Gapuro Wates Deso


Versi: Nogling

ING WATES DESO IKI, GAPURO SING DADI SAKSI
BIYEN KOWE NATE NGUCAP JANJI..
NALIKANE PERPISAHAN, SINEKSEN MEGO ING TAWANG
AKU LUNGO GOLEK SANGU BEBRAYAN..

NANGIS SAK JRONING ATI, TAK TOMPO KABARMU WINGI..
JEBUL SLIRAMU CIDRO ING JANJI..
SLIRAMU MBANGUN BEBRAYAN, NALIKO AKU ING PARAN
TANPO DOSA KOWE MEDHOT KATRESNAN..

reff:
SABEN SABEN TAK LIWATI, GEMETER RASANING ATI
NYAWANG GAPURO WATES DESO IKI..
SNADYAN WUS TAK LALI-LALI, TETEP GINURIT ING ATI
KELINGAN NALIKANE NGUCAP JANJI..

ING WATES DESO IKI, GAPURO SING DADI SAKSI
PUPUSE LAKON KATRESNAN SUCI..
MANUNGSO MUNG BISO NGUDI, GUSTI INGKANG PARING IDHI
TRESNO SEJATI RA MESTI NYAWIJI..

reff:
NANGIS SAK JRONING ATI, TAK TOMPO KABARMU WINGI..
JEBUL SLIRAMU CIDRO ING JANJI..
SLIRAMU MBANGUN BEBRAYAN, NALIKO AKU ING PARAN
TANPO DOSA KOWE MEDHOT KATRESNAN..

reff:
SABEN SABEN TAK LIWATI, GEMETER RASANING ATI
NYAWANG GAPURO WATES DESO IKI..
SNADYAN WUS TAK LALI-LALI, TETEP GINURIT ING ATI
KELINGAN NALIKANE NGUCAP JANJI..

ING WATES DESO IKI, GAPURO SING DADI SAKSI
PUPUSE LAKON KATRESNAN SUCI..
MANUNGSO MUNG BISO NGUDI, GUSTI INGKANG PARING IDHI
TRESNO SEJATI RA MESTI NYAWIJI..
TRESNO SEJATI RA MESTI NYAWIJI..

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *