Kelinci Ucul

Versi: Tiyas ft. Siska

Ngubengi kutho..,
Sakteruse neng ndeso-ndeso..
Mergo aku anggolek’i,
Sing tak tresnani kelinciku ucul..

Lungo mangetan,
Suroboyo terus nyang bali..
Mangulon lungo nyang bandung ora ketemu..
Terus aku nyang jakarta..

Jebul ora ketemu.,
Aduh klinciku ojo mbedo aku..
Terus bali nyang semarang,
Klinciku uwus ono kandang..

La jebulane,
Grusa-grusu keburu nafsu..
Wekasane montang-manting,
Ragane akeh aku dewe kang kebanting..

Jebul ora ketemu.,
Aduh klinciku ojo mbedo aku..
Terus bali nyang semarang,
Klinciku uwus ono kandang..

reff:
Ngubengi kutho..,
Sakteruse neng ndeso-ndeso..
Mergo aku anggolek’i,
Sing tak tresnani kelinciku ucul..

Lungo mangetan,
Suroboyo terus nyang bali..
Mangulon lungo nyang bandung ora ketemu..
Terus aku nyang jakarta..

Jebul ora ketemu.,
Aduh klinciku ojo mbedo aku..
Terus bali nyang semarang,
Klinciku uwus ono kandang..

La jebulane,
Grusa-grusu keburu nafsu..
Wekasane montang-manting,
Ragane akeh aku dewe kang kebanting..

Jebul ora ketemu.,
Aduh klinciku ojo mbedo aku..
Terus bali nyang semarang,
Klinciku uwus ono kandang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *