangen..
Kepikiran, kepikiran kangen..

Bingung awak iki, sampek kegowo warang
Nglamun katon katonen, riko hang sun eman..
Kepikiran kangen, hang keliwat kangen
Kangen iki kari kenemenen..

Sing sanggup isun nyidem kangen iki,
Tambah suwi soyo nyikso nggrogot ati..
Sun roso mulo sing gampang adoh ambi demenan
Sabendino batin ngenes kepikiran kangen..
Kepikiran, kepikiran kangen..
He he…….

reff:
Sing sanggup isun nyidem kangen iki,
Tambah suwi soyo nyikso nggrogot ati..
Sun roso mulo sing gampang adoh ambi demenan
Sabendino batin ngenes kepikiran kangen..

Sing sanggup isun nyidem kangen iki,
Tambah suwi soyo nyikso nggrogot ati..
Sun roso mulo sing gampang adoh ambi demenan
Sabendino batin ngenes kepikiran kangen..
Kepikiran, kepikiran kangen..
Kepikiran, kepikiran kangen..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *