Ngopo Kudu Pisah


Versi: Didi Kempot

KAPAN DURUNG NGERTI NANDES TATU DODO,
SING GAWE NELONGSO ISO MARI..
KAPAN DURUNG NGERTI,
OPO AKU BISO NOMPO TRESNO LIYO NGGO NAMBANI..

WIS AKEH SING NGANDHANI,
AJAR SEPOH SITHIK NGLALEKAKE..
NGALAMUN SENENG NDEWE,
DUDU DALAN KANGGO NUNTASAKE SEDIHMU..

BISANE PODHO NDUWENI,
OPO MUNG WATES NONG NGIMPI..
SEPRENE AKU ORA NGERTI,
NGOPO KUDU PISAH..

reff:
OPO AKU SALAH MALES KATRESNANE,
SING WIS DIBUKTEKKE CUKUP SUWE..
OPO DEK’E SALAH NRESNANI AWAKKU,
BEN KAHANANKU NENG KOYO NGENE..

BISAKU MUNG NYENYUWUN,
ONO MUKJIZAT SING ANEKANI..
BANDHAKU MUNG KATRESNAN,
SING TUWUH TULUS NOK NJERO ATI SEDIHE..

BISANE PODHO NDUWENI,
OPO MUNG WATES NONG NGIMPI..
SEPRENE AKU ORA NGERTI,
NGOPO KUDU PISAH..

BISANE PODHO NDUWENI,
OPO MUNG WATES NONG NGIMPI..
SEPRENE AKU ORA NGERTI,
NGOPO KUDU PISAH..
SEPRENE AKU ORA NGERTI,
NGOPO KUDU PISAH..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *