Nggantung Roso

Versi: Demy

Isun dudu moloikat,
Hang biso moco atin riko..
Mulane ngomongo,
paran hang riko pikiri..
Paran hang riko getuni..

Dino dino wis semanding,
Gok magih nduwe roso ngaling..
Terus terango baen
njaluk tulung dudukeno,
Duso paran sun nong riko..

reff:
Isun menungso,
Sing luput nong duso..
Nawi tah sing sengojo,
Natoni atin riko..

Isun menungso, dudu moloikat
Ojo nggantung roso,
Bingung sun sing kuat..
Ojo nggantung roso,
Bingung sun sing kuat..

Dino dino wis semanding,
Gok magih nduwe roso ngaling..
Terus terango baen
njaluk tulung dudukeno,
Duso paran sun nong riko..

reff:
Isun menungso,
Sing luput nong duso..
Nawi tah sing sengojo,
Natoni atin riko..

Isun menungso, dudu moloikat
Ojo nggantung roso,
Bingung sun sing kuat..
Ojo nggantung roso,
Bingung sun sing kuat..

Isun menungso,
Sing luput nong duso..
Nawi tah sing sengojo,
Natoni atin riko..

Isun menungso, dudu moloikat
Ojo nggantung roso,
Bingung sun sing kuat..
Ojo nggantung roso,
Bingung sun sing kuat..
Ojo nggantung roso,
Bingung sun sing kuat..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *