Yen Dudu Kowe

Versi: Eddy Silitonga

Ora kelingan wis ping piro,
Olehmu agawe laraning atiku..
Ping sewu lehku njuk ngapuro,
Ping sewu ugo olehmu, bali gawe gelo ..

Yen dudu kowe, yen dudu kowe
Wingi-wingi, mojolut-mojolut? aku lungo
Yen dudu kowe, yen dudu kowe
Ora bakal aku ngalah koyo ngene..

Tak jaluk iki sing pungkasan,
Ati sabar ojo disepele’ake..
Sabar mesti ono watese,
Pisan engkas kok baleni, pisah sak lawase..

Yen dudu kowe, yen dudu kowe
Wingi-wingi, mojolut-mojolut? aku lungo
Yen dudu kowe, yen dudu kowe
Ora bakal aku ngalah koyo ngene..

reff:
Yen dudu kowe, yen dudu kowe
Wingi-wingi, mojolut-mojolut? aku lungo
Yen dudu kowe, yen dudu kowe
Ora bakal aku ngalah koyo ngene..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *