Ngugemi Janji (nogling)


Versi: Nogling ft. Vivi Rosalita

Lk:
Soroting suryo, wus katutup candikolo
Rasaning ati, soyo tambah nelongso..
Yen pancen sih tresno, ojo mung kirim warto
Mung tekamu gawe tombo..

Pr:
Wis meh sewindu, aku ninggalke sliramu
Nangis atiku yen kepireng swaramu..
Senadyan pestine, adoh soko netramu
Jenengmu tansah njroning atiku..

reff:
Lk:
Biyen janji, janjimu bakale bali
Tak ugemi tak tulis jroning ati..
Pr:
Nganti mati, aku ora bakal lali
Mung sawiji kangmas sing tak tresnani..

Lk:
Rino wengi, ra kendhat nggonku memuji
Duh wong ayu lekas enggalo bali..
Pr:
Jroning ati, mung tansah ngugemi janji
Duh wong bagus mugo biso nyawiji..

reff:
Lk:
Biyen janji, janjimu bakale bali
Tak ugemi tak tulis jroning ati..
Pr:
Nganti mati, aku ora bakal lali
Mung sawiji kangmas sing tak tresnani..

Lk:
Rino wengi, ra kendhat nggonku memuji
Duh wong ayu lekas enggalo bali..
Pr:
Jroning ati, mung tansah ngugemi janji
Duh wong bagus mugo biso nyawiji..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *