Sing Bakal Ilang


Angga_3
Versi: Angga

Moto sing biso turu,
Mergo ati wis tatu..
Tatune ati iki,
Arone mung riko tambani..

Koyo watu karang ati jejeg ngadepi,
Sing bakal ilang masio keterak ombak hang gedi..
Roso ati iki tetep magih welas,
Masio sun keloro loro..

reff:
Bengene sun kudang-kudang,
Bengene sun eman-eman,
Saiki riko ngajak bubaran..
Sopo baen mesti loro,
Sopo baen mesti kesikso,
Kadhung welas direbut wong liyo..

Moto sing biso turu,
Mergo ati wis tatu..
Tatune ati iki,
Arone mung riko tambani..

Koyo watu karang ati jejeg ngadepi,
Sing bakal ilang masio keterak ombak hang gedi..
Roso ati iki tetep magih welas,
Masio sun keloro loro..

reff:
Bengene sun kudang-kudang,
Bengene sun eman-eman,
Saiki riko ngajak bubaran..
Sopo baen mesti loro,
Sopo baen mesti kesikso,
Kadhung welas direbut wong liyo..

Bengene sun kudang-kudang,
Bengene sun eman-eman,
Saiki riko ngajak bubaran..
Sopo baen mesti loro,
Sopo baen mesti kesikso,
Kadhung welas direbut wong liyo..

Sing bakal ilang,
Kadhung ati wis welas temenan..
Sing bakal ilang,
Kadhung ati wis welas temenan..
—————–
[ver: lyrics]
[id: wvwnbisw]
[ar: Angga]
[ti: Sing Bakal Ilang]
[al: Keroncong Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:35]
[00:01.84]Sing Bakal Ilang
[00:14.84]Versi: Angga
[00:17.84]
[00:18.84]>>>
[00:19.84]>>
[00:20.84]>
[00:21.84]Moto sing biso turu,
[00:28.27]Mergo ati wis tatu..
[00:36.61]Tatune ati iki,
[00:44.12]Arone mung riko tambani..
[00:50.74]Koyo watu karang ati jejeg ngadepi,
[00:58.47]Sing bakal ilang masio keterak ombak hang gedi..
[01:09.59]Roso ati iki tetep magih welas,
[01:17.52]Masio sun keloro loro..
[01:26.78]
[01:41.25]>>>
[01:42.25]>>
[01:43.25]>
[01:44.25]Bengene sun kudang-kudang,
[01:48.07]Bengene sun eman-eman,
[01:51.92]Saiki riko ngajak bubaran..
[01:59.27]Sopo baen mesti loro,
[02:03.23]Sopo baen mesti kesikso..
[02:06.97]Kadhung welas direbut wong liyo..
[02:14.85]Moto sing biso turu,
[02:23.73]Mergo ati wis tatu..
[02:30.74]Tatune ati iki,
[02:39.30]Arone mung riko tambani..
[02:45.58]Koyo watu karang ati jejeg ngadepi,
[02:53.23]Sing bakal ilang masio keterak ombak hang gedi..
[03:04.96]Roso ati iki tetep magih welas,
[03:12.60]Masio sun keloro loro..
[03:20.35]
[03:32.58]>>>
[03:33.58]>>
[03:34.58]>
[03:35.58]Bengene sun kudang-kudang,
[03:39.86]Bengene sun eman-eman,
[03:43.62]Saiki riko ngajak bubaran..
[03:50.86]Sopo baen mesti loro,
[03:54.36]Sopo baen mesti kesikso,
[03:58.57]Kadhung welas direbut wong liyo..
[04:07.17]Bengene sun kudang-kudang,
[04:10.22]Bengene sun eman-eman,
[04:14.30]Saiki riko ngajak bubaran..
[04:21.67]Sopo baen mesti loro,
[04:25.25]Sopo baen mesti kesikso,
[04:29.28]Kadhung welas direbut wong liyo..
[04:36.87]Sing bakal ilang,
[04:44.34]Kadhung ati wis welas temenan..
[04:52.63]Sing bakal ilang,
[04:59.73]Kadhung ati wis welas temenan..
[05:09.88]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s