Andheng Andheng


Gesang_2
Versi: Gesang

Andheng andheng cedak alis jarene,
Kliliben wae kok manis..
Yen manggone ono pipi jarene,
Manise yen diusapi..

Andheng andheng ono bathu’ jarene,
Manise yen manthu’ manthu’..
Yen manggone ono janggut jarene,
Manise yen manggut manggut..

Padune katuju karso..,
Entel amek pangaleme..
Dirumpoko warno-warno..,
Entek amek ukarane..

Andheng andheng ono gulu jarene,
Manise yen sambat ngelu..
Yen manggon neng lathi niku jarene,
Eseme ngungkuli madu..

reff:
Andheng andheng ono bathu’ jarene,
Manise yen manthu’ manthu’..
Yen manggone ono janggut jarene,
Manise yen manggut manggut..

Padune katuju karso..,
Entel amek pangaleme..
Dirumpoko warno-warno..,
Entek amek ukarane..

Andheng andheng ono gulu jarene,
Manise yen sambat ngelu..
Yen manggon neng lathi niku jarene,
Eseme ngungkuli madu..
—————–
[ver: lyrics]
[id: oboczosw]
[ar: Gesang]
[ti: Andheng Andheng]
[al: Pop Keroncong Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:26]
[00:01.72]Andheng Andheng
[00:31.72]Versi : Gesang
[00:34.72]
[00:37.72]>>>
[00:38.72]>>
[00:39.72]>
[00:40.72]Andheng andheng cedhak alis jarene,
[00:49.00]Kliliben wae kok manis..
[00:57.93]Yen manggone ono pipi jarene,
[01:06.49]Manise yen diusapi..
[01:13.15]Andheng andheng ono bathu’ jarene,
[01:23.59]Manise yen manthu’ manthu’..
[01:30.47]Yen manggone ono janggut jarene,
[01:39.71]Manise yen manggut manggut..
[01:49.29]Padune katuju karso..,
[01:55.99]Entel amek pangaleme..
[02:06.15]Dirumpoko warno-warno..,
[02:12.85]Entek amek ukarane..
[02:23.31]Andheng andheng ono gulu jarene,
[02:31.90]Manise yen sambat ngelu..
[02:39.25]Yen manggon neng lathi niku jarene,
[02:48.56]Eseme ngungkuli madu..
[02:55.51]
[02:58.53]==andheng andheng, gesang==
[03:26.02]
[03:29.02]>>>
[03:30.02]>>
[03:31.02]>
[03:32.02]Andheng andheng ono bathu’ jarene,
[03:40.99]Manise yen manthu’ manthu’..
[03:48.25]Yen manggone ono janggut jarene,
[03:58.38]Manise yen manggut manggut..
[04:06.94]Padune katuju karso..,
[04:13.35]Entel amek pangaleme..
[04:22.45]Dirumpoko warno-warno..,
[04:30.53]Entek amek ukarane..
[04:41.14]Andheng andheng ono gulu jarene,
[04:49.09]Manise yen sambat ngelu..
[04:56.94]Yen manggon neng lathi niku jarene,
[05:06.02]Eseme ngungkuli madu..
[05:13.62]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s