Nyuwun Ngapuro

“Selamat Hari Raya Idul Fitri 1434H, Mohon Maaf Lahir & Batin”
Nyuwun Ngapuro
Versi : Hj. Wafiq Azizah

Astaghfirulloh al’adziim, Astaghfirulloh al’adziim
Astaghfirulloh al’adziim, Innalloh ghofuururrohiim..
Eling eling siro menungso, ananing surgo lan neroko
Kuwi kewalese lakuning ndunyo, janjine kang moho kuoso..

Luwih mulyo luwih mukti, rasane nikmate suwargo
Sarwo keturutan lan kecukupan, ganjaran kang taat lan iman..
Luwih loro lan luwih susah, rasane den sikso ing neroko
Perih siksane tanpo pepadang, tumrap kang gumampang dawuh pengeran..

reff:
Astaghfirulloh, Astaghfirulloh, Astaghfirulloh, Astaghfirulloh,
Astaghfirulloh, Astaghfirulloh, Astaghfirulloh, Astaghfirulloh,

Astaghfirulloh al’adziim, Astaghfirulloh al’adziim
Astaghfirulloh al’adziim, Innalloh ghofuururrohiim..
Eling eling siro menungso, ananing surgo lan neroko
Kuwi kewalese lakuning ndunyo, janjine kang moho kuoso..

Luwih mulyo luwih mukti, rasane nikmate suwargo
Sarwo keturutan lan kecukupan, ganjaran kang taat lan iman..
Luwih loro lan luwih susah, rasane den sikso ing neroko
Perih siksane tanpo pepadang, tumrap kang gumampang dawuh pengeran..

Astaghfirulloh, Astaghfirulloh, Astaghfirulloh, Astaghfirulloh,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *