Nyuwun Ngapuro

“Selamat Hari Raya Idul Fitri 1434H, Mohon Maaf Lahir dan Batin”
Nyuwun Ngapuro
Versi : Hj. Wafiq Azizah

ASTAGHFIRULLOH AL’ADZIIM,
ASTAGHFIRULLOH AL’ADZIIM..
ASTAGHFIRULLOH AL’ADZIIM,
INNALLOH GHOFUURURROHIIM..

ELING ELING SIRO MANUNGSO,
ANANING SURGO LAN NEROKO..
KUWI KEWALESE LAKUNING DUNYO,
JANJINE KANG MOHO KUOSO..

LUWIH MULYO LUWIH MUKTI,
RASANE NIKMATE SUWARGO..
SARWO KETURUTAN LAN KECUKUPAN,
GANJARAN KANG TAAT LAN IMAN..

LUWIH LORO LAN LUWIH SUSAH,
RASANE DEN SIKSO ING NEROKO..
PERIH SIKSANE TANPO PEPADHANG,
TUMRAP KANG GUMAMPANG DAWUH PENGERAN..

REFF:
ASTAGHFIRULLOH,
ASTAGHFIRULLOH,
ASTAGHFIRULLOH,
ASTAGHFIRULLOH,
ASTAGHFIRULLOH,
ASTAGHFIRULLOH,
ASTAGHFIRULLOH,
ASTAGHFIRULLOH,

ASTAGHFIRULLOH AL’ADZIIM,
ASTAGHFIRULLOH AL’ADZIIM
ASTAGHFIRULLOH AL’ADZIIM,
INNALLOH GHOFUURURROHIIM..

ELING ELING SIRO MANUNGSO,
ANANING SURGO LAN NEROKO..
KUWI KEWALESE LAKUNING DUNYO,
JANJINE KANG MOHO KUOSO..

LUWIH MULYO LUWIH MUKTI,
RASANE NIKMATE SUWARGO..
SARWO KETURUTAN LAN KECUKUPAN,
GANJARAN KANG TAAT LAN IMAN..

LUWIH LORO LAN LUWIH SUSAH,
RASANE DEN SIKSO ING NEROKO..
PERIH SIKSANE TANPO PEPADHANG,
TUMRAP KANG GUMAMPANG DAWUH PENGERAN..

ASTAGHFIRULLOH,
ASTAGHFIRULLOH,
ASTAGHFIRULLOH,
ASTAGHFIRULLOH,
ASTAGHFIRULLOH,
ASTAGHFIRULLOH,
ASTAGHFIRULLOH,
ASTAGHFIRULLOH,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *