Njaluk Dikriting

Versi: Dian Anic

Seumpama kula sida diwayu,
Asal gilir tepati waktu..
Seminggu gilire mana,
Pitung dina gilir meng kula..

Lamon kakang maksa pengen wayuan,
Poma aja abot ning rabi anyar,
Ora kena berat sebelah,
Bagi cinta kudu sing pada..

reff:
Yen rabi enom, njaluk rebonding
Kula sing tua, ya njaluk di kriting..

Yen rabi enom, nganggo krincingan
Kula sing tua, ya nganggo gelangan
Kudu sing adil, eman lan sayang..

Lamon kakang maksa pengen wayuan,
Poma aja abot ning rabi anyar,
Ora kena berat sebelah,
Bagi cinta kudu sing pada..

reff:
Yen rabi enom, njaluk rebonding
Kula sing tua, ya njaluk di kriting..

Yen rabi enom, nganggo krincingan
Kula sing tua, ya nganggo gelangan
Kudu sing adil, eman lan sayang..

Seumpama kula sida diwayu,
Asal gilir tepati waktu..
Seminggu gilire mana,
Pitung dina gilir meng kula..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *