Gapuro Wates Deso


Nogling_8
Lirik lagu Sanguturu ke-2250 Gapuro Wates Deso
Versi: Nogling

ING WATES DESO IKI, GAPURO SING DADI SAKSI
BIYEN KOWE NATE NGUCAP JANJI..
NALIKANE PERPISAHAN, SINEKSEN MEGO ING TAWANG
AKU LUNGO GOLEK SANGU BEBRAYAN..

NANGIS SAK JRONING ATI, TAK TOMPO KABARMU WINGI..
JEBUL SLIRAMU CIDRO ING JANJI..
SLIRAMU MBANGUN BEBRAYAN, NALIKO AKU ING PARAN
TANPO DOSA KOWE MEDHOT KATRESNAN..

reff:
SABEN SABEN TAK LIWATI, GEMETER RASANING ATI
NYAWANG GAPURO WATES DESO IKI..
SNADYAN WUS TAK LALI-LALI, TETEP GINURIT ING ATI
KELINGAN NALIKANE NGUCAP JANJI..

ING WATES DESO IKI, GAPURO SING DADI SAKSI
PUPUSE LAKON KATRESNAN SUCI..
MANUNGSO MUNG BISO NGUDI, GUSTI INGKANG PARING IDHI
TRESNO SEJATI RA MESTI NYAWIJI..

reff:
NANGIS SAK JRONING ATI, TAK TOMPO KABARMU WINGI..
JEBUL SLIRAMU CIDRO ING JANJI..
SLIRAMU MBANGUN BEBRAYAN, NALIKO AKU ING PARAN
TANPO DOSA KOWE MEDHOT KATRESNAN..

reff:
SABEN SABEN TAK LIWATI, GEMETER RASANING ATI
NYAWANG GAPURO WATES DESO IKI..
SNADYAN WUS TAK LALI-LALI, TETEP GINURIT ING ATI
KELINGAN NALIKANE NGUCAP JANJI..

ING WATES DESO IKI, GAPURO SING DADI SAKSI
PUPUSE LAKON KATRESNAN SUCI..
MANUNGSO MUNG BISO NGUDI, GUSTI INGKANG PARING IDHI
TRESNO SEJATI RA MESTI NYAWIJI..
TRESNO SEJATI RA MESTI NYAWIJI..
—————–
[ver: lyrics]
[id: cqcabnsw]
[ar: Nogling]
[ti: Gapuro Wates Deso]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:02]
[00:01.36]Gapuro Wates Deso
[00:24.36]Versi : Nogling
[00:27.36]
[00:30.36]>>>
[00:31.36]>>
[00:32.36]>
[00:33.36]ING WATES DESO IKI,
[00:37.35]GAPURO SING DADI SAKSI,
[00:41.58]BIYEN KOWE NATE NGUCAP JANJI..
[00:47.79]NALIKANE PERPISAHAN,
[00:51.28]SINEKSEN MEGO ING TAWANG,
[00:55.01]AKU LUNGO GOLEK SANGU BEBRAYAN..
[01:02.10]NANGIS SAK JRONING ATI,
[01:05.55]TAK TOMPO KABARMU WINGI,
[01:09.53]JEBUL SLIRAMU CIDRO ING JANJI..
[01:16.22]SLIRAMU MBANGUN BEBRAYAN,
[01:19.76]NALIKO AKU ING PARAN,
[01:23.66]TANPO DOSA, KOWE MEDHOT KATRESNAN..
[01:29.94]
[01:40.68]>>>
[01:41.68]>>
[01:42.68]>
[01:43.68]SABEN SABEN TAK LIWATI,
[01:48.45]GEMETER RASANING ATI,
[01:52.40]NYAWANG GAPURO WATES DESO IKI..
[01:58.89]SNADYAN WUS TAK LALI-LALI,
[02:02.59]TETEP GINURIT ING ATI,
[02:06.50]KELINGAN NALIKANE NGUCAP JANJI..
[02:12.80]ING WATES DESO IKI,
[02:16.86]GAPURO SING DADI SAKSI,
[02:21.03]PUPUSE LAKON KATRESNAN SUCI..
[02:27.33]MANUNGSO MUNG BISO NGUDI,
[02:30.95]GUSTI INGKANG PARING IDHI,
[02:34.71]TRESNO SEJATI RA MESTI NYAWIJI..
[02:41.47]
[03:07.07]>>>
[03:08.07]>>
[03:09.07]>
[03:10.07]NANGIS SAK JRONING ATI,
[03:13.45]TAK TOMPO KABARMU WINGI,
[03:17.89]JEBUL SLIRAMU CIDRO ING JANJI..
[03:24.20]SLIRAMU MBANGUN BEBRAYAN,
[03:27.80]NALIKO AKU ING PARAN,
[03:32.00]TANPO DOSA, KOWE MEDHOT KATRESNAN..
[03:38.31]
[03:49.74]>>>
[03:50.74]>>
[03:51.74]>
[03:52.74]SABEN SABEN TAK LIWATI,
[03:56.31]GEMETER RASANING ATI,
[04:00.34]NYAWANG GAPURO WATES DESO IKI..
[04:06.98]SNADYAN WUS TAK LALI-LALI,
[04:10.37]TETEP GINURIT ING ATI,
[04:14.54]KELINGAN NALIKANE NGUCAP JANJI..
[04:20.98]ING WATES DESO IKI,
[04:24.54]GAPURO SING DADI SAKSI,
[04:28.47]PUPUSE LAKON KATRESNAN SUCI..
[04:35.00]MANUNGSO MUNG BISO NGUDI,
[04:38.68]GUSTI INGKANG PARING IDHI,
[04:42.43]TRESNO SEJATI RA MESTI NYAWIJI..
[04:49.21]TRESNO SEJATI RA MESTI NYAWIJI..
[04:56.93]
————-
Preview:

Advertisements

3 thoughts on “Gapuro Wates Deso

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s