Kado Tresno


Ira-Herlina
Versi : Ira Herlina

Kado kanggo sliramu, sayang..
Tresno neng atiku..
Kanggo tondo moto,
Eling sabendino, marang awakku

Tangis jroning atimu, sayang..
Tombone kangenku..
Kudune percoyo,adoh panggonanmu
Atiku rindu..

Roso rasaning ati..,
Tansah pengen bali..
Biso nggandeng sliramu,
Crito nganti tutug wengi..

Nanging kahanan iki,
Kudu biso ngerti sayang..
Sing tak suwun ojo nganti lali,
Senajan mung sepisan..

reff:
Tangis jroning atimu, sayang..
Tombone kangenku..
Kudune percoyo,adoh panggonanmu
Atiku rindu..

Roso rasaning ati..,
Tansah pengen bali..
Biso nggandeng sliramu,
Crito nganti tutug wengi..

Nanging kahanan iki,
Kudu biso ngerti sayang..
Sing tak suwun ojo nganti lali,
Senajan mung sepisan..
—————–
[ver: lyrics]
[id: sssobusw]
[ar: Ira Herlina]
[ti: Kado Tresno]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:33]
[00:01.11]Kado Tresno
[00:06.11]Versi : Ira Herlina
[00:08.11]
[00:10.11]>>>
[00:11.11]>>
[00:12.11]>
[00:13.11]Kado kanggo sliramu, sayang..
[00:19.99]Tresno neng atiku..
[00:27.75]Kanggo tondo moto,
[00:32.64]Eling sabendino, marang awakku
[00:42.52]Tangis jroning atimu, sayang..
[00:50.87]Tombone kangenku..
[00:58.32]Kudune percoyo adoh panggonanmu
[01:06.61]Atiku rindu..
[01:13.50]Roso rasaning ati..,
[01:20.94]Tansah pengen bali..
[01:28.35]Biso nggandeng sliramu,
[01:34.95]Crito nganti tutug wengi..
[01:43.67]Nanging kahanan iki,
[01:51.12]Kudu biso ngerti sayang..
[01:58.64]Sing tak suwun ojo nganti lali,
[02:07.06]Senajan mung sepisan..
[02:11.42]
[02:14.57]==ira herlina, kado tresno==
[02:38.57]
[02:41.57]>>>
[02:42.57]>>
[02:43.57]>
[02:44.57]Tangis jroning atimu, sayang..
[02:52.24]Tombone kangenku..
[02:59.62]Kudune percoyo adoh panggonanmu
[03:07.90]Atiku rindu..
[03:14.56]Roso rasaning ati..,
[03:22.12]Tansah pengen bali..
[03:29.73]Biso nggandeng sliramu,
[03:36.01]Crito nganti tutug wengi..
[03:44.36]Nanging kahanan iki,
[03:52.01]Kudu biso ngerti sayang..
[03:59.85]Sing tak suwun ojo nganti lali
[04:08.33]Senajan mung sepisan..
[04:12.79]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s