Nyigar Ati (rano parno)


Rano-Parno_5
Versi: Rano Parno

Urip karo kowe,
Ningati rasane..
Susah lan seneng,
Bungah rasane, bungah rasane..

Suwene sewulan,
Tak tinggal neng paran..
Kowe gandengan,
Karo wong liyan, karo wong liyan..

Aku wis kadung tresno kowe,
Rino lan wengi tak pikirke..
Aku ra ngiro, kowe kok tego
Nyigar ati, nyigar tresno..

Aku wis kadung tresno kowe,
Rino lan wengi tak pikirke..
Aku ra ngiro, kowe kok tego
Nyigar ati, nyigar tresno..

reff:
Semua yang ada padamu,
Tak mungkin membuatku ragu..
Tetapi apa yang terjadi,
Kowe lungo selawase..

Aku wis kadung tresno kowe,
Rino lan wengi tak pikirke..
Aku ra ngiro, kowe kok tego
Nyigar ati, nyigar tresno..

Aku wis kadung tresno kowe,
Rino lan wengi tak pikirke..
Aku ra ngiro, kowe kok tego
Nyigar ati, nyigar tresno..

Aku wis kadung tresno kowe,
Rino lan wengi tak pikirke..
Aku ra ngiro, kowe kok tego
Nyigar ati, nyigar tresno..

Aku wis kadung tresno kowe,
Rino lan wengi tak pikirke..
Aku ra ngiro, kowe kok tego
Nyigar ati, nyigar tresno..
—————-
[ver: lyrics]
[id: pupkbbsw]
[ar: Rano Parno]
[ti: Nyigar Ati]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:15]
[00:01.20]Nyigar Ati
[00:27.20]Versi : Rano Parno
[00:30.20]
[00:33.20]>>>
[00:34.20]>>
[00:35.20]>
[00:36.20]Urip karo kowe,
[00:41.91]Ning ati rasane..
[00:50.08]Susah lan seneng,
[00:54.90]Bungah rasane, bungah rasane..
[01:03.94]Suwene sewulan,
[01:08.55]Tak tinggal neng paran..
[01:16.95]Kowe gandengan,
[01:21.68]Karo wong liyan, karo wong liyan..
[01:28.99]Aku wis kadung tresno kowe,
[01:35.37]Rino lan wengi tak pikirke..
[01:41.68]Aku ra ngiro, kowe kok tego
[01:48.41]Nyigar ati, nyigar tresno..
[01:54.99]Aku wis kadung tresno kowe,
[02:01.68]Rino lan wengi tak pikirke..
[02:08.18]Aku ra ngiro, kowe kok tego
[02:15.08]Nyigar ati, nyigar tresno..
[02:23.06]
[02:26.67]==rano parno, nyigar ati==
[02:43.23]
[02:46.23]>>>
[02:47.23]>>
[02:48.23]>
[02:49.23]Semua yang ada padamu,
[02:56.07]Tak mungkin membuatku ragu..
[03:02.80]Tetapi apa yang terjadi,
[03:08.75]Kowe lungo selawase..
[03:14.94]Aku wis kadung tresno kowe,
[03:21.57]Rino lan wengi tak pikirke..
[03:27.91]Aku ra ngiro, kowe kok tego
[03:34.69]Nyigar ati, nyigar tresno..
[03:41.42]Aku wis kadung tresno kowe,
[03:47.98]Rino lan wengi tak pikirke..
[03:54.32]Aku ra ngiro, kowe kok tego
[04:01.29]Nyigar ati, nyigar tresno..
[04:08.16]Aku wis kadung tresno kowe,
[04:14.64]Rino lan wengi tak pikirke..
[04:20.88]Aku ra ngiro, kowe kok tego
[04:27.80]Nyigar ati, nyigar tresno..
[04:34.40]Aku wis kadung tresno kowe,
[04:40.97]Rino lan wengi tak pikirke..
[04:47.63]Aku ra ngiro, kowe kok tego
[04:54.55]Nyigar ati, nyigar tresno..
[05:03.48]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s