Kepikiran Kangen


demy_31
Versi: Demy

Bingung awak iki, sampek kegowo warang
Nglamun katon katonen, riko hang sun eman..
Kepikiran kangen, hang keliwat kangen
Kangen iki kari kenemenen..

Sing sanggup isun nyidem kangen iki,
Tambah suwi soyo nyikso nggrogot ati..
Sun roso mulo sing gampang adoh ambi demenan
Sabendino batin ngenes kepikiran kangen..
Kepikiran, kepikiran kangen..

Bingung awak iki, sampek kegowo warang
Nglamun katon katonen, riko hang sun eman..
Kepikiran kangen, hang keliwat kangen
Kangen iki kari kenemenen..

Sing sanggup isun nyidem kangen iki,
Tambah suwi soyo nyikso nggrogot ati..
Sun roso mulo sing gampang adoh ambi demenan
Sabendino batin ngenes kepikiran kangen..
Kepikiran, kepikiran kangen..
He he…….

reff:
Sing sanggup isun nyidem kangen iki,
Tambah suwi soyo nyikso nggrogot ati..
Sun roso mulo sing gampang adoh ambi demenan
Sabendino batin ngenes kepikiran kangen..

Sing sanggup isun nyidem kangen iki,
Tambah suwi soyo nyikso nggrogot ati..
Sun roso mulo sing gampang adoh ambi demenan
Sabendino batin ngenes kepikiran kangen..
Kepikiran, kepikiran kangen..
Kepikiran, kepikiran kangen..
—————–
[ver: lyrics]
[id: hqvvzpsw]
[ar: Demy]
[ti: Kepikiran Kangen]
[al: Pop Keroncong Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:06]
[00:01.09]Kepikiran Kangen
[00:16.09]Versi : Demy
[00:19.09]
[00:22.09]>>>
[00:23.09]>>
[00:24.09]>
[00:25.09]Bingung awak iki, sampek kegowo warang
[00:33.33]Nglamun katon katonen, riko hang sun eman..
[00:41.59]Kepikiran kangen, hang keliwat kangen
[00:50.76]Kangen iki kari kenemenen..
[01:02.67]Sing sanggup isun nyidem kangen iki,
[01:10.23]Tambah suwi soyo nyikso nggrogot ati..
[01:18.50]Sun roso mulo sing gampang adoh ambi demenan
[01:26.44]Sabendino batin ngenes kepikiran kangen..
[01:34.74]Kepikiran, kepikiran kangen..
[01:42.92]
[01:47.34]Bingung awak iki, sampek kegowo warang
[01:54.57]Nglamun katon katonen, riko hang sun eman..
[02:02.82]Kepikiran kangen, hang keliwat kangen
[02:12.80]Kangen iki kari kenemenen..
[02:23.20]Sing sanggup isun nyidem kangen iki,
[02:31.62]Tambah suwi soyo nyikso nggrogot ati..
[02:39.21]Sun roso mulo sing gampang adoh ambi demenan
[02:48.59]Sabendino batin ngenes kepikiran kangen..
[02:56.26]Kepikiran, kepikiran kangen..
[03:05.23]He he…….
[03:14.06]
[03:17.07]==demy , kepikiran kangen==
[03:31.07]
[03:34.07]>>>
[03:35.07]>>
[03:36.07]>
[03:37.07]Sing sanggup isun nyidem kangen iki,
[03:44.73]Tambah suwi soyo nyikso nggrogot ati..
[03:50.95]Sun roso mulo sing gampang adoh ambi demenan
[04:01.31]Sabendino batin ngenes kepikiran kangen..
[04:08.86]Sing sanggup isun nyidem kangen iki,
[04:17.12]Tambah suwi soyo nyikso nggrogot ati..
[04:24.57]Sun roso mulo sing gampang adoh ambi demenan
[04:32.53]Sabendino batin ngenes kepikiran kangen..
[04:40.54]Kepikiran, kepikiran kangen..
[04:48.51]Kepikiran, kepikiran kangen..
[04:57.34]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s