Katresnan Sejati


Nogling_Titis-Alysia
Versi: Nogling ft. Titis Alisya

Lk:
Snadyan pasuryamu ora koyo dewi,
Ning atimu luwih dene widodari..
Kebak tresno lan asih marang sesami,
Koyo sumunare mbulan tengah wengi..

Pr:
Snadyan sliramu amung taruno ndeso,
Ning atimu jejeg wataking satriyo..
Katresnanmu koyo tresnane sri romo,
Dadi tulodho titah ing ngarcopodho..

reff:
Lk :
Nalikane kabeh wanito suloyo,
Nyawang aku mung kanti sak sisih moto..
Ning tekamu koyo sumunare suryo,
Gawe padhang atiku kang nandang bronto..

Pr:
Nalikane sewu coba dadi siji,
Mbarengi uripku kang sangsoro iki..
Ning tekamu nggowo tresno kang sejati,
Gawe padhang jagad lan uripku iki..

reff:
Pr:
Snadyan sliramu amung taruno ndeso,
Ning atimu jejeg wataking satriyo..
Katresnanmu koyo tresnane sri romo,
Dadi tulodho titah ing ngarcopodho..

reff:
Lk :
Nalikane kabeh wanito suloyo,
Nyawang aku mung kanti sak sisih moto..
Ning tekamu koyo sumunare suryo,
Gawe padhang atiku kang nandang bronto..

Pr:
Nalikane sewu coba dadi siji,
Mbarengi uripku kang sangsoro iki..
Ning tekamu nggowo tresno kang sejati,
Gawe padhang jagad lan uripku iki.
—————–
[ver: lyrics]
[id: lklhzcsw]
[ar: Nogling ft. Titis Alisya]
[ti: Katresnan Sejati]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:40]
[00:01.05]Katresnan Sejati
[00:22.05]Versi: Nogling f. Titis Alisya
[00:25.05]
[00:28.05]>>>
[00:29.05]>>
[00:30.05]>
[00:31.05]Lk: Snadyan pasuryamu ora koyo dewi,
[00:38.66]Lk: Ning atimu luwih dene widodari..
[00:45.17]Lk: Kebak tresno lan asih marang sesami,
[00:51.58]Lk: Koyo sumunare mbulan tengah wengi..
[00:58.53]Pr: Snadyan sliramu amung taruno ndeso,
[01:04.43]Pr: Ning atimu jejeg wataking satriyo..
[01:11.76]Pr: Katresnanmu koyo tresnane sri romo,
[01:18.22]Pr: Dadi tulodho titah ing ngarcopodho..
[01:25.05]
[01:35.41]>>>
[01:36.41]>>
[01:37.41]>
[01:38.41]Lk: Nalikane kabeh wanito suloyo,
[01:44.18]Lk: Nyawang aku mung kanti sak sisih moto..
[01:51.20]Lk: Ning tekamu koyo sumunare suryo,
[01:57.66]Lk: Gawe padhang atiku kang nandang bronto..
[02:04.43]Pr: Nalikane sewu coba dadi siji,
[02:10.76]Pr: Mbarengi uripku kang sangsoro iki..
[02:17.84]Pr: Ning tekamu nggowo tresno kang sejati,
[02:24.04]Pr: Gawe padhang jagad lan uripku iki..
[02:31.20]
[02:34.40]=katresnan sejati, nogling ft. titis alisya=
[02:51.40]
[02:54.40]>>>
[02:55.40]>>
[02:56.40]>
[02:57.40]Pr: Snadyan sliramu amung taruno ndeso,
[03:03.12]Pr: Ning atimu jejeg wataking satriyo..
[03:10.32]Pr: Katresnanmu koyo tresnane sri romo,
[03:16.72]Pr: Dadi tulodho titah ing ngarcopodho..
[03:23.68]
[03:33.10]>>>
[03:34.10]>>
[03:35.10]>
[03:36.10]Lk: Nalikane kabeh wanito suloyo,
[03:42.87]Lk: Nyawang aku mung kanti sak sisih moto..
[03:49.76]Lk: Ning tekamu koyo sumunare suryo,
[03:56.29]Lk: Gawe padhang atiku kang nandang bronto..
[04:02.87]Pr: Nalikane sewu coba dadi siji,
[04:09.52]Pr: Mbarengi uripku kang sangsoro iki..
[04:16.15]Pr: Ning tekamu nggowo tresno kang sejati,
[04:22.62]Pr: Gawe padhang jagad lan uripku iki.
[04:29.57]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s