Kado Tresno


Versi : Ira Herlina

Kado kanggo sliramu, sayang..
Tresno neng atiku..
Kanggo tondo moto,
Eling sabendino, marang awakku

Tangis jroning atimu, sayang..
Tombone kangenku..
Kudune percoyo,adoh panggonanmu
Atiku rindu..

Roso rasaning ati..,
Tansah pengen bali..
Biso nggandeng sliramu,
Crito nganti tutug wengi..

Nanging kahanan iki,
Kudu biso ngerti sayang..
Sing tak suwun ojo nganti lali,
Senajan mung sepisan..

reff:
Tangis jroning atimu, sayang..
Tombone kangenku..
Kudune percoyo,adoh panggonanmu
Atiku rindu..

Roso rasaning ati..,
Tansah pengen bali..
Biso nggandeng sliramu,
Crito nganti tutug wengi..

Nanging kahanan iki,
Kudu biso ngerti sayang..
Sing tak suwun ojo nganti lali,
Senajan mung sepisan..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *