Turun Tangis

Versi: Wulan

Wong lanang lagi diputus cinta,
Nglamune nyawang segara amba..
Kelara-lara, nangisi cinta
Sing disayang akhire nglelara..

Mlakune luru dalan setapak,
Karena atine lagi blenak..
Duh melas temen atine njarem,
Tetangisan seturute ndalan..

reff:
Ngomonge mimi aja ngelangi,
Larane demen bli dadi siji..

Jeritan ngenes nangisi cinta,
Wong ganteng tekad wis putus asa..
Cinta, cinta, kadang racun tumbuhe asmara..

Mlakune luru dalan setapak,
Karena atine lagi blenak..
Duh melas temen atine njarem,
Tetangisan seturute ndalan..

reff:
Ngomonge mimi aja ngelangi,
Larane demen bli dadi siji..

Jeritan ngenes nangisi cinta,
Wong ganteng tekad wis putus asa..
Cinta, cinta, kadang racun tumbuhe asmara..

Wong lanang lagi diputus cinta,
Nglamune nyawang segara amba..
Kelara-lara, nangisi cinta
Sing disayang akhire nglelara..

Mlakune luru dalan setapak,
Karena atine lagi blenak..
Duh melas temen atine njarem,
Tetangisan seturute ndalan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *