Bocah Wadon


Ervinna_4
Versi: Ervinna

Pitulas taun wis ganep umure,
Bocah wadon wis dianggep dewoso..
Pitulas taun wis ganep umure,
Jare pancen lagi ayu-ayune..

Pisanane dewek’e sarwo bingung,
Esuk sore awan bengi ngelamun..
Amargo lagi mbayangake sir-sirane,
Bocah lanang sing dadi impene..

Uwong tuwone dadi bingung atine,
Saben saben mikirake anake..
Dikandhani ngene salah ngono salah,
Dadine kabeh kabeh sarwo salah..

Pitulas taun wis ganep umure,
Bocah wadon wis dianggep dewoso..
Pitulas taun wis ganep umure,
Jare pancen lagi ayu-ayune..

reff:
Pisanane dewek’e sarwo bingung,
Esuk sore awan bengi ngelamun..
Amargo lagi mbayangake sir-sirane,
Bocah lanang sing dadi impene..

Uwong tuwone dadi bingung atine,
Saben saben mikirake anake..
Dikandhani ngene salah ngono salah,
Dadine kabeh kabeh sarwo salah..

Pitulas taun wis ganep umure,
Bocah wadon wis dianggep dewoso..
Pitulas taun wis ganep umure,
Jare pancen lagi ayu-ayune..
—————–
[ver: lyrics]
[id: pipnbosw]
[ar: Ervinna]
[ti: Bocah Wadon]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:07]
[00:01.53]Bocah Wadon
[00:06.53]Vokal : Ervinna
[00:08.53]
[00:10.53]>>>
[00:11.53]>>
[00:12.53]>
[00:13.53]Pitulas taun wis ganep umure,
[00:17.30]Bocah wadon wis dianggep dewoso..
[00:22.05]Pitulas taun wis ganep umure,
[00:27.09]Jare pancen lagi ayu-ayune..
[00:31.98]Pisanane dewek’e sarwo bingung,
[00:37.09]Esuk sore awan bengi ngelamun..
[00:41.63]Amargo lagi mbayangake sir-sirane,
[00:46.78]Bocah lanang sing dadi impene..
[00:51.99]Uwong tuwone dadi bingung atine,
[00:56.90]Saben saben mikirake anake..
[01:01.38]Dikandhani ngene salah ngono salah,
[01:06.54]Dadine kabeh kabeh sarwo salah..wow wow
[01:12.16]Pitulas taun wis ganep umure,
[01:16.59]Bocah wadon wis dianggep dewoso..
[01:21.49]Pitulas taun wis ganep umure,
[01:26.27]Jare pancen lagi ayu-ayune..
[01:30.80]
[01:53.38]>>>
[01:54.38]>>
[01:55.38]>
[01:56.38]Pisanane dewek’e sarwo bingung,
[02:00.97]Esuk sore awan bengi ngelamun..
[02:05.78]Amargo lagi mbayangake sir-sirane,
[02:10.74]Bocah lanang sing dadi impene..
[02:15.99]Uwong tuwone dadi bingung atine,
[02:20.61]Saben saben mikirake anake..
[02:25.37]Dikandhani ngene salah ngono salah,
[02:30.48]Dadine kabeh kabeh sarwo salah..wow wow
[02:36.06]Pitulas taun wis ganep umure,
[02:40.02]Bocah wadon wis dianggep dewoso..
[02:45.32]Pitulas taun wis ganep umure,
[02:50.20]Jare pancen lagi ayu-ayune..
[02:55.33]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s