Lunture Roso


Versi: Angga

Yo sing ono ulane,
Lan sing katon lintange..
Ring bengi iki, sing ono hang ngancani
Petenge bumi koyo petenge ati..

Sun lan riko pisahan,
Sing biso bebarengan..
Koyo bengen maning, sun sing masio kesikso
Lunture roso, krono ulape dunyo..

Udan silire angin sing biso ngademno ati,
Sing ono maning hang biso isun demeni..
Panase srengenge wis nyenget ati hang loro,
Isun ring kene mung biso, ngarepno riko..

reff:
Sun lan riko pisahan,
Sing biso bebarengan..
Koyo bengen maning, sun sing masio kesikso
Lunture roso, krono ulape dunyo..

Udan silire angin sing biso ngademno ati,
Sing ono maning hang biso isun demeni..
Panase srengenge wis nyenget ati hang loro,
Isun ring kene mung biso, ngarepno riko..

Udan silire angin sing biso ngademno ati,
Sing ono maning hang biso isun demeni..
Panase srengenge wis nyenget ati hang loro,
Isun ring kene mung biso, ngarepno riko..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *