Sing Tak Tunggu


Versi: Ilse Setroredjo

Sepine wayah wengi, sepi atiku
Ra ono sing ngerteni..
Namung awakku,
Yen nyawang sliramu u..

Nganti esuk nggonku nunggu,
Nunggu sliramu,
Tansah pengen nono ing sandingmu..
Sing ayemke atiku..

Ojo nganti nganti ilang,
Roso sing koyo mengkene..
Mung sliramu sing tak tunggu,
Ra ono liyo, jo sampek ilang..

Kroso adem wengi iki,
Tanpo sliramu,
Soyo anget ati iki,
Yen nyekeli tanganmu..

Ojo nganti nganti ilang,
Rasane sing koyo mengkene,
Aku ora ora lilo,
Yen adoh karo sliramu,
Sing tak tunggu mung sliramu,
Ra ono liyo, jo sampek ilang..

reff:
Ojo nganti nganti ilang,
Rasane sing koyo mengkene,
Aku ora ora lilo,
Yen adoh karo sliramu..

Sing tak tunggu mung sliramu,
Ra ono liyo, jo sampek ilang..
Sing tak tunggu mung sliramu,
Ra ono liyo, ora ono liyo..
Jo sampek ilang..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s