Pujine Cah Wadon


Versi: Titiek Sandhora

RINO LAN WENGI TANSAH TAK IMPI IMPI,
MUGO OLEHO PRIYO SEJATI..
SING BISO NGEMONG ORA TAU NANGANI,
ORA MENGLOK SONGKO GOLEK REJEKI..

JO NDELENG RUPO ORA TAH NDELENG BONDHO,
ANGGER GEMATI TUMRAPING KELUARGO,
BAGUS RUPANE DURUNG MESTI ATINE,
TURAH BANDHANE AKEH BANGET NYLEWENGE..

ORA KESUSU AKU SABAR NGENTENI,
YEN GRUSA GRUSU MESTI NGGELANI,
ENDAH SENENGKU KETURUTAN KAREPKU,
ENDAH BUNGAHKU NYOTO IMPENKU..

JO NDELENG RUPO ORA TAH NDELENG BONDHO,
ANGGER GEMATI TUMRAPING KELUARGO,
BAGUS RUPANE DURUNG MESTI ATINE,
TURAH BANDHANE AKEH BANGET NYLEWENGE..

REFF:
JO NDELENG RUPO ORA TAH NDELENG BONDHO,
ANGGER GEMATI TUMRAPING KELUARGO,
BAGUS RUPANE DURUNG MESTI ATINE,
TURAH BANDHANE AKEH BANGET NYLEWENGE..
TURAH BANDHANE AKEH BANGET NYLEWENGE..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *