Bocah Wadon

Versi: Ervinna

Pitulas taun wis ganep umure,
Bocah wadon wis dianggep dewoso..
Pitulas taun wis ganep umure,
Jare pancen lagi ayu-ayune..

Pisanane dewek’e sarwo bingung,
Esuk sore awan bengi ngelamun..
Amargo lagi mbayangake sir-sirane,
Bocah lanang sing dadi impene..

Uwong tuwone dadi bingung atine,
Saben saben mikirake anake..
Dikandhani ngene salah ngono salah,
Dadine kabeh kabeh sarwo salah..

Pitulas taun wis ganep umure,
Bocah wadon wis dianggep dewoso..
Pitulas taun wis ganep umure,
Jare pancen lagi ayu-ayune..

reff:
Pisanane dewek’e sarwo bingung,
Esuk sore awan bengi ngelamun..
Amargo lagi mbayangake sir-sirane,
Bocah lanang sing dadi impene..

Uwong tuwone dadi bingung atine,
Saben saben mikirake anake..
Dikandhani ngene salah ngono salah,
Dadine kabeh kabeh sarwo salah..

Pitulas taun wis ganep umure,
Bocah wadon wis dianggep dewoso..
Pitulas taun wis ganep umure,
Jare pancen lagi ayu-ayune..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *