Turun Tangis


Wulan
Versi: Wulan

Wong lanang lagi diputus cinta,
Nglamune nyawang segara amba..
Kelara-lara, nangisi cinta
Sing disayang akhire nglelara..

Mlakune luru dalan setapak,
Karena atine lagi blenak..
Duh melas temen atine njarem,
Tetangisan seturute ndalan..

reff:
Ngomonge mimi aja ngelangi,
Larane demen bli dadi siji..

Jeritan ngenes nangisi cinta,
Wong ganteng tekad wis putus asa..
Cinta, cinta, kadang racun tumbuhe asmara..

Mlakune luru dalan setapak,
Karena atine lagi blenak..
Duh melas temen atine njarem,
Tetangisan seturute ndalan..

reff:
Ngomonge mimi aja ngelangi,
Larane demen bli dadi siji..

Jeritan ngenes nangisi cinta,
Wong ganteng tekad wis putus asa..
Cinta, cinta, kadang racun tumbuhe asmara..

Wong lanang lagi diputus cinta,
Nglamune nyawang segara amba..
Kelara-lara, nangisi cinta
Sing disayang akhire nglelara..

Mlakune luru dalan setapak,
Karena atine lagi blenak..
Duh melas temen atine njarem,
Tetangisan seturute ndalan..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Wulan]
[ti: Turun Tangis]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:18]
[00:01.96]Turun Tangis
[00:47.96]Versi : Wulan
[00:50.96]
[00:53.96]>>>
[00:54.96]>>
[00:55.96]>
[00:56.96]Wong lanang lagi diputus cinta,
[01:01.12]Nglamune nyawang segara amba..
[01:04.98]Kelara-lara, nangisi cinta
[01:08.81]Sing disayang akhire nglelara..
[01:13.65]
[01:21.79]Mlakune luru dalan setapak,
[01:25.90]Karena atine lagi blenak..
[01:29.70]Duh melas temen atine njarem,
[01:33.69]Tetangisan seturute ndalan..
[01:38.46]
[01:41.55]==wulan, turun tangis==
[02:13.34]
[02:16.34]>>>
[02:17.34]>>
[02:18.34]>
[02:19.34]Ngomonge mimi aja ngelangi,
[02:23.25]Larane demen bli dadi siji..
[02:28.72]
[02:38.19]Jeritan ngenes nangisi cinta,
[02:42.66]Wong ganteng tekad wis putus asa..
[02:45.78]Cinta, cinta, kadang racun tumbuhe asmara..
[02:54.92]Mlakune luru dalan setapak,
[02:59.57]Karena atine lagi blenak..
[03:03.69]Duh melas temen atine njarem,
[03:07.69]Tetangisan seturute ndalan..
[03:12.48]
[03:15.78]==turun tangis, wulan==
[03:47.24]
[03:50.24]>>>
[03:51.24]>>
[03:52.24]>
[03:53.24]Ngomonge mimi aja ngelangi,
[03:57.34]Larane demen bli dadi siji..
[04:02.90]
[04:12.32]Jeritan ngenes nangisi cinta,
[04:16.54]Wong ganteng tekad wis putus asa..
[04:20.65]Cinta, cinta, kadang racun tumbuhe asmara..
[04:29.58]Wong lanang lagi diputus cinta,
[04:33.74]Nglamune nyawang segara amba..
[04:37.56]Kelara-lara, nangisi cinta
[04:41.14]Sing disayang akhire nglelara..
[04:46.19]
[04:54.47]Mlakune luru dalan setapak,
[04:58.45]Karena atine lagi blenak..
[05:02.16]Duh melas temen atine njarem,
[05:05.99]Tetangisan seturute ndalan..
[05:10.86]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s