Ngopo Kudu Pisah


Didi-Kempot_5
Versi: Didi Kempot

KAPAN DURUNG NGERTI NANDES TATU DODO,
SING GAWE NELONGSO ISO MARI..
KAPAN DURUNG NGERTI,
OPO AKU BISO NOMPO TRESNO LIYO NGGO NAMBANI..

WIS AKEH SING NGANDHANI,
AJAR SEPOH SITHIK NGLALEKAKE..
NGALAMUN SENENG NDEWE,
DUDU DALAN KANGGO NUNTASAKE SEDIHMU..

BISANE PODHO NDUWENI,
OPO MUNG WATES NONG NGIMPI..
SEPRENE AKU ORA NGERTI,
NGOPO KUDU PISAH..

reff:
OPO AKU SALAH MALES KATRESNANE,
SING WIS DIBUKTEKKE CUKUP SUWE..
OPO DEK’E SALAH NRESNANI AWAKKU,
BEN KAHANANKU NENG KOYO NGENE..

BISAKU MUNG NYENYUWUN,
ONO MUKJIZAT SING ANEKANI..
BANDHAKU MUNG KATRESNAN,
SING TUWUH TULUS NOK NJERO ATI SEDIHE..

BISANE PODHO NDUWENI,
OPO MUNG WATES NONG NGIMPI..
SEPRENE AKU ORA NGERTI,
NGOPO KUDU PISAH..

BISANE PODHO NDUWENI,
OPO MUNG WATES NONG NGIMPI..
SEPRENE AKU ORA NGERTI,
NGOPO KUDU PISAH..
SEPRENE AKU ORA NGERTI,
NGOPO KUDU PISAH..
—————–
[ver: lyrics]
[id: hsvozusw]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Ngopo Kudu Pisah]
[al: Pop Keroncong Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:48]
[00:01.29]Ngopo Kudu Pisah
[00:37.29]Versi : Didi Kempot
[00:40.29]
[00:43.29]>>>
[00:44.29]>>
[00:45.29]>
[00:46.29]KAPAN DURUNG NGERTI..,
[00:51.81]NANDHES TATU DODO,
[00:54.94]SING GAWE NELONGSO,ISO MARI..
[01:01.65]KAPAN DURUNG NGERTI,
[01:07.93]OPO AKU BISO NOMPO TRESNO LIYO,
[01:13.34]NGGO NAMBANI..
[01:17.57]WIS AKEH SING NGANDHANI,
[01:23.60]AJAR SEKO SITHIK NGLALEKAKE..
[01:30.42]NGALAMUN SENENG NDEWE,
[01:37.16]DUDU DALAN KANGGO NUNTASAKE SEDIHMU..
[01:45.94]BISANE PODHO NDUWENI,
[01:50.64]OPO MUNG WATES NONG NGIMPI..
[01:56.27]SEPRENE AKU ORA NGERTI,
[02:01.09]NGOPO KUDU PISAH..
[02:06.42]
[02:12.01]>>>
[02:13.01]>>
[02:14.01]>
[02:15.01]OPO AKU SALAH, MALES KATRESNANE
[02:22.75]SING WIS DIBUKTEKKE, CUKUP SUWE..
[02:29.69]OPO DEK’E SALAH, NRESNANI AWAKKU
[02:38.64]BEN KAHANANKU NENG KOYO NGENE..
[02:45.61]BISAKU MUNG NYENYUWUN,
[02:51.52]ONO MUKJIZAT SING ANEKANI..
[02:58.51]BANDHAKU MUNG KATRESNAN,
[03:04.97]SING TUWUH TULUS NOK NJERO ATI, SEDIHE..
[03:13.60]BISANE PODHO NDUWENI,
[03:18.50]OPO MUNG WATES NONG NGIMPI..
[03:24.15]SEPRENE AKU ORA NGERTI,
[03:30.01]NGOPO KUDU PISAH..
[03:35.01]
[03:42.97]BISANE PODHO NDUWENI,
[03:48.25]OPO MUNG WATES NONG NGIMPI..
[03:53.96]SEPRENE AKU ORA NGERTI,
[03:59.10]NGOPO KUDU PISAH..
[04:04.00]SEPRENE AKU ORA NGERTI,
[04:09.98]NGOPO KUDU PISAH..
[04:15.83]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s