Sing Tak Tunggu


Versi: Ilse Setroredjo

Sepine wayah wengi, sepi atiku
Ra ono sing ngerteni..
Namung awakku,
Yen nyawang sliramu u..

Nganti esuk nggonku nunggu,
Nunggu sliramu,
Tansah pengen nono ing sandingmu..
Sing ayemke atiku..

Ojo nganti nganti ilang,
Roso sing koyo mengkene..
Mung sliramu sing tak tunggu,
Ra ono liyo, jo sampek ilang..

Kroso adem wengi iki,
Tanpo sliramu,
Soyo anget ati iki,
Yen nyekeli tanganmu..

Ojo nganti nganti ilang,
Rasane sing koyo mengkene,
Aku ora ora lilo,
Yen adoh karo sliramu,
Sing tak tunggu mung sliramu,
Ra ono liyo, jo sampek ilang..

reff:
Ojo nganti nganti ilang,
Rasane sing koyo mengkene,
Aku ora ora lilo,
Yen adoh karo sliramu..

Sing tak tunggu mung sliramu,
Ra ono liyo, jo sampek ilang..
Sing tak tunggu mung sliramu,
Ra ono liyo, ora ono liyo..
Jo sampek ilang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *