Enggalo Bali

Versi: Hartatik

Sembah kalbu.., yo mas yo mas..
Sembah kalbu yen lumintu dadi laku..
Manggih hayu..,
Ayem tentrem kang tinemu..

Kangmas kusumaning ati,
Mung sliramu..,kang tak impi impi..
Tresnaku ora ing lathi,
Nanging tulus suci jroning ati..

Kangmas ganthilaning ati,
Tak anti anti rino lan wengi..
Mirengno tangisku iki,
Panyuwunku,kangmas enggal bali..

Ing saben turu ijenan,
Angel merem, mung tansah klisikan..
Neng ati tansah kelingan,
Wewayanganmu nggudo pikiran..

Kangmas aku isih tresno,
Enggal bali mring keluargo..
Bali urip bebarengan,
Bareng ngrakit endahing katresnan..

reff:
Kangmas kusumaning ati,
Mung sliramu..,kang tak impi impi..
Tresnaku ora ing lathi,
Nanging tulus suci jroning ati..

Kangmas ganthilaning ati,
Tak anti anti rino lan wengi..
Mirengno tangisku iki,
Panyuwunku,kangmas enggal bali..

Ing saben turu ijenan,
Angel merem, mung tansah klisikan..
Neng ati tansah kelingan,
Wewayanganmu nggudo pikiran..

Kangmas aku isih tresno,
Enggal bali mring keluargo..
Bali urip bebarengan,
Bareng ngrakit endahing katresnan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *