Anake Sopo

Versi : Hamid ft. ida

Lk:
Pancen uripku rekoso,
Batin iki mung nelongso..
Mbesuk ulan nikahan,
Saiki njaluk pegatan..

Pr:
Jane aku ora tego,
Kebejoan mung kapekso..
Kahananku weteng gede,
Nanging raono bapak’e..

reff:
Lk:
Wirang tak tutupi,
Mergo katresnanku iki..
Iku anake sopo,
Tak tak pikir ra perduli..

Pr:
Kabeh tak ngerteni,
Ora bakal aku lali..
Mergo katresnanmu,
Abot nggon nunggu sliraku..
Sepurane mas aku lungo,
Katresnanmu iki tak balekno..

Lk: Abot soku? dadi dudo,
Lk: Nadyan batin ra kuwowo..
Pr: Amung siji panyuwunku,
Ft: Yen jodo mesti ketemu..

reff:
Lk:
Wirang tak tutupi,
Mergo katresnanku iki..
Iku anake sopo,
Tak tak pikir ra perduli..

Pr:
Kabeh tak ngerteni,
Ora bakal aku lali..
Mergo katresnanmu,
Abot nggon nunggu sliraku..
Sepurane mas aku lungo,
Katresnanmu iki tak balekno..

Lk: Abot soku? dadi dudo,
Lk: Nadyan batin ra kuwowo..
Pr: Amung siji panyuwunku,
Ft: Yen jodo mesti ketemu..
Pr: Amung siji panyuwunku,
Ft: Yen jodo mesti ketemu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *