Andheng Andheng


Versi: Gesang

Andheng andheng cedak alis jarene,
Kliliben wae kok manis..
Yen manggone ono pipi jarene,
Manise yen diusapi..

Andheng andheng ono bathu’ jarene,
Manise yen manthu’ manthu’..
Yen manggone ono janggut jarene,
Manise yen manggut manggut..

Padune katuju karso..,
Entel amek pangaleme..
Dirumpoko warno-warno..,
Entek amek ukarane..

Andheng andheng ono gulu jarene,
Manise yen sambat ngelu..
Yen manggon neng lathi niku jarene,
Eseme ngungkuli madu..

reff:
Andheng andheng ono bathu’ jarene,
Manise yen manthu’ manthu’..
Yen manggone ono janggut jarene,
Manise yen manggut manggut..

Padune katuju karso..,
Entel amek pangaleme..
Dirumpoko warno-warno..,
Entek amek ukarane..

Andheng andheng ono gulu jarene,
Manise yen sambat ngelu..
Yen manggon neng lathi niku jarene,
Eseme ngungkuli madu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *