Jam Wekker


Ita-Suwardi_1
Versi: Ita Suwardi

Banter,
Lakune pandom jam wekker..
Sing ono neng mejo kuwi,
Koyo wektu wengi iki..

Ra ngerti,
Prasasat kowe ra ngerti..
Lamun koyo rojo pati,
Ora biso disambati..

Sakjane awakku iki,
Sakjane ati iki..
Ra tego arep ngeculke,
Kowe bali..

Roso kangene neng ati,
Iki yo durung mari..
Kepengen kowe neng kene,
Terus ngancani..

reff:
Banter,
Lakune pandom jam wekker..
Sing ono neng mejo kuwi,
Koyo wektu wengi iki..

Ra ngerti,
Prasasat kowe ra ngerti..
Lamun koyo rojo pati,
Ora biso disambati..

Sakjane awakku iki,
Sakjane ati iki..
Ra tego arep ngeculke,
Kowe bali..

Roso kangene neng ati,
Iki yo durung mari..
Kepengen kowe neng kene,
Terus ngancani..
Kepengen kowe neng kene,
Terus ngancani..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Ita Suwardi]
[ti: Jam Wekker]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:26]
[id: zlzqzksw]
[00:00.20]Jam Wekker
[00:00.20]By: Ita Suwardi
[00:15.20]
[00:18.20]>>>
[00:19.20]>>
[00:20.20]>
[00:21.20]Banter,
[00:23.49]Lakune pandom jam bekker..
[00:28.02]Sing ono neng mejo kuwi,
[00:32.86]Koyo wektu wengi iki..
[00:40.15]Ra ngerti,
[00:41.61]Prasasat kowe ra ngerti..
[00:46.25]Lamun koyo rojo pati,
[00:51.26]Ora biso disambati..
[00:57.71]Sakjane awakku iki,
[01:02.78]Sakjane ati iki..
[01:07.31]Ra tego arep ngeculke,
[01:11.57]Kowe bali..
[01:15.96]Roso kangene neng ati,
[01:21.01]Iki yo durung mari..
[01:25.74]Kepengen kowe neng kene,
[01:29.80]Terus ngancani..
[01:34.28]
[01:37.84]==ita suwardi, jam bekker==
[01:46.84]
[01:49.84]>>>
[01:50.84]>>
[01:51.84]>
[01:52.84]Banter,
[01:55.42]Lakune pandom jam bekker..
[01:59.92]Sing ono neng mejo kuwi,
[02:05.09]Koyo wektu wengi iki..
[02:11.37]Ra ngerti,
[02:13.76]Prasasat kowe ra ngerti..
[02:17.80]Lamun koyo rojo pati,
[02:22.96]Ora biso disambati..
[02:29.43]Sakjane awakku iki,
[02:34.58]Sakjane ati iki..
[02:39.02]Ra tego arep ngeculke,
[02:43.42]Kowe bali..
[02:47.83]Roso kangene neng ati,
[02:52.91]Iki yo durung mari..
[02:57.39]Kepengen kowe neng kene,
[03:01.62]Terus ngancani..
[03:06.55]Kepengen kowe neng kene,
[03:10.70]Terus ngancani..
[03:15.68]
————–
Preview:

Advertisements