Lunture Roso


Angga
Versi: Angga

Yo sing ono ulane,
Lan sing katon lintange..
Ring bengi iki, sing ono hang ngancani
Petenge bumi koyo petenge ati..

Sun lan riko pisahan,
Sing biso bebarengan..
Koyo bengen maning, sun sing masio kesikso
Lunture roso, krono ulape dunyo..

Udan silire angin sing biso ngademno ati,
Sing ono maning hang biso isun demeni..
Panase srengenge wis nyenget ati hang loro,
Isun ring kene mung biso, ngarepno riko..

reff:
Sun lan riko pisahan,
Sing biso bebarengan..
Koyo bengen maning, sun sing masio kesikso
Lunture roso, krono ulape dunyo..

Udan silire angin sing biso ngademno ati,
Sing ono maning hang biso isun demeni..
Panase srengenge wis nyenget ati hang loro,
Isun ring kene mung biso, ngarepno riko..

Udan silire angin sing biso ngademno ati,
Sing ono maning hang biso isun demeni..
Panase srengenge wis nyenget ati hang loro,
Isun ring kene mung biso, ngarepno riko..
—————
[ver:lyrics]
[id: nsnpbhsw]
[ar: Angga]
[ti: Lunture Roso]
[al: Keroncong Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:01]
[00:01.04]Lunture Roso
[00:08.04]Versi : Angga
[00:10.04]
[00:12.04]>>>
[00:13.04]>>
[00:14.04]>
[00:15.04]Yo sing ono ulane,
[00:20.35]Lan sing katon lintange..
[00:24.47]Ring bengi iki, sing ono hang ngancani
[00:35.94]Petenge bumi koyo petenge ati..
[00:44.13]
[00:54.10]Sun lan riko pisahan,
[00:58.60]Sing biso bebarengan..
[01:03.12]Koyo bengen maning, sun lilo masio kesikso
[01:14.82]Lunture roso, krono ulape dunyo..
[01:22.87]
[01:32.39]Udan silire angin sing biso ngademno ati,
[01:40.61]Sing ono maning hang biso isun demeni..
[01:48.86]Panase srengenge wis nyenget ati hang loro,
[01:56.40]Isun ring kene mung biso, ngarepno riko..
[02:07.34]
[02:10.40]==angga, lunture roso==
[02:40.40]
[02:43.40]>>>
[02:44.40]>>
[02:45.40]>
[02:46.40]Sun lan riko pisahan,
[02:50.53]Sing biso bebarengan..
[02:54.88]Koyo bengen maning, sun lilo masio kesikso
[03:06.52]Lunture roso, krono ulape dunyo..
[03:14.91]
[03:28.47]Udan silire angin sing biso ngademno ati,
[03:36.20]Sing ono maning hang biso isun demeni..
[03:44.57]Panase srengenge wis nyenget ati hang loro,
[03:52.18]Isun ring kene mung biso, ngarepno riko..
[04:03.72]Udan silire angin sing biso ngademno ati,
[04:12.70]Sing ono maning hang biso isun demeni..
[04:20.79]Panase srengenge wis nyenget ati hang loro,
[04:28.60]Isun ring kene mung biso, ngarepno riko..
[04:41.77]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s