Perang Roso

“Perang Roso” Versi Demy

Sun lakoni mati emak,
Sing ngelakoni mati bapak..
Abot sanggane perang roso,
Batin isun perang roso..

Sun maru riko sing ikhlas,
Sun tinggal wis kadung welas..
Bingung rasane awak isun,
Batin iki perang roso..

reff:
Sing kuat.., keroso roso..
Awak isun.., kari kesikso..
Roso.., sing biso ngaling..
Welas.., angel dipenging..
Kadung sing nyanding riko..
Keronto ronto..

reff:
Sun maru riko sing ikhlas,
Sun tinggal wis kadung welas..
Bingung rasane awak isun,
Batin iki perang rasa..

reff:
Sing kuat.., keroso roso..
Awak isun.., kari kesikso..
Roso.., sing biso ngaling..
Welas.., angel dipenging..
Kadung sing nyanding riko..
Keronto ronto..

Sing kuat.., keroso roso..
Awak isun.., kari kesikso..
Roso.., sing biso ngaling..
Welas.., angel dipenging..
Kadung sing nyanding riko..
Keronto ronto..
Sing nyanding riko keronto ronto..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *