Senthe Ireng


Jithul Sumarji_1
Versi: Jithul Sumarji

Ajiku senthe ireng,
Sun tamakke kang mbok roro ireng..
Jarene gelem tak rabi,
Ning nyatane kok malah ngoncati..

Sliramu ngino aku,
Nalikane nglamar neng omahmu..
Ojo dumeh kowe ayu,
Wekasane kowe kinthil karo aku..

Senthe ireng senthe ireng,
Pengasihan pancen paling cespleng..
Senthe ireng senthe ireng,
Sing ketaman e e e mesthi puyeng..

Pancen yo ampuh tenan,
Senthe ireng ojo gawe sembranan..
Mulo ojo gampang cidro,
Senthe ireng biso nuwuhke tresno..

reff:
Ajiku senthe ireng,
Sun tamakke kang mbok roro ireng..
Jarene gelem tak rabi,
Ning nyatane kok malah ngoncati..

Sliramu ngino aku,
Nalikane nglamar neng omahmu..
Ojo dumeh kowe ayu,
Wekasane kowe kinthil karo aku..

Senthe ireng senthe ireng,
Pengasihan pancen paling cespleng..
Senthe ireng senthe ireng,
Sing ketaman e e e mesthi puyeng..

Pancen yo ampuh tenan,
Senthe ireng ojo gawe sembranan..
Mulo ojo gampang cidro,
Senthe ireng biso nuwuhke tresno..
—————–
[ver: lyrics]
[id: spcqbosw]
[ar: Jithul Sumarji]
[ti: Senthe Ireng]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:41]
[00:01.71]Senthe Ireng
[00:57.71]Versi : Jithul Sumarji
[01:00.71]
[01:03.71]>>>
[01:04.71]>>
[01:05.71]>
[01:06.71]Ajiku senthe ireng,
[01:12.20]Sun tamakke kang mbok roro ireng..
[01:19.81]Jarene gelem tak rabi,
[01:26.20]Ning nyatane kok malah ngoncati..
[01:35.08]Sliramu ngino aku,
[01:40.44]Nalikane nglamar neng omahmu..
[01:47.87]Ojo dumeh kowe ayu,
[01:54.51]Wekasane kowe kinthil karo aku..
[02:03.28]Senthe ireng senthe ireng,
[02:08.53]Pengasihan pancen paling cespleng..
[02:16.98]Senthe ireng senthe ireng,
[02:22.30]Sing ketaman e e e mesthi puyeng..
[02:30.76]Pancen yo ampuh tenan,
[02:36.06]Senthe ireng ojo gawe sembranan..
[02:42.46]Mulo ojo gampang cidro,
[02:49.33]Senthe ireng biso nuwuhke tresno..
[02:56.74]
[03:45.99]>>>
[03:46.99]>>
[03:47.99]>
[03:48.99]Ajiku senthe ireng,
[03:53.94]Sun tamakke kang mbok roro ireng..
[04:01.22]Jarene gelem tak rabi,
[04:07.11]Ning nyatane kok malah ngoncati..
[04:15.23]Sliramu ngino aku,
[04:20.40]Nalikane nglamar neng omahmu..
[04:27.08]Ojo dumeh kowe ayu,
[04:32.86]Wekasane kowe kinthil karo aku..
[04:40.66]Senthe ireng senthe ireng,
[04:46.23]Pengasihan pancen paling cespleng..
[04:53.54]Senthe ireng senthe ireng,
[04:59.04]Sing ketaman e e e mesthi puyeng..
[05:06.13]Pancen yo ampuh tenan,
[05:11.29]Senthe ireng ojo gawe sembranan..
[05:18.24]Mulo ojo gampang cidro,
[05:24.14]Senthe ireng biso nuwuhke tresno..
[05:35.51]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s