Senthe Ireng

Versi: Jithul Sumarji

Ajiku senthe ireng,
Sun tamakke kang mbok roro ireng..
Jarene gelem tak rabi,
Ning nyatane kok malah ngoncati..

Sliramu ngino aku,
Nalikane nglamar neng omahmu..
Ojo dumeh kowe ayu,
Wekasane kowe kinthil karo aku..

Senthe ireng senthe ireng,
Pengasihan pancen paling cespleng..
Senthe ireng senthe ireng,
Sing ketaman e e e mesthi puyeng..

Pancen yo ampuh tenan,
Senthe ireng ojo gawe sembranan..
Mulo ojo gampang cidro,
Senthe ireng biso nuwuhke tresno..

reff:
Ajiku senthe ireng,
Sun tamakke kang mbok roro ireng..
Jarene gelem tak rabi,
Ning nyatane kok malah ngoncati..

Sliramu ngino aku,
Nalikane nglamar neng omahmu..
Ojo dumeh kowe ayu,
Wekasane kowe kinthil karo aku..

Senthe ireng senthe ireng,
Pengasihan pancen paling cespleng..
Senthe ireng senthe ireng,
Sing ketaman e e e mesthi puyeng..

Pancen yo ampuh tenan,
Senthe ireng ojo gawe sembranan..
Mulo ojo gampang cidro,
Senthe ireng biso nuwuhke tresno..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *