Anggarbini

Versi: Didi Kempot

KUDU LILO,
YEN TO AKU ANGLEMBORO..
PANYUWUNKU,
PUJI LAN PANGESTUMU DIAJENG..

LILO PISAH,
SAK UNTORO ORA KANTI OPO..
LUNGAKU IKI,
MINONGKO KANGGO TEMBE ING MBURI..

ADUS KRINGET KUWI UWIS MESTI,
LORO LOPO TAK LAKONI..
AMUNG SIJI DADI PANYUWUNKU,
TANSAH ELINGO MRING AKU..

NANGINGOPO,
KEDADEYAN RA TAK NYONO-NYONO..
SLIRAMU TEGO,
ANGGARBINI KARO PRIYO LIYO..

reff:
ADUS KRINGET KUWI UWIS MESTI,
LORO LOPO TAK LAKONI..
AMUNG SIJI DADI PANYUWUNKU,
TANSAH ELINGO MRING AKU..

NANGINGOPO,
KEDADEYAN RA TAK NYONO-NYONO..
SLIRAMU TEGO,
ANGGARBINI KARO PRIYO LIYO..
ADUH GUSTI DOSAKU OPO..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *