Wujute Roso


Versi: Demy

Batin sun roso perih perihe seneng,
Semendale atinisun dung nyawang riko..
Roso ngeman-ngeman noring dodo,
Kepingine sun rumati nong njero ati..

Kangen hang sun songgo iki tondone roso,
Ojo sampek riko gawe isun ngersulo..
Wedi kelangan riko pancene ono,
Sun jaluk rumaten welas.. isun..

reff:
Iki tondone welas isun,
Wujute roso mung kanggo riko..
Mugo welase riko terimo,
Myakne isun lego sing nyesek nong dodo..
Iki wujute roso.., iki wujute roso..

reff:
Kangen hang sun songgo iki tondone roso,
Ojo sampek riko gawe isun ngersulo..
Wedi kelangan riko pancene ono,
Sun jaluk rumaten welas.. isun..

reff:
Iki tondone welas isun,
Wujute roso mung kanggo riko..
Mugo welase riko terimo,
Myakne isun lego sing nyesek nong dodo..
Iki wujute roso.., iki wujute roso..
Iki wujute roso.., iki wujute roso..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *