Nono Liyo

Versi : Angga

Nglempuh rasane ati, ulihe nggoleti
Nong endi saiki, riko nong endi..
Bingung ngelayung ngelamun wis dadi siji
Ono tah dalan ketemu ring dino mburi..

Padahal ning ati, riko kembang hang sun pujo
Nono liyo, wong sak liyan riko..
Padahal ning ati, riko kembang hang sun duweni
Nono liyo, wong hang sun welasi..

Opo iki hang aran welas,
Opo iki hang aran seneng,
Tibane mung gawe, pikir sing karuan..
Opo welas kudu gedigi,
Opo seneng ngorbano ati,
Serang kepingine, urip dadi siji..

reff:
Nglempuh rasane ati, ulihe nggoleti
Nong endi saiki, riko nong endi..
Bingung ngelayung ngelamun wis dadi siji
Ono tah dalan ketemu ring dino mburi..

Padahal ning ati, riko kembang hang sun pujo
Nono liyo, wong sak liyan riko..
Padahal ning ati, riko kembang hang sun duweni
Nono liyo, wong hang sun welasi..

Opo iki hang aran welas,
Opo iki hang aran seneng,
Tibane mung gawe, pikir sing karuan..
Opo welas kudu gedigi,
Opo seneng ngorbano ati,
Serang kepingine, urip dadi siji..

reff:
Padahal ning ati, riko kembang hang sun pujo
Nono liyo, wong sak liyan riko..
Padahal ning ati, riko kembang hang sun duweni
Nono liyo, wong hang sun welasi..

Opo iki hang aran welas,
Opo iki hang aran seneng,
Tibane mung gawe, pikir sing karuan..
Opo welas kudu gedigi,
Opo seneng ngorbano ati,
Serang kepingine, urip dadi siji..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *