Katresnan Sejati


Versi: Nogling ft. Titis Alisya

Lk:
Snadyan pasuryamu ora koyo dewi,
Ning atimu luwih dene widodari..
Kebak tresno lan asih marang sesami,
Koyo sumunare mbulan tengah wengi..

Pr:
Snadyan sliramu amung taruno ndeso,
Ning atimu jejeg wataking satriyo..
Katresnanmu koyo tresnane sri romo,
Dadi tulodho titah ing ngarcopodho..

reff:
Lk :
Nalikane kabeh wanito suloyo,
Nyawang aku mung kanti sak sisih moto..
Ning tekamu koyo sumunare suryo,
Gawe padhang atiku kang nandang bronto..

Pr:
Nalikane sewu coba dadi siji,
Mbarengi uripku kang sangsoro iki..
Ning tekamu nggowo tresno kang sejati,
Gawe padhang jagad lan uripku iki..

reff:
Pr:
Snadyan sliramu amung taruno ndeso,
Ning atimu jejeg wataking satriyo..
Katresnanmu koyo tresnane sri romo,
Dadi tulodho titah ing ngarcopodho..

reff:
Lk :
Nalikane kabeh wanito suloyo,
Nyawang aku mung kanti sak sisih moto..
Ning tekamu koyo sumunare suryo,
Gawe padhang atiku kang nandang bronto..

Pr:
Nalikane sewu coba dadi siji,
Mbarengi uripku kang sangsoro iki..
Ning tekamu nggowo tresno kang sejati,
Gawe padhang jagad lan uripku iki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *