Pujine Cah Wadon


Titiek-Sandhora_2
Versi: Titiek Sandhora

Rino lan wengi tansah tak impi impi,
Mugo oleho priyo sejati..
Sing biso ngemong ora tau nangani,
Ora menglok songko golek rejeki..

Jo ndeleng rupo ora tah ndeleng bondho,
Angger gemati tumraping keluargo,
Bagus rupane durung mesti atine,
Turah bandhane akeh banget nylewenge..

Ora kesusu aku sabar ngenteni,
Yen grusa grusu mesti nggelani,
Endah senengku keturutan karepku,
Endah bungahku nyoto impenku..

Jo ndeleng rupo ora tah ndeleng bondho,
Angger gemati tumraping keluargo,
Bagus rupane durung mesti atine,
Turah bandhane akeh banget nylewenge..

reff:
Jo ndeleng rupo ora tah ndeleng bondho,
Angger gemati tumraping keluargo,
Bagus rupane durung mesti atine,
Turah bandhane akeh banget nylewenge..
Turah bandhane akeh banget nylewenge..
—————–
[ver: lyrics]
[id: napwzasw]
[ar: Titiek Sandhora]
[ti: Pujine Cah Wadon]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 2:11]
[00:01.21]Pujine Cah Wadon
[00:03.21]Versi : Titiek Sandhora
[00:04.21]
[00:05.21]>>>
[00:06.21]>>
[00:07.21]>
[00:08.21]Rino lan wengi tansah tak impi impi,
[00:13.20]Mugo oleho priyo sejati..
[00:17.67]Sing biso ngemong ora tau nangani,
[00:22.08]Ora mengloh songko golek rejeki..
[00:26.43]Jo ndeleng rupo ora tah ndeleng bondho,
[00:30.57]Angger gemati tumraping keluargo,
[00:35.04]Bagus rupane durung mesti atine,
[00:39.34]Turah bandhane akeh banget nylewenge..
[00:46.04]Ora kesusu aku sabar ngenteni,
[00:51.05]Yen grusa grusu mesti nggelani,
[00:55.62]Endah senengku keturutan karepku,
[00:59.90]Endah bungahku nyoto impenku..
[01:04.28]Jo ndeleng rupo ora tah ndeleng bondho,
[01:08.15]Angger gemati tumraping keluargo,
[01:12.62]Bagus rupane durung mesti atine,
[01:16.75]Turah bandhane akeh banget nylewenge..
[01:21.48]
[01:37.33]>>>
[01:38.33]>>
[01:39.33]>
[01:40.33]Jo ndeleng rupo ora tah ndeleng bondho,
[01:45.73]Angger gemati tumraping keluargo,
[01:50.23]Bagus rupane durung mesti atine,
[01:54.28]Turah bandhane akeh banget nylewenge..
[01:58.57]Turah bandhane akeh banget nylewenge..
[02:03.27]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s