Anggarbini


Didi-Kempot_47
Versi: Didi Kempot

KUDU LILO,
YEN TO AKU ANGLEMBORO..
PANYUWUNKU,
PUJI LAN PANGESTUMU DIAJENG..

LILO PISAH,
SAK UNTORO ORA KANTI OPO..
LUNGAKU IKI,
MINONGKO KANGGO TEMBE ING MBURI..

ADUS KRINGET KUWI UWIS MESTI,
LORO LOPO TAK LAKONI..
AMUNG SIJI DADI PANYUWUNKU,
TANSAH ELINGO MRING AKU..

NANGINGOPO,
KEDADEYAN RA TAK NYONO-NYONO..
SLIRAMU TEGO,
ANGGARBINI KARO PRIYO LIYO..

reff:
ADUS KRINGET KUWI UWIS MESTI,
LORO LOPO TAK LAKONI..
AMUNG SIJI DADI PANYUWUNKU,
TANSAH ELINGO MRING AKU..

NANGINGOPO,
KEDADEYAN RA TAK NYONO-NYONO..
SLIRAMU TEGO,
ANGGARBINI KARO PRIYO LIYO..
ADUH GUSTI DOSAKU OPO..
—————-
[ver: lyrics]
[id: qpsubvsw]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Anggarbini]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:50]
[00:01.03]Anggarbini
[00:10.03]Versi : Didi Kempot
[00:13.03]
[00:16.03]>>>
[00:17.03]>>
[00:18.03]>
[00:19.03]KUDU LILO, YEN TO AKU ANGLEMBORO..
[00:37.94]PANYUWUNKU, PUJI LAN PANGESTUMU DIAJENG..
[00:55.09]LILO PISAH, SAK UNTORO ORA KANTI OPO..
[01:13.88]LUNGAKU IKI, MINONGKO KANGGO TEMBE ING MBURI..
[01:32.52]ADUS KRINGET KUWI UWIS MESTI..,
[01:41.45]LORO LOPO TAK LAKONI..
[01:51.02]AMUNG SIJI DADI PANYUWUNKU..,
[02:00.29]TANSAH ELINGO MRING AKU..
[02:09.82]NANGINGOPO, KEDADEYAN RA TAK NYONO-NYONO..
[02:27.93]SLIRAMU TEGO, ANGGARBINI KARO PRIYO LIYO..
[02:45.85]
[02:48.64]==didi kempot, anggarbini==
[03:18.64]
[03:21.64]>>>
[03:22.64]>>
[03:23.64]>
[03:24.64]ADUS KRINGET KUWI UWIS MESTI..,
[03:33.56]LORO LOPO TAK LAKONI..
[03:43.05]AMUNG SIJI DADI PANYUWUNKU..,
[03:52.29]TANSAH ELINGO MRING AKU..
[04:02.23]NANGINGOPO, KEDADEYAN RA TAK NYONO-NYONO..
[04:20.44]SLIRAMU TEGO, ANGGARBINI KARO PRIYO LIYO..
[04:37.04]ADUH GUSTI, KEH DOSAKU OPO..
[04:47.45]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s