Nyigar Ati (rano parno)


Versi: Rano Parno

Urip karo kowe,
Ningati rasane..
Susah lan seneng,
Bungah rasane, bungah rasane..

Suwene sewulan,
Tak tinggal neng paran..
Kowe gandengan,
Karo wong liyan, karo wong liyan..

Aku wis kadung tresno kowe,
Rino lan wengi tak pikirke..
Aku ra ngiro, kowe kok tego
Nyigar ati, nyigar tresno..

Aku wis kadung tresno kowe,
Rino lan wengi tak pikirke..
Aku ra ngiro, kowe kok tego
Nyigar ati, nyigar tresno..

reff:
Semua yang ada padamu,
Tak mungkin membuatku ragu..
Tetapi apa yang terjadi,
Kowe lungo selawase..

Aku wis kadung tresno kowe,
Rino lan wengi tak pikirke..
Aku ra ngiro, kowe kok tego
Nyigar ati, nyigar tresno..

Aku wis kadung tresno kowe,
Rino lan wengi tak pikirke..
Aku ra ngiro, kowe kok tego
Nyigar ati, nyigar tresno..

Aku wis kadung tresno kowe,
Rino lan wengi tak pikirke..
Aku ra ngiro, kowe kok tego
Nyigar ati, nyigar tresno..

Aku wis kadung tresno kowe,
Rino lan wengi tak pikirke..
Aku ra ngiro, kowe kok tego
Nyigar ati, nyigar tresno..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *