Prawan Kalimantan


Versi: Didi Kempot ft. Yan Vellia

Lk :
Rino wengi tansah kelingan,
Prawan ayu kalimantan..
Bantal guling tak sayang sayang,
Nganti koyo wong kedanan..

Pr :
Cimpedak mas dudu nongko,
Biyen cedak ra wani kondo..
Ningopo sliramu lungo,
Ninggal mulih ra kondo kondo..

Lk :
Saben dino aku ngalamun,
Tekan omah atiku bingung..
Jane tresno ra wani nembung,
Rasane koyo wong linglung..

Pr :
Wangi wangi banyune sabun,
Tak rewangi adus kungkum..
Tresnaku ra bakal alum,
Tak enteni yen masih purun..

reff :
Pr :
Aduh..pak’e mak’e aduh,
Hatiku rindu kangen tenanan..
Kangmasku pulang kangmasku mulih,
Ning tanah sebrang..

Aduh..pak’e mak’e aduh,
Hatiku rindu kangen tenanan..
Kangmasku pulang kangmasku mulih,
Ning tanah sebrang..

Lk :
Beninge banyu kalimantan,
Biyen sing tak ombe sayang..
Ngelingake, naliko biyen kenalan..

Rino wengi tansah kelingan,
Prawan ayu kalimantan..
Bantal guling tak sayang sayang,
Nganti koyo wong kedanan..

Pr :
Cimpedak mas dudu nongko,
Biyen cedak ra wani kondo..
Ningopo sliramu lungo,
Ninggal mulih ra kondo kondo..

reff :
Pr :
Aduh..pak’e mak’e aduh,
Hatiku rindu kangen tenanan..
Kangmasku pulang kangmasku mulih,
Ning tanah sebrang..

Aduh..pak’e mak’e aduh,
Hatiku rindu kangen tenanan..
Kangmasku pulang kangmasku mulih,
Ning tanah sebrang..

Lk :
Beninge banyu kalimantan,
Biyen sing tak ombe sayang..
Ngelingake, naliko biyen kenalan..

Saben dino aku ngalamun,
Tekan omah atiku bingung..
Jane tresno ra wani nembung,
Rasane koyo wong linglung..

Pr :
Wangi wangi banyune sabun,
Tak rewangi adus kungkum..
Tresnaku ra bakal alum,
Tak enteni yen masih purun..
Tak enteni yen masih purun..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *