Magetan Ninggal Kenangan


Nogling_7
Versi: Nogling

Magetan kutho kelahiranku,
Kutho endah sak ngisore gunung lawu..
Ing kono lenggahe bopo lan ibu,
Sanak kadang lan ganthilane atiku..

Magetan biyen kowe dadi saksi,
Lahire gubernur suryo priyo sejati..
Jumeneng dadi bentenge negari,
Labuh tresno mring bongso sabelo pati..

reff:
Oh magetan kowe biyen sing nyekseni,
Nelongsone lelakon uripku iki..
Gegayuh katresnan suci kang sawiji,
Pupus rinenggut dadi korbaning pesti..

Oh magetan aku ora bakal lali,
Jenengmu tak tulis ono jroning ati..
Rino lan wengi tak suwun marang gusti,
Mbesuk kapan anggonku biso nemoni..

reff:
Oh magetan kowe biyen sing nyekseni,
Nelongsone lelakon uripku iki..
Gegayuh katresnan suci kang sawiji,
Pupus rinenggut dadi korbaning pesti..

Oh magetan aku ora bakal lali,
Jenengmu tak tulis ono jroning ati..
Rino lan wengi tak suwun marang gusti,
Mbesuk kapan anggonku biso nemoni..

Magetan kutho kelahiranku,
Kutho endah sak ngisore gunung lawu..
Suk kapan anggonku biso ketemu,
Kutho endah cikal bakale uripku..
—————–
[ver: lyrics]
[id: ohohbwsw]
[ar: Nogling]
[ti: Magetan ninggal kenangan]
[al: Dangdut jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:57]
[00:01.14]Magetan Ninggal Kenangan
[00:25.14]Versi : Nogling
[00:28.14]
[00:31.14]>>>
[00:32.14]>>
[00:33.14]>
[00:34.14]Magetan kutho kelahiranku,
[00:41.24]Kutho endah sak ngisore gunung lawu..
[00:48.83]Ing kono lenggahe bopo lan ibu,
[00:55.76]Sanak kadang lan ganthilaning atiku..
[01:04.05]Magetan biyen kowe dadi saksi,
[01:09.90]Lahire gubernur suryo priyo sejati..
[01:17.27]Jumeneng dadi bentenge negari,
[01:24.26]Labuh tresno mring bongso sabelo pati..
[01:31.03]
[01:34.52]==nogling, magetan ninggal kenangan==
[01:39.26]
[01:42.26]>>>
[01:43.26]>>
[01:44.26]>
[01:45.26]Oh magetan kowe biyen sing nyekseni,
[01:52.78]Nelongsone lelakon uripku iki..
[01:59.73]Gegayuh katresnan suci kang sawiji,
[02:06.70]Pupus rinenggut dadi korbaning pesti..
[02:14.25]
[02:21.20]Oh magetan aku ora bakal lali,
[02:27.87]Jenengmu tak tulis ono jroning ati..
[02:35.21]Rino lan wengi tak suwun marang gusti,
[02:41.99]Mbesuk kapan anggonku biso nemoni..
[02:49.22]
[02:51.84]==magetan ninggal kenangan, nogling==
[03:10.69]
[03:13.69]>>>
[03:14.69]>>
[03:15.69]>
[03:16.69]Oh magetan kowe biyen sing nyekseni,
[03:24.28]Nelongsone lelakon uripku iki..
[03:31.84]Gegayuh katresnan suci kang sawiji,
[03:38.57]Pupus rinenggut dadi korbaning pesti..
[03:46.17]
[03:52.48]Oh magetan aku ora bakal lali,
[03:59.93]Jenengmu tak tulis ono jroning ati..
[04:07.18]Rino lan wengi tak suwun marang gusti,
[04:13.69]Mbesuk kapan anggonku biso nemoni..
[04:21.70]Magetan kutho kelahiranku,
[04:28.36]Kutho endah sak ngisore gunung lawu..
[04:35.82]Suk kapan anggonku biso ketemu,
[04:42.48]Kutho endah cikal bakale uripku..
[04:49.60]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s