Sing Bakal Ilang

Versi: Angga

Moto sing biso turu,
Mergo ati wis tatu..
Tatune ati iki,
Arone mung riko tambani..

Koyo watu karang ati jejeg ngadepi,
Sing bakal ilang masio keterak ombak hang gedi..
Roso ati iki tetep magih welas,
Masio sun keloro loro..

reff:
Bengene sun kudang-kudang,
Bengene sun eman-eman,
Saiki riko ngajak bubaran..
Sopo baen mesti loro,
Sopo baen mesti kesikso,
Kadhung welas direbut wong liyo..

Moto sing biso turu,
Mergo ati wis tatu..
Tatune ati iki,
Arone mung riko tambani..

Koyo watu karang ati jejeg ngadepi,
Sing bakal ilang masio keterak ombak hang gedi..
Roso ati iki tetep magih welas,
Masio sun keloro loro..

reff:
Bengene sun kudang-kudang,
Bengene sun eman-eman,
Saiki riko ngajak bubaran..
Sopo baen mesti loro,
Sopo baen mesti kesikso,
Kadhung welas direbut wong liyo..

Bengene sun kudang-kudang,
Bengene sun eman-eman,
Saiki riko ngajak bubaran..
Sopo baen mesti loro,
Sopo baen mesti kesikso,
Kadhung welas direbut wong liyo..

Sing bakal ilang,
Kadhung ati wis welas temenan..
Sing bakal ilang,
Kadhung ati wis welas temenan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *